Tel.mobil influenteaza fertilitatea?

Tel.mobil influenteaza fertilitatea? | Autor: miki-miki

Link direct la acest mesaj

Acum 2 luni mi s-a spus la eco ca e posibil sa am un chist hematic mixt pe ovarul drep . Din pacate nu am reusit sa ajung peste o luna la Buc pt un alt eco ca sa vada dr mea evolutia acestuia . Zilele acestea mi-am adus aminte ca acum un an tineam telefonul mobil (at cand nu aveam pantalon cu buzunare ) intre burtica si pantalon. Tin telefonul pe vibratii pt a nu-l deranja pe seful meu care are biroul langa al meu. Dupa o luna in care am tinut telefonul asa a inceput sa ma doara locul unde tineam telefonul mobil. O colega imi spusese ca nu fac bine dc il tin acolo dar nu am luat in seama ce a zis. Eu cred ca de la telefonul mobil s-a format ac chist hematic pt ca e exact unde tineam telefonul. Eu cam de un an de zile tin telefonul pe vibratii si cred ca ac lucru a daunat fertilitatii mele.

Sotul meu are azoospermie si are 2 telefoane in permanenta la el pe care le plimba prin toate buzunarele(fata , spate). Intr-un timp avea 3 telefoane ( zapp, conex si dialog)

Zisa Cami spune ca pe o listutza care au afisat-o fetele la FIV cu ce e bine si ce nu e bine sa faci in preajma ET sa nu tii telefonul mobil langa tine. Ea a respectat ce scria in listutza si acum e . -ici. Lista a fost postata de o fata care a facut FIV in Austria parca si i-a fost data de dr ei.

Parerea voastra care este? Se poate ca din cauza unui tel mobil sa se formeze un chist hematic? Dar azoospermie? (tineti cont ca a avut 3 tel intr-un timp)

Astept parerile voastre.

Miki

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Am dat o cautare in google si am gasit articolul asta: http://www.epochtimes-romania.com/articles/article_6490.html

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

miki, parerea mea este ca unora le face foarte rau iar altora deloc sau putin; puteti fi in prima categorie ...; stii tu fiecare organism reactioneaza diferit nu numai la acelasi tratament dar poate reactiona diferit si la diversi stimuli;
teoria mea este intotdeauna ca lucruri despre care nu stim, incerte, mai bine le evitam; ceea ce este de notorietate este ca mobilul sa nu-l tii in zona inimii si da, nici in dreptul aparatului genital; stiam demult asta;
cred ca trebuie sa-i iei o gentuta ceva la al tau ...; nu e bine aproape de piele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Hei, si sotul meu il tine in buzunar tot timpul si vorbeste foarte mult.
Am verificat nivelul SAR al telefonului sau si e printre cele mai ridicate.
Un alt amic care are telefon similar, tot tip PDA (cel gen laptop mic) are oligo...
Ar putea fi si asta o teorie.

Mergi la inceput