Nou stil de viata (117)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

oh, eu v-am scris ieri si se pare ca nu am trimiiiis:(((

la listuta nu ma bag, pt ca sunt mereu pe drumuri, si daca n-am acces la net taman cand imi vine randul?
deci:
la multi ani Delia!! Sa-ti aduca mosu silueta noua:)))

pt listuta
eu sunt pe 3 august si sofia galagia pe 11 septembrie (2002)
Ieri am fost noi in vizita la mama

ooooh.O sa pun totul la loc daca nu-mi bag mintile in cap:(((
vreau biceeeeeeeeeeeeeeee

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Neatza gagici,

La Multi Ani Deliutza noastra , sa fi sanatoasa si fericita !!!!Cu ce te cinstesti azi?ceva sanatos sau o prajiturica?

Zuzulici felicitari pt dintisori, cred ca e si mai frumoasa Isabela acum!Tu cum stai cu regimul?Multumita?Io vreau sa zic ca sambata si duminica am cam spart frigiderul, din fericire nu m am ingrasat rau , cura cica promite ca nu mai pui asa repede kg inapoi.

Carmen ce fac puii?Azi iar bag ciorba de peste , ma intrebai candva daca imi place asa mult , imi place si este si conform regimului , o fac fara paste, orez etc, apa , peste , ardei si ceapa , si la sfarsit multa lamaie verde.

Noi acum am venit de la doctor , Adela are otita , ia dat antibiotic , noroc ca nu o doare foarte rau , eu sunt racita cobza, gatul in pioneze ................dar in general suntem bine .

Nastad bogat mosul tau , cred ca a fost Onitza tare fericita.

Fetele ma bag si io la lista , nu stiu cum dar daca imi explica cineva cum o copiez si deschid subiect nou , fac si eu.

Ziua mea de nastere 26 februarie, Adela 4 decembrie.

va pup

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Scuze pentru absenta, am un program infernal zilele astea asa ca am absentat motivat de la raport - oricum era stagnare, deci nu am reusit sa dau jos jumatatea de kg acumulata si tare imi este ca pina la jumatatea lui ianuarie cind ma voi intoarce din concediu nici ca am sa reusesc.... Dar nu-i nimic, macar voi incerca sa ma mentin!

Pentru DianaR - nu lucrez in televiziune, lucrez in marketing si am avut de filmat un nou spot la un produs...

Pentru Carmen si lista de sarbatoriti - eu sunt nascuta pe 20 iunie, iar baietelul meu Stefan-David pe 8 iulie.

In final vreau sa urez si eu tuturor sarbatoritilor de astazi toate cele bune si ghetutze pline de cadouri!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Am uitat,

Meniul de azi:

D-ananas+gref
P-ciorba de peste
S-ciorba de peste

Tzuni tu esti bine?S au rezolvat problemele?

va pup si revin

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare!!

Vreau si eu sa urez LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume...

Eu am inceput ziua cu abateri , pentru ca avem o colega care isi serbeaza ziua de nume si pentru ca mosul meu a fost unul dulce...mi-a adus o cutie cu bomboanele mele preferate si o rama foto...asa ca rama am asezat-o frumos cu poza juniorului pe bioru iar bomboanele le-am nimicit....

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Sa ne traiesti cu numele Delidana, multi ani sanatosi si fericiti. A fost mosu' bun cu tine?
La multi ani tuturor celor nascuti azi si celor care poarta numele Sf. Nicolae.
Doina multumim mult. Tare bogat a mai fost mosul anul acesta pentru Oana. Dar Doru ce-a primit? Si de tine n-ai zis nimic. Te-a uitat mosul tocmai pe tine?
Sigrid pana acum nu pot spune ca se vad schimbari colosale. Barbata-meu chiar zicea ca fara sport regimul alimentar nu da roade in cazul meu. Cazul meu fiind acela ca trebuie sa slabesc 25-30 de kg ca sa fiu ce-am fost cand m-a cunoscut el. Ma bucur mult ca tie iti prieste.
Ioana te si bafta multa.
Ancadragoman de moment nu trebuie sa-i faci nimic listei dar cand iti vine randul daca te inscrii trebuie sa deschizi un nou subiect si sa te ocupi de actualizarea listutei in fiecare marti dupa ce dau fetele raportul. Sa le schimbi kg si in functie de ce merita cate-o sau .
Cami mosul tau a fost cel mai bogat anul acesta asa ca noi te si-ti uram sarcina usoara in continuare.
Carmen mosu' vostru cum a fost?
V-am pe mai tarziu.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DELIDANA
Si baga poze de la kef :-)
Eu raportez in continuare dezmat ... si cred ca pana la anu` asa o tin si am sa incerc sa mi bag mintile in cap ...
Pt. listuta: io 24 iulie 1978, Giulia, fi`mea, 16 august 2004

Pup trupa si tuturor ce se serbeaza azi de sfant !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Zuzilici multumesc,cred ca o sa ma descurc.
Ma anuntati cand imi vine randul ca eu cam dorm pe mine.
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Delidana!

Leeloo, multumesc de raspuns!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delidana, am actualizat lista cu datele noastre de nastere. E la pagina 14. Poate vrei s-o treci in listutza...si s-o completezi pe parcurs.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput