Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

wow...nu-mi vine sa cred ce se intampla. cred ca fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, dar haideti sa nu ne judecam una pe alta. nu e corect.

Zenobia chiar sunt curioasa daca nu va fi la cabinet in prima saptamana din an. teoretic eu atunci ar trebui sa merg la controlul de 38 de saptamani cand se face si control pe masa. as putea chiar sa nasc. si daca nu va fi.... asta e. ma gandesc ca va fi macar Bigdan la spital. sunt atatea fete care au indesat bani garla de dr curanti si daca au nsacut noaptea sau in we nu au venit, nici macar nu au raspuns la telefon.

nu avem fisa la el.... va contrazic. nu stiu cum e cu monitorizarile, stimularile, dar in calitate de gravida va spun ca are fisa cu fiecare in calculator. chiar daca ma intreaba de fiecare data Um-ul si alte chestii, va spun ca are in calculator toate datele de la fiecare eco, inclusiv toate filmuletele pe care mi le-a facut.

mamidevladut daca asa ai hotarat... iti respect hotararea. te pup si sper sa mai vb, macar pe mail.

Marina 34+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylinca spune:

Pe mine si pe alte femei care nu scriu pe acest forum dar il citesc ne-ar intersa sa relatati EXACT in ce situatie sunteti. Din ceea ce scrieti unele dintre noi pot invata cate ceva sau se pot feri de unele situatii. Eu sunt pacienta dr.T de un an timp un care am ramas gravida, am avut un avort....am avut multe intrebari la care nici acum n-am raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by KoraPop
Si ca sa fie clar : mi s-a reprosat ca am ajutat fetele de la FIV spunandu-le ca dr T s-a apucat de FIV si ca acum vor veni si mai multe paciente ,MA BUCUR ca am facut-o si am sa ajut oricand pe cineva daca mi-o va cere,iar daca se aglomereaza dr si eu o sa ajung peste 5 luni la el in loc de 3 asta este,tot nu imi va parea rau ca le-am ajutat!Ar fi bines sa nu ne descarcam nervii pe aici, nu duce la nimic bun!

In concluzie cine imi adreseaza personal acuzatii eu am sa raspund,dar chiar credeti ca are vreun sens ceea ce se petrece azi aici?

Kora

Kora cum poti sa scrii asa ceva? Am tacut astazi, am vrut sa iau o pauza pe forum tocmai pentru ca situatia de aici nu mai este asa cum o stiam eu cand m-am inscris pe acest forum in 2005. Am 2 ani de cand scriu pe acest forum (NU CATEVA LUNI)si cunosc mult mai bine fetele de la FIV chiar daca nu am scris acolo, cunosc foarte bine lupta lor de ani de zile pentru a avea un copil, le admir si imi sunt dragi, cum poti sa afirmi ca cineva dintre noi ti-a reprosat sa le-ai spus fetelor de la FIV de Tutunaru? Era vorba de reclama, era vorba de ridicatul in slavi...dar nu are sens sa mai vorbim despre asta ca se pare ca multe fete nu au inteles nimic din tot ceea ce s-a discutat aici. Te rog eu da anunt pe net...pe toate forumurile....mare scris...TUTUNARU FACE FIV....cel mai bun...chiar crezi ca avea nevoie?
Chiar imi pare rau ca s-a ajuns aici. Pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor.
Ce rau imi pare ca s-a ajuns unde s-a ajuns cu discutiile nu vreau sa comentez nimic.... Desi nu prea scriu mult pe forum din lipsa de timp dar de un an de cand sunt la dl doctor citesc postarile de aici si parca era cel mai frumos loc plin de caldura suflet, iubire si unde am gasit sustinere de la toate fete de pe aici.Imi doresc sa revina totu la normal.
Kristind sper sa fie bine ptr tine Doamne ajuta.
Maine e ziua mea mi as fi dorit un bebelus cadou de la Doamne Doamne dar mai astept si mai astept ca speranta moare ultima.
pup toate fetele fara exceptie.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Bine v-am regasit!
Nu am mai intrat de ceva vreme fiindca am avut o perioada aglomerata la serviciu, ma bucur sa aflu vestile bune, iar peste micile problemute sunt convinsa ca fetele frumoase si optimiste vor trece repejor.
Eu sunt in ziua 3, m-am programat pentru o noua runda de monitorizari (a cincea!) lunea viitoare, iar in ianuarie urmeaza laparo.
Multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Si eu astept sa revina totul la normal!!!! Daca am suparat pe cineva imi pare rau; iertati-ma.......Nu inteleg totusi de ce e asa mare supararea???? Suntem aici pentru altceva.....
Fac apel sa reintram in atmosfera placuta de alta data!
pentru fetele suparate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Felicutzu pregateste te sa deschizi un nou capitol

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna seara fetelor!
tare nu-mi place sa vad atmosfera de aici... de ce oare ne inversunam atat? nu pre vreau sa comentez...

Kristind, FELICITARI! Stii, eu am vrut sa-ti scriu astazi de dimineata "vezi poate e cu ochisori", dar cum stiam ca ai facut laparo...m-am gandit sa nu o dau in bara cu felicitarile mele, adica tu sa ai ceva mai grav si sa fie "normal" sa nu-ti vina...Oricum, eu tin pumnii, am inteles ca ai vorbit deja cu dr T. si ca a zis ca nu ar trebui sa fie vreo problema. Vezi cum ti-a rasplatit Dumnezeu asteptairle tocmai acum, de Craciun? Nu mai fii ingirjorata, o sa fie bine! Un pupic mare pentru micutul (sau micuta) din burtica ta!

Ylinca, bine ai venit! imi pare rau ca sarcina ta s-a terminat asa de rau... acum ce zice dr Tutu? cum esti? Daca vrei sa stii despre mine: eu de-abia luna asta incep prima runda de monitorizari incepand de luni, 18 dec. Am reusit sa ma programez, dar nu prea imi este clar daca aceasta runda de monitorizare dureaza o singura zi sau ma va chema Tutu la el din 2 in 2 zile (sau zilnic) ca sa vada daca ovulez...Tu cum faci?

Din cate am inteles de la Kora, va dura mai mult, pt ca ea m-a sfatuit sa verific daca pot face totul luna asta. Kora,

Vali fata optimista si impaciuitoare! Sa intelegem ca ai intrat in perioada de asteptare? Sa ma apuc de galerie????? de-abia astept..

va pup pe toate si sper sa se mai linisteasca astmosfera!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna seara!
nu ma pot abtine sa nu o felicit pe mamidevladut pentru curaj.
am scris si eu acum vreo 2 zile despre asta la subiectul laparo. si am zis tot asa: este inadmisibil sa faca laparo in ziua 28.
oricate rugaminti sau programari ai avea, nu faci si gata.
de la EL am invatat asta, de pe site-ul lui, din gura lui. nu-ti facea laparo dupa ziua 10. dar cred ca vrea sa bata recordul la paciente si nu-l mai intereseaza nimic. se apuca de toate si...ce iese? rasol!
am fost si eu pacienta lui din 2005, dar am renuntat acum cateva luni. nu mai avea ce sa ofere...decat stia sa zica :sa vii cand ai 2 liniute.
nu mai stiu cine, ca acu' m-am aprins si eu, zicea ca i-a descoperit la ultimul control chisturi endometriozice...pai astea nu se vad la eco. adica ar putea banui, dar ca sa zici ca ai endometrioza , nu se poate sigur diagnosticul decat la laparo. tot de la DUMNEALUI stim asta.la penultimul control(eco) nu le-a vazut? sau au aparut intre timp?
stiu si ca si-a facut o fixatie pe endometrioza si ca recomanda diferelin si asa, doar daca ti-a vazut un chistulet...
oricum felicitari mamaidevladut!
eu am mai scris despre asta, de fapt de lipsa de timp si de rasoleala pe care o da in ultimul timp, dar tot asa, pacientele noi (asa cum am fosT si eu) foarte entuziasmate de EL, au incheiat repede discutia.
oricum sunt sigura ca toate pacientele lui au diverse intrebari la care nu li s-a raspuns, nemultumiri, etc, dar...
imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar e meritul pacientelor lui ca e cunoscut, ca daca nu era acest forum cu siguranta nu avea atatea paciente si poate avea mai mult timp. sunt f multi (chiar si doctori) care dau din umeri cand spui numele lui.
krisin, ma rog ca bebe sa fie bine, eu cred ca as fi murit de spaima. dar, anestezia??? eu stiu ca n-ai voie nici la o masea sa faci anestezie... sa dea Doamne Doamne sa fiti bine!

BAFTA FETELOR!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara dragele mele,

Kristind felicitari de un milion de ori!!! te pup si sper sa fie totul bine. Asteptam vesti, neaparat bune.

Imi pare rau ca este asa o atmosfera in cadrul careia oricine poate veni si arunca o vorba aici, una acolo, fara macar sa fie pacienta. Alo, uitati-va la titlul subiectului!
Danotino, atata timp cat nu avem toate informatiile (in general vorbesc, in ale medicinii, in tratamente si tipuri de anestezic, de proceduri etc.) atata timp cat noi nu am avea toate informatiile nici daca am incerca sa aratam ca stim multe, foarte multe, eu zic sa lasam pe altii de specialitate sa spuna. Stim multe, dar nu totul. Nu zic ca poate nu ai dreptate in unele aspecte dar nu detinem toate raspunsurile.

Cat despre fetele mele scumpe, Mamidevladut, hai sa-ti treaca supararea, e fapt cred ca a fost o neintelegere, nu in sensul de cliseu, dar fiecare de fapt a inteles altceva, si sincer, fiecare are argumente. Ca dreptatea nu e intotdeauna ceea ce cautam. Ci rezultatul. Eu te pup mult si nu te mai stresa ca esti atat de scumpica, slabuta si mamica fericita de "prefix" (am auzit si eu de la fete) incat nu merita sa te superi pentru nimic. Nu pleca de pe forum ca ne esti draga.

Zenobia iubita mea, o sa vezi ca o sa fie bine, nu te intrista, si eu eram programata la laparo si nu a mai fost cazul sa merg, eu nu stiu cum stateam cu ovulatia insa sotul statea bine, ca si al tau.
Cat despre chisturile endometriozice, si eu stiu ca se vad si la eco dar se confirma la laparo daca este cazul. De aici si pana la a-l asigura ca da Dipherelin fara laparo e cale lunga insa. Mai ales ca e fan laparo si nu ar da niciodata un diagnostic cert fara laparo. Alti medici care nu fac laparo poate.

Yilinca, nu te supara, dar modul in care ai povestit pe bucatele si trunchiat, lasa loc felicitarilor chiar daca nu era cazul, povestea e greu de urmarit, mai ales daca esti mai mereu online. Eu am citit acum seara, si mi-a fost usor pentru ca te-am urmarit pe sarite si am pus cap la cap. Oricum, nu ne-ai spus in ce stare esti acum, daca totul este bine, care este parerea ta pentru care doresti sa citesti relatari exacte fara presupuneri si comentarii

Marinusha mea iubita, sunt de acord cu tine si pot confirma, avem fise in calculator, este totul mentionat acolo pentru a ne urmari in continuare.

Ioana, ce mai faci?

Pup toate fetele, toate sunteti niste sufletiste si niste scumpe, aici este topicul cu cea mai calda atmosfera si cu cea mai mare caldura.

Clau

7+

bb mic

Mergi la inceput