Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mai Irinaaaaaaa cautam un pix sa scriu repede in calendar ca ai intrat pe forum
Astept ma sa ninga dar se pare ca asa chioara cum sunt nu maine ninge ci de vineri pana marti v-a ninge

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Asa ... ca a plecat mesajul singur , Irino mai baga si tu ceva noutatzi cu frumusetzea aia de baiat al tau poze , un film ceva ... ne lasi la mana lui Moni , se mai indura ea sa mai pona cate o poza la o mie de ani ...

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, ia vezi acu daca nu te-ai plictisit de cautat. Si pozele noi is primele de sus

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai mai ca am mai intrat....din ani in paste....
Si eu astept pe aici zapada si cred ca mai am ceva de asteptat ca azi a fost bine...dar pana vine zapada...maine merg cu fiimiu la chindie. Dar sa stii ca dc ninge mai repede la mine iti trimit si tie un pic...a si sa faci lista cu ce vrei de Craciun ca anul trecut te-am sarit ( si mai ales Denisa cu soriciul de porc texan ).

Mergi la inceput

Fetili, eu ma duc la nani dupa ce ii dau printesei sa pape si sper sa ne auzim si miine.
Daca nu, le urez de azi celor care isi sarbatoresc ziua numelui miine, dar in mod special lui ginerica David de la Sabina. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi si destepti. La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!
Noapte buna

poze Sabina

Mergi la inceput

Super tare dom'le s-a apucat Sabina de facut muschi Se pregateste pentru vre-o competitzie ceva ? Vad ca are si antrenor personal

JASMINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Acuma merge Irina...
Inainte nu mergea
Ce ochisori albastri frumosi are... De mica o pui la tractiuni?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Irina eu nu vreau bre porc texan eu vreau gulash de ala de la metro din pu..a de pork soo daca tot vrei sa-mi faci cadou da fuga la metro cat mai au oferta

JASMINE

Mergi la inceput

Bombo, are si antrenor personal , pe tat-su ,ca numai lui ii vin idei din astea sa chinuie copilu. Dar sa vezi ce se tine, n-ai treaba . Dar am pus-o numa asa pt poza ca mi-e frica sa nu-i afecteze cumva articulatiile umarului.
Vad ca papa Jasy supa de vacuta. Bine ca-i place. Uite am sa-i fac si eu zilele astea Sabinei.
Bianca, are ochi alabastri, dar nu stiu ca cine , ca si eu si sotu ii avem verzi. dar tot pe-acolo e si albastru.

poze Sabina

Mergi la inceput

Bey, gagigi, lasati porcul si oferta de la metro ca e post.

poze Sabina

Mergi la inceput