Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
dana_ene spune:
A mancat si Roxanica mea putin cremwursti. A fost tare mirata de gust. E prima data cand ii dau ei. Oana e mare fan cremwursti.
Fetele mele nu se aseamana deloc la gusturi.
Oanei ii place acrul si hgustul sarat, iar Roxanei dulcele.
Oana de la 8 luni n-a mai baut lapte din biberon. Abia am reusit pana pe la 2 ani si jumatate sa-i dau laptele cu cereale diverse sau sa-i suplinesc cu iaurt si branza, dar Roxanica nu renunta la 4 biberoane de lapte pe zi.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
LunaNoua spune:
Silvi .. greu cu rozatorii
Toanca, tu crezi ca Mateias sta la doctor sa ii cresteze ?? Daria nici la mine nu deschide gura, d-apoi la doctor??
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
monica70 spune:
Ceau gagici,eu am dormitata nitel si pentru ca super-eficientul meu hussband a plecat la cinema - nu incainte de a culca puradela,am venit sa bag nasul p-aci si m-am distrat de minune...
Intai sa nu uit iar ANDIARORO felicitati ,chiar si fara docomente oficiale!
DANA super eficienta si Roxanaica ,ce mai beton de spiridusha!
Eu nu stiu daca pun scoch - ca nu mi-ar ajunge o banda la cate sertare / dulapuri sunt p-aci ... din mai multe motive: estetic - cred ca fac cu nervii sa le vad asa (ca seman cu mami),apoi si asa abia scotocesc dimineatza cu ochii inchisi si cat se poate de tiptil sa imi gasesc hainele,mai lipseste sa am scoch de dezlipit si lipit Si nu in ultimul rand, am lipit cotoarele cartilor cu asa ceva si tot degeaba ca le-a desfacut ,nu cred ca e prea greu sa se prinda cum merge treaba si la dulapuri. Totusi,deocamdata nu face asa ravagii cu astea,ca in camera e pasionata de carti ,iar in bucatarie nu prea o las - ca nici eu nu stau cine stie ce ,iar cand stau o las in camera cu Ghitza.Dar in cel mult o luna nu ma vad bine ca vine ea singura
BIANCA m-am distrat cu mararul ,ai perfecta dreptate ca in Ardeal nu se prea consuma,dar eu sunt FAN MARAR .Mami nu ca e bihoreanca,dar tati e oltean deci ... genetica vorbeste!
A venit mami revin...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Denisam spune:
Cristina-sanatate lui razvan,avetzi griaj de voi!
Mi-e mi-a facut femeia si ieri si azi casa bec, si soacra culege mereu de pe jos scame sau mai stiu eu ce si inca freaca peretzii, ca vede ea urme si eu sunt super pretentioasa si ea tot face ceva, desi pe bune ca e bec, inclusiv geamurile.
fug sa ma pregatesc ca intr-o ora plecam la medic.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
irinatunza spune:
Vad ca le dati cremwusti la bebei , de care ?
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Biancas spune:
Noi aseara am mancat cremvusti de pui de la Caroli. Ma tot gandeam daca sa ii dau si la Dani sau nu. I-am dat pana la urma doua bucatele mici si atat. Mi-am amintit ca am citit pe net ca in cremvusti se baga toate tampeniile si cumva m-a influentzat chestia asta si nu i-am mai dat.
O prietnea de-a mea mi-a zis ca ea ainceput cu sunca si dupa 1 an si ceva...
Acuma sincer nu stiu ce sa fac, dar parizerul si cremvustii chiar daca sunt bune cine stie ce contin...
Oricum eu sa la mananc in continuare...
M-a pus naiba sa citesc pe net
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
anasol spune:
i-am dat si io un pic de cremvusti dar nu i-a placut ,a dat afara
ce-mi place reclama asta la bergenbier cu specia rara": barbatul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Denisam spune:
Eu i-am dat crenvusti de vita si acum i-am luat de curcan dar ii voi da clar doar 2-3 ori pe saptamina.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
Astery, sanatate lui Razvanel! Sper sa scape repede de enterocolita.
Denisa, te-a multumit pe tine femeia de la curatenie! Trebuie felicitata, ca stiu ca esti pretentioasa.Si baga strambe soacra?
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia