Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 7

_Ralu_ spune:
ileana bine ati venit! bine ca piticutza e bine acum! ne-am gandit la voi mereu...
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericitade craciun

_Ralu_ spune:
am aici un grafic de crestere diferentiat pt fetite si baietei! nu mai stiu acum de unde l-am luat, dar il am in calc si ma uit mereu la el si verific!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare

Ignatica spune:
Buna mamici,
Ileana multa sanatate Ilincai, sa dea Domnul sa fie bine si sa veniti acasa sanatoase. Imi pare asa de rau ca treceti prin experienta spitalului.
cri19 imi pare rau ca aveti si voi probleme cu un ochisor, sper sa treaca. Poate vom fi colege la odisee peste 2 ani, ne inscriem cu fetitze neaparat.
alexxia e normal kk verde dupa formula, eu asa stiu, David mananca si tzitzi si formula, iar kk e un amestec de galbedn cu verde ( scuzati detaliile).
lexi imi pare rau c anu mai scapati de raceala . Si David a fost racit, iar mucii de la final i-am combatut cu Aloe ( planta simpla, am rupt o frunza si am stors-o iar cu pipeta i-am pus un nasuc cate o picatura-2 de 4-5 ori pe zi). In 3 zi au trecut. E un remediu recomandat de cumnata mea din Republica Moldova, l-am aplicat ca nu le mai dadeam de cap, cu batista bebelusului, cu ser fiziologic, cu Humex etc. Eu sper sa se remedieze si la voi situatia racelii si poate veti trece peste deciziile radicale pe care le-ati luat, mai ales ca unele pun in pericol igiena copilului si stare lui generala. Baitza si scosul afara sunt lucruri necesare si placute de orice bebe. Curaj mult in combaterea " traditiilor " noastre impamantenite. Oricum e buna ideea ta cu pediatra.
Va asteptam la ski in Brasov.
La multi ani Alinasi MamaLili si tuturor bebelusilor sarbatoriti. Mamalili multa sanatate sotului, ma bucur ca nu sunt prea multe efecte secundare ale citostaticelor.
pufy multumim de intrebare, noi suntem bine sanatosi, daca se poate spune asa, am scapat de muci, si continuam tratamentul profilactic pentru combaterea posibilelor infectii urinare. Luam un siropel seara, Sumetrolim ( Biseptol de fapt). In rest gangureala, fatzaiala, stam in bratze sus ca tinem capul foarte bine si dimineata avem....erectie.
va pup
Ignatica - mamica de David( 29 iulie 2006)
poze

gripo spune:
ILEANA, BINEAI REVENIT SI TU SI ILINCA! Bine ca e totul bine acum.
Da' chiar asa, pe unde o fi OSNA? ca ea intra des.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

_Ralu_ spune:
am uitat sa zic! ce frumusica e mariaaaaa! iar costumasul e intr-adevar mortal!
patri e tare dulcica in leganutz, dar mie mi-a placut si mai tare setul de paturica si pernutza! f frumusele! am vrut sa luam si noi leganutz dar avem asa de putin spatiu ca efectiv n-am mai fi avut unde sa-l punem!
andrei roberto e un scumpitel si grasun! ne intalnim noi in primavara cu totii si-atunci sa vezi care mai de care bucurii frumusele....
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare

pufymic spune:
Ileana bine ai venit!!!!!Ma bucur ca sunteti din nou acasa...si ca esti iarasi aici cu noi!Ne-am gandit mult la voi....
Lexi super ideea cu pediatra! Poti eventual sa cumperi cartea Mama si copilul de Capraru ca si acolo scrie ca trebuie sa-i faci baie des la bb si ca e musai scosul afara la aer(il calesc!)(daca zici ca nu are incredere in ce exista pe net....) si sa le dai sa citeasca....
Eu nu stiu daca as fi asa rabdatoare mai ales cand e vorba de sanatatea si viata copilului meu.....cred ca le-as da in cap la amandoi....!
Multa putere iti doresc!Si nervi de otel!
Ah, uitam: e adorabila Maria ...si nu numai in costumul de ...schi!
Ignatica ai fost mortala cu erectia!Sa vezi ce creste....mai incolo...
mai ales cand isi descopera putzoiul si incep sa traga de el...
!
Ma bucur mult ca sunteti ok acum!
Ramo fain balansoarul!Sa-l foloseasca Patricia sanatoasa!Ca o printesa sta in el!
Ralu am o rugaminte: poti sa-mi trimit si mie graficul ?
Pupici!
Ioana de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)

_Ralu_ spune:
ignatica, deci nu degaba e david cel mai mare baietel din trupa! v-ati facut baieti mari, ce sa mai?
poate ma bag si eu la odisee cu tine si cu cris peste 2 ani, dar eu pt baietel...
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare

anangel_lexi spune:
Pufy, pai am cartea Dr. Spock, dar deh, "is niste tampiti aia". Am citat, nu-i parerea mea. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

pufymic spune:
Lexi poate zic asa de ce nu-i autorul roman.....Capraru e roman get-beget, si pediatru chiar in Bucuresti(si el si nevasta-sa). Poate totusi in astia au incredere mai multa....
Ralu acum am primit email! si multumesc mult!
Pupici!
Ioana de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)

_Ralu_ spune:
pufy, sa-mi zici daca ai primit mail!
daca nu merge poti da download direct de pe poza mea din webshots, altfel nu merge copiata!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare