Infidelitatea si cuplul vazute de barbati!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

M-ati ajutat sa intzeleg foarte bine un singur lucru... ca eram eu nevasta-sa sau ca era alta cam tot acolo era pentru el, eu nu voi fi niciodata "The one", "the chosen one", o sa fiu toata viatza una dintre multele, insa eu sa cred cu tarie ca el este special in viatza mea.MMMMda, foarte special.

Cand eram mica cineva m-a avertizat: sa nu te ashtepti niciodata sa-l intalneshti pe Fat-frumos pe cal alb, sa te duca departe si sa imbatranitzi impreuna pana la adanci batranetzi"

Acum constat altceva ca nu trebuie nici macar sa ma ashtept sa fiu speciala sau deosebita pentru un barbat ca tot una dintre multe o sa fiu, doar statistica, si nu ma refer ca-i calc rufele si-l cresc copiii ci la locul ocupat in inima lui.

De curand am intrebat o tipa de ce-si insala prietenul si-mi zice urmatorullucru: "imi convine relatzia cu el pentru ca dau bine la public... cand plec cu el din casa nu ma suna mama de o suta de ori ca unde sunt, eu sunt libera, si ai mei stau linishtitzi. Nu te gtandi ca nu-l iubesc, il iubesc mult si parca mi-e si mila de el ca stiu cat ma iubeshte si cat ar suferi daca l-ash parasi, dar celalat e divin, imi ofera tot ceea ce asta cu care sunt nu e in stare sa-mi ofere, sa nu ma intzelegi greshit, mi-e greu sa fiu cu doi o data, dar amantul meu este refugiul meu, e particica mea de interzis, este hrana pentru sufletul meu, este ceva care e doar al meu, stiut doar de mine, ca un secret care e alimentat de faptul ca ceilaltzi nu stiu (cei care trebuie)"

am intzeles foarte multe atunci, si mi-am dat seama ca femeile si barbatzii nu se deosebesc cu nimik, singura treaba este ca femeile sunt educate ca si cum a r fi a doua natura ...sa fie mai responsabile, mai in casa, mai cu copii, mai cu prea multe sa se poata gandi si la alte tampenii, pe cand barbatzii sunt mult prea liberi sa "iasa din cuplu" fara dureri de cap. El nu Pierde asha de multe.

O sa vedetzi ca sunt mult mai inclinatzi sa insele cei care nu si-au luat responsabilitatzile asha in serios sau cei care nu au obligatzii, sau cei care nu dau atat de mare importantza la "datini".

Este uman sa insheli, si fiecare inshal;a in masura in care poate. Limita unora este sa nu inshele deloc, limita altora este sa inshele o data ce li se iveshte ocazia. Si cred ca o fac nu pentru ca sunt nemultzumitzi de ce au acasa, ci ca sa-si satisfaca diferite nevoi: sexuale, emotzionale, de orgoliu, de complexe, de amuzament, de a evolua, etc.

Singura problema e ca doare al naibi si deziluzioneaza, pentru ca nimeni nu te pregateshte pentru aceste lucruri, nimeni nu te invatza sa traieshti in aceasta "normalitate". E super aiurea ca o relatzie mai implica si alte variabile, ca daca ar fi doar de natura emotzionala ar mai fi cum ar mai fi, dar infidelitatea ridica tot felul de probleme, de ordin material, spiritual, social si se pune chiar problema copiilor. Cate vietzi nu se distrug din cauza asta, catzi nu-si pun streangul de gat, cate crime pasionale sau adevarate scandaluri, catzi nu ingroasha liniile pe la psihologi sau psihiatrie, eventual casa de nebuni, catzi nu ajung in strada, fara putere sa se mai ridice vreodata, catzi nu clacheaza in bautura, catzi nu-si pierd copiii pe tema infidelitatzii.
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Diana... eu totusi cred ca nu e asa.
Nu toate relatiile sint trase la xerox , asa cum nici oamenii nu sint.
Cei mai norocosi dintre noi intilnesc pe acel "cineva" cu care nimeni nu se compara.
Chiar daca exista femei mai frumoase, barbati mai galanti, chiar daca timpul trece si lasa urme.

Este valabil si la femei, si la barbati.
Ideal ar fi ca acel "cineva" sa ajunga sa fie sotul - sau sotia.
Uneori e, alteori nu.
Alteori crezi ca e.
Dar descoperi, dupa un timp, ca te-ai inselat.
Este, pur si simplu, o eroare.
O eroare de care nimeni nu e vinovat.
N-as putea spune unui barbat ca e porc daca ma paraseste - sau daca imi spune franc ca nu ma iubeste indeajuns, deci are nevoie de altceva.
Nici el nu e vinovat, nici eu nu sint.
N-a fost sa fie.
Poate amindoi sintem minunati si nemaipomeniti - dar pentru altzii. Si, in situatia asta, cel mai bun lucru este sa continui sa cauti.

E adevarat ca mie putin imi pasa de gura lumii.
Imi pasa daca sint sau nu fericita. Daca am, sau nu, o familie fericita. Daca imi pot creste copilul asa cum vreau sa il cresc. Si nu vreau sa il cresc in cadrul unei mascarade de casnicii. Si sa-i dau exemplul unei gospodine acre, care sta cu matura la usha sa-si pazeasca sotul refugiat dupa vreo fusta.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by dianaintruder

alex2, ce zici de faptul ca nu-l cical de la intrare, sau nu-l cical deloc, iar cand am ceva de zis, chiar si foarte foarte concis si la obect el se intoarce cu spatele la mine si-mi zice ca nu are chef de ale mele, ca-l irita modul meu de a gandi, sau daca ii povestesc ceva se uita la mine si imi zice ca pe el chiar nu-l intereseaza.(...)
(...) acasa il ashtept de multe ori super sexy, super aranjata, parfumata si tot tacamul (s-au dus vremurile cand miroseam a snitzele), copilul petrece tot mai mult timp cu buni, deci nu mai e stresat de treburile de acasa, si nu l-am mai pus nici sa repare prin casa, e un adevarat rege si totushi relatzia cu cealalta e aceeashi ba ma indoiesc ca dupa modul cum da semne ca e la vanatoare nu mai exista si C D F G H I J....
Intotdeauna vor fi femei mai frumoase, mai tinere, mai interesante, si oricat mi-ash perfectziona eu existentza in a-l determina pe el sa nu aiba ochi decat pentru mine, sa-i fiu deajuns... NU E VINA MEA, asha cum sugereaza Alex2.
Mie nu mi-a fost necesar si nici suficient sa-l inshel, deshi mi-a facut cate in stele si in luna.


Vezi la asta ma refeream cand am spus ca asa cum o relatie se construieste in doi, la fel se si distruge. E gresit cand noi generalizam si credem ca daca unii barbatii sunt "asa" toti sunt asa. De exemplu celebra replica "toti barbatii e porci". La fel si cu femeile.
In cazul tau ar fi de inteles daca ai cauta in alta parte ce nu primesti acasa. Si tot respectul ptr ca nu o faci.
Ce spuneam si ce sustin este ca nu-i inteleg pe cei care staruie intr-o relatie care nu le aduce nimic bun in viata. Din pacate avem o singura viata si daca nu facem nimic sa ne-o facem frumoasa, alta nu mai primim.

quote:
Nici unul dintre baietzii de aici de pe forum, care au avut curaj sa ne raspunda, si pentru asta jos palaria, nu m-au ajutat decat sa cred ca nu se merita sa construiesti nimik, nu se merita sa oferi nimik, nu se merita sa crezi in casnicie, pentru ca NU E NORMAL.

Era normal ca acest gen de subiect sa starneasca polemici, si era normal ca parerile masculine sa accentueza parerile doamnelor in ce priveste "Barbatii e porci". Dar daca pornim in viata cu ideea fixa ca "nu merita sa contruim" o casa, o casnicie, ptr ca in final tot acolo ajungem, ce motiv am mai avea sa traim? Toata viata asta este un risc pe care suntem obligati sa ni-l asumam. Iar "experienta" este numele pe care il dam greselilor noastre, nu?

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Cand cineva inseala, cauta in exterior solutia unei probleme interioare. Am citit asta undeva si a ramas in memorie. Asa este. Cine inseala SE inseala pe el insusi.

Este un citat din raspunsul unei doamne, de la un subiect privind...fidelitatea feminina.



Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

Alex eu nu am zis ca "barbatzii este porci", chiar urasc stereotipiile preconceptuale, + ca ar insemna ca sunt o scroafa, ca doar sunt casatorita cu unul dintre specimenele masculine care dau dureri de cap si reinventeaza naturalitatea convietzuirii in doi in ochii si intzelegerea mea, dar ma "oftic" ca trebuie sa traiesc si sa suport atatea dezamagiri.

Am precizat: vorbim vorbe, ca itzi dai seama ca in momentul cand intra pe usha eu tot ii sar de gat fericita ca in sfarshit e acasa si imi vad de copil si de mancarea mea si de constructziile si planurile viitoare, doar ca ma revolta faptul ca trebuie sa accept ca intr-o zi e posibil sa pierd totul, deshi am fost de multe ori pe punctul sa o patzesc cu sotzul meu, si nu exclud sa existe de acum incolo multe momente care sa-mi amenintze casnicia, "normalitatea mea". chit ca ma mint singura, eu chiar vreau sa cred ca totul va fi ok ca sunt shanse sa se destrame totul, dar ca sunt la fel de bine shanse sa mor maine si atunci totul e privit diferit, nu de alta dar era sa dau coltzul in decembrie.

Nu vreau sa generalizez ceea ce mi se intampla mie, dar sa stitzi ca majoritatea barbatzilor cu care am discutat despre cuplu si fidelitatea, mai in gluma mai in serios mi-au spus acelashi lucru: mai devreme sau mai tarziu o sa te inshele, mai bine sa nu stii sau sa faci pe proasta, ca nu ai nici o shansa sa o iei de la capat, iar daca o iei de la capat oricum nu vei mai avea normalitatea pe care o doreshti, pentru ca ai un copil si dai dintr-una in alta, mai ales ca nu ai sigurantza ca urmatoarea relatzie functioneaza, si ce faci din copilul ala, nu mai intzelege nimika. Ramai langa el si macar nu-i sacrifica copilaria in incercarile tale de a-ti demonstra ca se poate.

Nu zice nimeni ca nu se poate, dar in final tot va fi o "eroare" tot voi descoperi ca poleiala celui ales si special este doar o calitate pe care mi se pare ca o are persoana aceea speciala de langa mine.

Ashadar "special" scrie pe el pentru ca asha cred eu ca e, si ma simt extraordinar de bine (indragostita cu chef de viatza si increzatoare in viitor, etc.), atunci hai sa cred ca e special in continuare sa zic ca nu e el cel care mi se arata si sa-l vad doar prin prisma celor pozitive si asha raman forever happy.

Bineintzeles ca nu voi reushi niciodata sa ma mint singura si sa ma amagesc intentionat, deshi stiu adevarata lui fatza, dar macar ma fac ca incerc.

Daca nu reushesc si ma simt mizerabil,stiu ce am de facut, ii las copilul pe cap, ma redefinesc si traiesc crud si destrabalat, traind doar acele momete cat acel "special" inca ma curteaza si nu vrea sa ma converteasca in sotzia lui, sa-i fac copii si sa-i spal izmenele.
Eu ma retrag aici, deocamdata, poate are si enina34 de zis cateva cuvinte.
Mie imi place ce are de zis, chiar daca nu-mi convine si nu-mi e pe plac modul ei de a gandi, dar sa stitzi ca Doamna Analist Politic ma pune sa gandesc referitor la lucrurile foarte neplacute si care deranjeaza foarte si ma pune sa le vad de pe peartea cealalta a baricadei, din prisma celui care le provoaca. I-am urmarit si alte postari si am vazut ca tinde sa se situeze in general in afara curentului de gandire al fetelor de pe DC.

