The best of aug-sept-oct 2004 (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

De-a ramas ceva nefacut, o zi in care n-ai zambit, n-ai visat sau n-ai iubit, fie in Anul Nou sa le faci pe toate bine. LA MULTI ANI CU SANATATE, DE TOT CE-I BUN SA AVETI PARTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Sper ca ati petrecut frumos in noaptea dintre ani....
Noi am inceput rau anul...cu raceli!I-a trecut lui Alesio, dar am luat eu de la el si acum Nicolas....Sper sa se faca bine repede micutul nostru ca murim de mila lui.,...
E o nenorocita de viroza....asa ca Panadol si Vit. C la greu....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IOANA la voi toti,sanatate multa,multa!

Eu fetelor nu prea am ce sa va spun,de revelion am petrecut acasa cu puiul meu mic ca tati a lucrat..dupa 10 dupa ce l-am culcat pe Robert am stat si m-am holbat la tv sa vad artificiile...sinistru an nou...asta e...

Am ceva poze frumoase de la Craciun si cateva de la niste prieteni la care am fost pana la ora 10 in seara de rev...sper sa va placa si vou...cine are chef sa vizioneze sunt jos la semnatura in albumul"decembrie 2006,Craciun si Revelion"

la toata lumea si numai bine va dorim!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI!

Sa aveti cu toatele un an minunat, plin de bucurii si sanatate!

Eu m-am intors la servici de azi.
Am petrecut sarbatorile linistit, nu am fost plecati din Buc, am stat acasa si prin vizite.
Si am dormiiit.
Ioana a fost si ea racita taman in ziua de Craciun, noroc ca i-a trecut repede.
Mos Craciun a fost foarte bogat, i-a adus Nanei la noi - papusa mare ,ult visata (care e cam cat un copil de un an, si a indragit-o asa de tare incat doarme cu ea in pat), bucataria (care a avut si ea mult succes), niste carticele si niste hainute; la ai mei - o alta papusa, un calut, o masuta cu scaunel, hainute tare dragute; la socrii - un urs mare si un trenulet.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Bine v-am gasit in noul an. Noi ne pregatim de bagaje sa aterizam in Bucuresti, mai ales ca Diuta vrea "casa ei a besti" si pe Olga bona sa se joace 1,2,3 adica ascunsa prin casa. Ne-am saturat de petrecut acum facem pauza, gata sarbatorile s-au dus.... insa suntem nu????

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare tuturor

Se primesc si urarile dupa anul nou? Eu sper ca da!

Va dorim un an nou plin de impliniri si bucurii si, in primul rand, multa sanatate tuturor!!!

Noi am petrecut Craciunul la bunici (unde ne-am umplut de cadouri si rasfat) iar revelionul aici la niste prieteni. Acum asteptam saptamana viitoare sa o luam "de coada", eu cu serviciul si vizigotul cu gradinita. Suntem bine sanatosi si am scapat de muci si tuse...acuma sa vedem cum o fi cu intoarcerea la gradinita.

Andreea, multa sanatate micutei, sper ca i-a trecut enterocolita ca tare-i pacatoasa.
Pupaturi si celorlalti pitici raciti. Tare rea iarna asta cu virozele ei.

Va pup si sper sa mai apuc si eu loc la butoane in curand.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Multumesc Mina, dar din pacate nu e gata :( Azi a vomitat iar tot ce a mancat si nici lichide nu vrea sa bea, zicand ca se ineaca...

I-am dat acum seara un medicament impotriva varsaturilor, macar asta sa-si faca efectul si de maine, chiar daca vomita chiar daca nu, eu nu ma las pana nu bea macar 1 l de lichide pe zi.

Sper din tot sufletul sa se faca bine, ca nu stiu ce sa ma mai fac.

Macar voi sa aveti un inceput de an mai bun si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA chiar ma gandeam la voi zilele trecute,ca nu ai mai scris nimic...si uite ce necaz,offffffff,draguta de ea...sper sa-i treaca repede...sanatate multa va doresc,sa auzim de bine cat mai curand!

Noi marti mergem sa-l inscriem pe Robert la gradi,ma rog aici e day care ca e sub 3 ani...numai 3 ore ii tin pe astia mici dar e ok,ca macar vedem cum e...sunt liste si habar nu am cand il va lua...sper curand ca ma terorizeaza ca el "vea la gadi la tetite"....om vedea noi dupa cum o sa fie.

Hai ca pe toata lumea si sanatate multa la bolnaviori!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andreea multa sanatate lui nathalie si sa-i treaca repede!

Mirela va tin pumnii pt. day care!Sper sa-i placa la pitic ....deja vrea fetite?Copil hotarat!

Eu voi intra ceva mai rar pe aici ca ne apucam de aranjat apartamentul....deci alergatura multa, nervi multi, oboseala....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Andreea multa sanatate!

Pufy voi cum mai stati cu raceala?

Multumim lui Dumnezeu noi am scapat pana acum de raceli (mai exact piticii), eu am fost foarte racita si inca tusesc de mi se rupe pieptul in 2.

Ieri am dat o fuga pana la munte, a fost minunat. Zapada mare, mare si multa, am avut si soare, vremea a fost faina iar juniorii s-au simtit minunat. S-au jucat in zapada toata ziua iar Damian urla de fiecare data cand isi pierdea manusile si cadea cu mainile in zapada

Pentru ca sunt in pregatiri si nu stiu daca mai intru pana maine, urez de azi LA MULTI ANI tuturor Ionilor si Ioanelor!

Mergi la inceput