carceii in timpul sarcinii
Fetelor care treceti prin asa ceva puteti sa ma lamuriti si pe mine care este motivul lor? Vreau sa va spun ca inainte de a ramane insarcinata nu am avut niciodata probleme de genul asta va multumesc si astept opiniile voastre
Raspunsuri
carla_lia spune:
Buna.
Eu ma trezesc noaptea din somn cu carcei la piciorul drept. Pana acum n-am avut niciodata.
Am auzit ca sunt cauzati de lipsa de calciu, dar nu bag mana in foc. Am o prietena care spre sfarsitul sarcinii nu putea sa doarma de la carcei.
Maine o sa ma duc sa fac analizele si sper sa aflu si eu motivele.
Oricum ff. nashpa senzatia.
Lia
+
jadi spune:
Eu stiu ca una dintre cauze poate fi lipsa de magneziu si atunci ori apelezi la un supliment de magneziu ori mananci alimente care continu asa ceva, spre exemplu migdale.
Pentru a scapa de carcei mai usor, in momentul producerii se intinde piciorul si se trage de varful lui spre corp... sper ca am explicat cum trebuie!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
lbelciug spune:
Singura explicatie pe care mi-a dat-o dr gineco in leg cu carceii a fost "lipsa de calciu", drept pt care mi-a prescris calciu efervescent.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
lauramar spune:
Multumesc de raspunsuri!Daca mai aveti noutati scrieti va rog pt. ca eu am urmatoarea consultatie cu medicul meu abia in 18 dec.si pana atunci......a si ce am vrut sa va intreb calciul efervescent nu dauneaza cu nimic bebe-ului?Medicul meu nu vrea sa-mi dea calciu a spus ca doar dupa 7 luni daca va fii neaparat nevoie astept raspunsuri

alina2006 spune:
buna!intr-adevar carceii sunt cauzati de lipsa de calciu si magneziu din organism: poti apela la niste vitamine ( materna de ex ), sa bei mult lapte sau lactate, iar dupa cate stiu eu calciu nu afecteaza copilul! oricum, carceii iti vor disparea ca prin minune dupa nastere!
sanatate multa!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
PatriciaArdeleanu spune:
la mine a functionat Magneziul. aveam niste circei in picioare de ma durea muschiul si citeva zile dupa...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
asiza spune:
Lipsa de Ca si Mg cauzeaza carceii...poti lua linistita vitamine pana mergi la control, ca nu-ti dauneaza...si incearca sa reglezi si din alimentatie...Multa sanatate!
Oana
36+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!