Nou stil de viata (117)
Raspunsuri - Pagina 30
sigrid26 spune:
Tzuni pai iti tinem pumnii sa faci Anul Nou in casa noua si daca e posibil sa faci si un bradut de Craciun .
Offff, stau cu voi aici in loc sa fac curat,
pe toate.
Mamica de printesa
de 4 anisori
mephala30 spune:
Tzuni, of, stiu ca e mare stresul: am simtit si noi cum e anul trecut cand ne-am cumparat garsoniera.
si va fi totul bine. TREBUIE!!!!
Sigrid, am facut niste saratele. Dar am mancat cu masura...n-am dat iama in ele.
Adela ce face?
Zuzilici, da, indata voi deschide subiect nou.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Zuzilici spune:
Tzuni daca deja ai dat avamsul n-are ce sa se mai intample. O sa primesti si actul de proprietate. Eu te felicit de pe acum pentru mutarea facuta si nu te mai stresa. Ce se mai poate intampla? 
Sigrid si eu ar trebui sa fac curatenie dar astept sa se treazeasca Isabella. Cum merge dieta?
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png
Tzuni spune:
Sigrid 

am citit "un barbat de Craciun". Ca sa vezi la ce-mi sta mintea

_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
...nu stiu ce se mai poate intampla...sa se razgandeasca proprietarii si sa nu-mi mai vanda casa...desi erau tare hotarati... Apartamentul e intr-un bloc chiar langa Parcul Tineretului asa ca voi putea alerga in parc
.
As vrea sa rezolv, pt ca am muncit ca nebuna sa castig bani pt casa si sa nu mai fiu nevoita sa-mi vand masina! Si...n-am vandut-o! 
Habar n-aveti cat de mult conteaza pt mine gandurile voastre pozitive! 
_
Tzuni
sigrid26 spune:
Carmen Adela e bine, decupeaza din reviste acum , e tare cuminte , nici nu stiu ca am copil in casa.
Zuzulici cu dieta stau f prost, ieri am avut petrecerea de Craciun de la cursul de germana si toata lumea a adus mancare traditionala si am balotat pizza, o budica greceasca cu carne si branza ......, macar nu am atentat la tiramisu si torturi, in schimb nu se vede la cantar , o fi o minune.......
Tzuni io m am dus direct sa vad ce am scris , chiar am crezut ca am gresit , eeee, daca sub brad ar fi si Fat-Frumos nu cred ca te ai supara , nu?
Mamica de printesa
de 5 anisori
Zuzilici spune:
Tzuni fi optimista si-o sa fie bine.
Sa de-a domnul sa ai parte si de-un barbat sub brad de Craciun.
Carmen Saratele
cum le faci? Poate ma incumet si eu sa fac cateva.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png
Tzuni spune:
...sigrid, la cat sunt de stresata si de insuportabila acum, cred ca mi-ar da cu bradul in cap! ![]()
PS. nu, acum chiar nu-mi doresc pe nimeni. E drept ca m-am invatat singura...
_
Tzuni
mephala30 spune:
118
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
sigrid26 spune:
Zuzulici lasa draga mea reteta de saratele , ai uitat ca luni avem raport?![]()
Tzuni las ca de sarbatori ai sa te linistesti si vine si calmul, poate il aduce mosu
Mamica de printesa
de 5 anisori