In urma discutziilor eninei34 despre amante am invatzat ca orice asha face in timpul zilei e bine sa nu miros a snitzel. Am bagat la cap si sa stitzi ca avea dreptate.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by dianaintruder
nu ai nici o shansa sa o iei de la capat, iar daca o iei de la capat oricum nu vei mai avea normalitatea pe care o doreshti, pentru ca ai un copil si dai dintr-una in alta, mai ales ca nu ai sigurantza ca urmatoarea relatzie functioneaza, si ce faci din copilul ala, nu mai intzelege nimika. Ramai langa el si macar nu-i sacrifica copilaria in incercarile tale de a-ti demonstra ca se poate.


Cu asta nu sunt de acord. Intotdeauna exista optiuni, si decat sa stai cu un barbat care te inseala si te dezamageste, unele femei prefera mai bine singure. Nu dau nici un sfat, nu-mi sta in obicei, tu stii mai bine cum e, eu vreau sa spun doar ca nu sunt de acord. Daca stai intr-o relatie care te nemultumeste sigur ca suferi si sigur ca-ti inchizi drumul spre alte oportunitati.
Este un lucru sa spun in parte bun pe care l-am invatat de la sotia mea. Fosta mea sotie. A fost foarte hotarata. A spus "gata" si a fost de neclintit. Am toata admiratia ptr hotararea ei.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Dianaintruder, cred ca dramatizezi. Si, ca urmare iti faci singura viata amara, creand o problema care poate exista, poate nu si oricum exagerandu-i importanta. Pana la urma "normalitatea ta", nevoia de fidelitate este un concept indus de educatie. Nu este ceva universal valabil si nici ceva vechi de cand lumea. Aici este si o problema de acceptare. Pana la urma o problema de genul asta este atat de mare cata importanta ii dai. Poti sa o cam ignori sau poti sa faci din ea o obsesie. Sa nu uitam ca in urma cu nu multa vreme cea mai mare dezonoare posibila era ca mireasa sa nu fie fata mare. Dar in fapt, obiectiv vorbind cine lua de nevasta o femeie care nu era fata mare nu pierdea absolut nimic. Dar spune-le alora de atunci ca era un moft! Azi, daca pretinde cineva asa ceva este considerat idiot rau. S.a.m.d....

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Ymcar- nu vorbeam despre o relatie de amanti ...iarasi vb de 2 lucruri distincte ;vorbeam despre o aventura ..adik ceva ce tine cateva ore si gata ....nu mai exista.
In ce priveste o rel de amanti asta e deja ceva serios ...care implica automat multe:timp petrecut cu alta,minciuni acasa, nemultumiri fata de sot/sotie,etc.Iar asa ceva daca s-ar intampla e normal ca astept (si asa as face si eu) sinceritate, sa punem cartile pe fata cu tot tacamul.Cum a zis cineva aici doi fac o relatie,tot doi o si distrug, in consecinta m-as uita unde am gresit si eu si el,si e clar ca o discutie ar fi solutia.
Dar pt o aventura de cateva ore la cativa ani ...merita sa-ti mai omori timpul si vremea??

Iar in ce priveste musulmanii..eu as trece la musulmani daca as putea avea mai multi soti !!!

Dianaintruder- cine iti tot zice ca nu ai sanse sa o iei de la capat ...intotdeauna sunt sanse...persoana aia este de un pesimism cam periculos...asa ca mai bine incearca sa ai propriile idei,asculta-ti instinctele, priveste in jur si nu te lasa influentata. Acum 3 ani si mie mi-a spus o doc desteapta ca daca nu fac nu stiu ce operatie ...ne vedem in rai ... si mi-a trebuit jumate de an sa ma adun sa imi treaca ,10 000 de pareri de la alti medici (din rom si de dincolo)ca sa cred ca nu e asa..un oncolog mi-a spus chiar "fato ,fa un bebe,lasa prostiile astea ".Si uite au trecut 3 ani, am un bebe superb si mai doresc unul, sotul meu e topit dupa el,problema care ma necajea persista dar nu e asa grav cum se crezuse...deci ....viata merge inainte.
Eu consider ca optimismul si increderea in tine fac enorm.Un sot care simte din intrebari sau priviri ca este banuit nu se simte in largul lui si normal va face tot posibilul sa stea cat mai putin acasa...ar fi multe de spus...

o zi buna la toti
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Americanii au o vorba..."if you can't say anything nice...don't say anything at all". Daca nu poti spune nimic frumos, atunci nu spune nimic.
Cam greu sa fac asta, ptr ca m-au apucat pandaliile. M-a pus DRACU sa raspund la un subiect care e mult prea sensibil, dar m-am gandit ca TOTUSI...poate o sa priceapa lumea ce tot latru .
1. Nu stiu de unde au dedus unele persoane intzelepte ca as fi suparata pe viatza sau ca mi as avea nimic decat ura pt barbati. De cand ma stiu, prietenii si amicii mei au fost cel putin 90% barbati. Asta pt ca am putut fi sincera si deschisa cu ei, nu se ascund in spatele zambetelor de 2 lei, si pot discuta ORICE cu ei, fara a-mi fi teama ca am sa fiu judecata ca nu-s indeajuns de "femeie"- prefer sa discuta motoare, arme, filme, politica, istorie si alte alea, in loc de retzete culinare si moda ..deh..mea culpa.
2. Nu-mi aduc aminte sa fi "sucit" mintile vreunui mascul feroce (cu toate ca sinteti destui carora le-as suci gatul.
3. Inaintea sotului meu am avut o singura relatie...UNA...si nu am fost cu el nici ca sa ma "impuiez" si nici sa obtin ceva. Lucrez de la 14 ani(da, am avut timp si pt servici si pt scoala), si nu am asteptat si nici nu am cerut cuiva sa-mi cumpere nici macar o pereche de CHILOTI vreodata.
4.Pe sotul meu nu l-am "aburit" si nici nu l-am "prostit". Avem o relatie- credem NOI- foarte cinstita si sanatoasa. Nu i-am "trantit un plod" la 2 saptamani dupa ce l-am cunoscut. Ne-am casatorit, si in aproape 8 ani am pierdut 6 sarcini. EL isi dorea copii mai mult poate decat imi doream eu.
5.As dori si eu sa cunosc istetzul care ti-a spus ca "Evelor" le place sa traiasca la stapan.. As dori sa petrec doar 5 minute intr-o camera cu acel STALP al intelepciunii. SIGUR n-ar mai fi in stare sa scrie sau sa vorbeasca vreo 3-4 saptamani.
6.Cat despre munca, primii 5 ani in relatia cu sotul meu, eu lucram 17-18 ore, el lucra 8-9. Si- SOCANT- aveam timp de toate..inclusiv menaj, sala, seri romantice si alte chestii pe care observ ca multa lume le ia in deradere.
7."O astfel de gandire trebuie sa apuna". Si ma rog..CE FEL DE GANDIRE E ASTA? Una cu care nu agreezi, deoarece e prea aproape de adevar?
Eu nu-ti dau statistici..dar iti pot da SUTE de exemple din comunitatea in care traiesc.
Vrei exemple? OK ..hai sa-ti dau UNUL.
Cuplu tinar...28 si 29 de ani. Se "iubesc" din liceu. EL pleaca in "America", uita de amorul lui ghebos, se insoara cu o impotmolita pt acte. Sta cu ea aproape 3 ani, dupa care ii da liber(actele le are deja in buzunar). Isi aduce aminte subit de primul amor, merge inapoi in Romania sa o "agatze"(ca pe un pardesiu). Urmeaza 5 ani de plimbari intre Romania si U.S.A, logodne, petreceri, o nunta mare si sfatoasa,ce mai...ca la "noi". Ma pune dracu(din nou!) ca intr-o zi sa-l intreb pe mire daca-si iubeste sotia cu adevarat...
-"pai ....deh...m-am insurat...nu-i destul?"
-Nu e, vere...spune-mi si mie de ce te-ai insurat.Poti?
-Pai....sa am cine sa ma spele, sa imi faca mancare si curatenie in casa, sa imi faca copii si sa mi-i creasca, sa am cine sa ma..... si aici unde gaseam una ca asta? Sa faca totul si sa nu comenteze?
-Bine, bine...dar numai asta iti doresti?
-Pai altfel, daca nu vroiam copii..ramaneam la mama acasa. Ca si AIA ma spala si ma hraneste, tine casa curata...numai o femeie trebuia sa-mi caut din cand in cand.( Raspuns cu care si mama LUI a agreea " pai mama...mai bine sa ia una de la "noi" ..de acolo din regiune...macar stie ce-i poate pielea, si stie cum sa-i puna botnitza")

Asa....alti 3 ani de plimbari si petreceri pe 2 continente, si pina la urma reuseste sa-si aduca mandra in America.
Primul lucru pe care-l aud din gura "inteleptului Adam" :
-"de indata ce-mi vine femeia, deschid fabrica de copchii. TREI sa-mi faca...ca altfel dau cu ea pe geam. Nu stau la discutii"
Buuun...vine sotia..si dupa vreo 5 luni..veselie mare..e mandra insarcinata.Ajungem- tot ca fraierii- la o discutie despre copii si cat de greu sau usor sint de crescut.Din pacate, era si sotia lui de fatza.
" O las sa-l fate pe primu', ii dau ragaz 6 saptamani, si apoi ma pun pe treaba din nou. Pompez pina mai ies doi"
-"bine mai baiete...dar ti-ai luat vaca de prasila, sau nevasta? La ea nu te gandesti?"
-"Pai ce ma intereseaza pe mine? Copchii sa-mi faca...ca dupa aia...om mai vedea ce facem si cu EA" ( poate se gandeste s-o recicleze....eu stiu?)
Ea de colo....a prins glas... zambind galesh ii spune tandru " mai guritza...pai si cu unul o sa fie greu...cine-l creste?si daca am probleme..ce ne facem?"
Raspuns de mascul feroce:"Pai cum cine-l creste? Ce? Mama n-are? de ce te-am luat? Si daca nu mai poti sau nu mai vrei sa faci altu' oi gasi eu pe vreuna sa-mi mai faca unu, doi"

Nu mai spun ca deja stie ca nu va schimba scutece sau nu va face baie copilului vreodata, deja si-a pregatit un dormitor jos in beci, ca sa nu-l deranjeze copilul noaptea( "si-a facut copil, sa si-l creasca, nene...ca eu n-am timp de prostii de-astea"),PLUS ca...e de parere ca un barbat care ajuta prin casa e un idiot: " pe mine n-ai sa ma vezi IN VECI la bucatarie sau cu aspiratorul in mina. Las' ca stiu eu de la baieti ca femeia nu trebuie ajutata niciodata...ca are destul timp sa le faca pe toate. Intr-o casa..in doua ore n-ai ce sa faci. Femeile doar TRAG DE TIMP".
Intr-adevar...sint eu depasita in gandire..si ar trebui sa-mi fie rusine. Unde mai pui ca urasc toti barbatii de pe fatza pamantului.
RUSINE MIE...BRAVO TIE.

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Olguta, cu riscul sa intru si eu in categoiria celor care iti doresti sa-i strangi de gat, tot comentez (desi nu am nimic "nice" de adaugat), caci povestea ta e clar povestea unui misogin, din ala, care reprezinta masa misoginilor. Si iar ne intoarcem la "nu bagati pe toata lumea in aceasi oala". ca nu mai iese ciorba buna.
Nu stiu de ce te-ai suparat atat de tare, pe forum, pe subiect, pe viata, am citit subiectul cap-coada, dar numai daca ar fi sa-l recitesc as putea fi sigur care postare carui membru apartine.
Vreau numai sa spun ca sunt si alte categorii nu doar alta categorie de barbati pe lumea asta. Iar cea mai mare greseala a doamnei de care povestesti este ca accepta situatia. Si cum spunea cineva mai sus, unii barbati traiesc asa cum traiesc ptr ca li se permite.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput