Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

roxana - pupici lui pat sa ii treaca febra! te asteptam maine cu vesti bune!

papadicule, vino mai des pe la noi! pupici la mandrete de fete! mielu' are niste ochi dupa care o sa ofteze muuulte inimi. oftez pana si io uitandu-ma la ei! si mielu' se pare ca ii calca incet-incet pe urme. sunt frumoase foc amandoua! si imi place de mor poza cu sters de balute... stai cuminte pescarusule, sa te stearga mielu'



cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Na, alta belea acu'. A vazut-o dr pediatru pe micuta si cica s-ar putea sa aiba displazie de sold, ca are mai multe pliuri la un picior si de asemenea un piciorus pare a fi putin putin mai scurt. Cica e mult mai frecventa treaba la fetite.
Ati trecut careva prin treaba asta? Imi puteti da niste informatii? ma apuc oricum si eu de cautat pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

M-am gandit eu ca-i ceva in neregula de nu a mai aparut Roxi pe aici. Inca o data, sanatate multa!

Apropo de ceata, aseara, Matei:"Uite, mami, fumul!". "Nu-i fum, e ceata". "Mami, alunga ceata, nu-mi place!". Si a tinut-o asa de dadeam din maini ca tzicnita sa "alung ceata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura - la noi pe un picior au fost 3 pliuri pe cel`lalt 2, sub fundic ... asa ca era sa mor, dar la ecografia de sold a reiesit totul ok. Cica se corecteaza foarte, foarte usor punand un pampers peste care un altul ! Dar, ca sa te linistesti, mergi la un medic ortoped !!! Cica e frecventa la bebelinele pelviene, cum am fost noi, dar nu a fost cazul. Te pupam mult si sa treaca si grija asta Aaa, si mai e un fel de chilot pe care`l luara mamicile din Ungaria, asa ca aici io te ajut numaidecat !!!

Rox - te asteptam cu vesti bune !


Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

si aci e ceatza deasaaaaaaa. mielu cica "poaie mama". e si poaie pin cetzalau. vreme de kkt si de oftat.
MITZU si noi am fo cu catrina si cu macu la ortoped din cauza de pliuri s-a dovedit a fi alarma falsa in ambele cazuri. aici la displazie de sold se pun cate doi pampersi. cica e frecventa.



Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata..mai pe la prinz!
Nu ma certati ..ca vin acasa...omu' se mai satura si de bine ,nu? Io vin,da??
Mey ..io va imprumut mesterul ..cum nu! Roxa are si surubelnita..dar aia este de plastic!Asa ca Mos Nicolae..aduce o trusa de mesterit..
Roxa multa sanatate ..iepurasului...si tu stii mai bine...in alte 2 zile o sa fie ca nou!
Nora reteta de pui..miine ca nu stiu cantitatile pe dinafara...nu numai ca arata bine..dar este si buuunnn. Vazut pozele...ce copii frumosi ai!Iar cind vad fetita ta ce mare este..uite asa imi vine sa fac
Gabi eu te inteleg.....eu stiu ca ma stresez cind citesc aici ce vorbareti sint altii...deci ce-i in sufletul tau...mie una nu trebuie sa-mi explici...Dar ce mai zice dr...neurolog...Mai faceti terapie?Am uitat sa-ti spun....nu te mai duce la ghicioatare/astroloage ...eu m-am lecuit cind cineva, tot astrolog...mi-a explicat acum 4 ani..ca nu trebuie sa am copii in viata mea...Sa-ti spun ca la asta ma gindesc...daca nu zilnic..macar saptaminal..oare ce a vrut sa spuna??
Adela este ceva frecvent..si se rezolva ...suta la suta!Dar dute la un specialist ortoped...el este cel mai in masura!
Alice..poate ca voi v-ati obisnuit sa va necajiti si apoi sa nu mai vorbiti...Ai incercat sa rezolvi conflictele in alta maniera? Cit despre soacra..este trecatoare..numai asa sa te gindesti!
Roberta si asa nevopsita tot frumoasa esti!!Si Matei la fel! Ce fel de magazin aveti? Eu zic ca sint atacuri de panica..provocate de stresul ..dat de povestea cu magazinul...And keep an eye on ..tanti Cati!
Papadik cu tine nu vorbesc...te-am intrebat si eu cum te simti..long time ago..si mi-ai dat ignore...Ptiuu..ce frumoase piticute ai!
Stiu ca Bianca era racita...oare asta-i cauza lipsei Ancai? Stie cineva ce-i cu ea?
Cristalinule....eu stau aici cu dejtu' pe F5..si astept rezultatul!

edit ca uitai sa zic ..vazut nora bucalata si dulce foc! Ioana daca esti ragusita ai laringita...de cite zile o ai? Ai si dureri de git?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

`seara!

sa nu credeti c-am nascut....not yet ! azi am fo la eco si cica am 37 de saptamani in cap, a mica are 2800 kg, m-a scos de pe prenatale fara sa-mi motiveze de ce, habar n-am, m-am ingrasat vro 10 kg (doar), la sarcina anterioara cu Danut am pus 18 kg. In plus m-a ascultat la cordon cica, ceva analiza doppler, dar iarasi n-am smuls de la d-lui dr. decat ca e ok, dar scotea niste sunete ciudate aparatul ala (ecograful) cand masura ce masura...ce putea fi? ca am intrebat si parea prea obosit la 7 seara de explicatii asa ca n-am mai insistat, totusi is curioasa ce monitoriza la cordonu ombilical a lu asta mica. DPN-ul e undeva incert, dupa parerea medicului, imposibil de prezis, poate fi pana prin 26 decembrie sau mai repede....asa ca in caz ca nu nasc, mai merg la inca un control in 2 saptamani.

asta e despre mine.

Despre Danut, e din ce in ce mai vorbitor si mai nou vorbeste cu personaje imaginare, are dialoguri cu un oarere "nene", unde merge sa cumpere cate ceva, e bestial sa-l urmaresc cum joaca dublu rol, el inteaba, el raspunde, gesticuleaza, are o mimica de ma da pe spate, abia ma abtin sa nu rad ca daca rad se rusineaza si nu mai continua jocul.

Cu renovarea nu suntem in grafic, dar asta nu cred ca e ceva nesteptat. cand depinzi de maistori ... devine de la sine inteles. sper sa ne mutam totusi macar cu cateva zile inainte sa nasc.

afara e ceata de nu se vede la 2m, ca atare n-am servit plimbari azi.

De citit am citit numai cele doo pagini si nu-s la curent cu noutatile insa o sa recuperez.... totusi:

Observ ca papa ai revenit, ma bucur pt voi, si bine ca a trecut faza nasoala.

Mitzu, fa-i o ecografie Marei si abia apoi o sa stii 100% ceva sigur. Se recomanda pe la 2 luni ecografie de sold, eu asa i-am facut lui Danut. Mai devreme e cica irelevanta.(PS- ti-a facut clisma la spital? si daca da, cu trusa ta sau cu a lor, sau au de unica folkosinta???)

Rox, sanatate lui Pat, a luat viroza de la taica-su? parca el a inceput, nu?

acum va pupez si va urez in avans La multi Ani sanatosi ANDREILOR si ANDREELOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

HELP !!!
Are mandra febra 37,8 si nu stiu daca pot sa i dau Nurofen sau paracetamol sup. ca facuram vaccinul contra varicela luni ... si a avut si 3 scaune mai moi ... simt ca o iau razna, ofcorz, ca ce altceva mai bun pot io
Ideea e ca nu stiu, daca dam in varicela, avem voie paracetamol , nurofen ? ...



Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

In primul rind la temperatura asta eu nu i-as administra nimic..Dar daca vrei s-o faci ..incepe cu Parcetamol..de ce direct la Nurofen??? Nu exista si solutie de paracetamol,in Ro...in caz ca nu vrei sa-i dai supozitor? Relax...nu te panica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ok , mai astept. Oricum, parca isi mai revine din apatia ce o bantuie de vreo 2 zile ... dar stiti voi, io`s ca de bombe ... daca e mai rau, punem sup. cu paracetamol. Sincer nu stiu daca exista solutie paracetamol.
Inca o data merci Kim


Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput