Nou stil de viata (117)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mik si Sabina

Cine mai vrea bice ?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by LunaNoua

Mik si Sabina

Cine mai vrea bice ?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

imi place ca ne-ai pus in paralel ca sa faci doua ditr-o lovitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hahahahaha, si mie imi place:))))

Mik, e prima dupamaiza ca tuseste, deci la noapte ii pun .Zici ca pe pijama? nu direct pe piept?
Nu e chiar asa de neagra situatia, nu va ingrijorati.Sunt doar eu prea tracasata.
(am ascuns borcanu, gata:D)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

hehehe.. hai sa va zi acum

Mergi la inceput

Gata.. pa si pusi .. ca ma apuc de treaba... poate reusesc si eu ceva schite azi ... Ce bine ar fi !!!! ... ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Lunanoua poti sa-mi dai si mie vreo cateva bice ca le merit din plin.
Fetelor si mi-e o foame...dar apa nu mai intra. Ma bate gandul sa-mi iau pranzul mai repede si apoi sa plec la piatza. Daca plec cu foamea asta sigur o sa am cosul plin de interzise.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/1.59/t/-25/k/bc40/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sabina, ii pui picaturi direct pe pijama. Va mirosi dupa si pijamaua si patrul, da' nu-i bai.

Zuzilici, daca sotul tau nu tine dieta, fa cumparaturi. daca nu, maninca intii si dupa aceia fa-ti cumparaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Fetelor, ma primiti si pe mine aici? Am o groaza de kg de dat jos si caut un grup de suport, incurajare, dat suturi in fund cand e cazul, etc.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10714;4;1;1/c/113/t/78/s/113.5/k/f1e4/weight.png

============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anca74, sigur ca te primim! Cate kg posezi si la ce inaltime?
Sa ai mult spor!

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca bine ai venit si fii sigura ca aici o sa gesesti suportul de care ai nevoie.
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput