Bucurii de sept - oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

MamiLili bun a fost tortul!!!Sa ne fie de bine!!!
Ileana bine ai revenit!!!Pup la bebe mic sa nu se mai imbolnaveasca!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Lili...primit tort..mmm..iami,iami...
Noapte linistita se pare...Fug si eu ca dorm toti si mi s-a facut un soooomnnnn

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by Gigi25

Buna seara,
Eu nu am somn, bebe e cufebra. Ieri i-am vaccinul (Infanrix Hexa) si inca are febra (38 grd). Azi a mancat foarte putin (cam 400 ml lapte). S-a mai confruntat cineva cu reactii adverse la vaccin? Cat timp mai dureaza febra? Pediatra mi-a zis azi la ora 12 ca e normal sa faca si putina febra, dar eu deja nu mai am somn. Ii iau temperatura la 2 ore, si ii dau Nurofen cam de 3 ori pe zi.

noi nu am facut febra la infanrix, dar e normal. noua ne-a zis pediatrul sa-i dam panadol baby de trei ori pe zi, doua zile, cate 2.5ml! n-a fost nevoie ca n-a avut nimic. i-am dat doar in ziua resp si a doua zi dimi!

aaaa, si de cand ma tin, ma intreba alexxia, daca ne-a recomandat stanciu vaccinul. da! mai exact l-am intrebat eu ce parere are si mi-a zis ca-i f bun si ne sfatuieste daca putem si vrem sa-l luam. el ni l-a si facut!

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Multumesc, bb ralukutza. Nu pot decat sa sper ca maine va fi totul bine. De o saptamana se chinuie bietul bebe. Mai intai cu o diaree tratata cu antibiotice, acum vaccinul si febra... Ca sa nu mai zic de colicile care nu-i dau pace in nicio zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Roxanae, Raluca, Putzuruca, Usorlili, va mulmumesc si voua pentru urari, va pup!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Alina "La Multi Ani!" si tie..dupa ce am citit din urma am vazut ca a fost si ziua ta ...numai sanatate.
Va pup

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Susa

Alina "La Multi Ani!" si tie..dupa ce am citit din urma am vazut ca a fost si ziua ta ...numai sanatate.
Va pup

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Multumesc Susa!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Neata fetele,
Dam si noi un raport scurt si fugim la nani ca e tare tarziu. AM IMPLINIT 2 LUNI !!! gripo, Crisnemes, ramomar, CamiSol, pufymic, Mirabelac, nicolstoy, Multumim pentru urari .
Sumtem fete mari si tare cuminti. Nu-mi vine sa cred ca imi doarme 7-8 ore pe noapte. Chiar vorbeam cu sotul meu , cred ca sintem singurii parinti care nu lasa ei bebelusul sa doarma, in loc sa nu ne lase bebelusul pe noi.
Datorita ceiutului de musetel facem si kk sigurele.roxanaemultumesc pentru raspuns , baniuam ca musetelul este vinovat de culoarea”speciala” din scutec, dar vroiam sa fiu sigura.
In urmatoarele zile vom lipsi de pe forum pentru ca avem probleme cu calculatorul. Pana la ora asta a mesterit sotul meu la el si singura performanta obtinuta a fost sa reuseasca sa-l deschida in "safe mode", dar e criminal sa-l folosesti asa. Deci va pleca la reparat, ( sper ca putine zile )
Acum va pupucim dulce si fugim la patut ca maine plec in misiunea "achizitionarea vaccinului"

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Buna mamaici si bebici
Sper ca sunteti sanatosi si cresteti mari, sunt in urma cu cititul sper sa recuperez repede, nu stiu cum faceti voi de aveti atata timp - poate imi dati si mie reteta magica.
Si cum am promis iata cateva poze din prima luna :

Sophie

Poze cu Sophie la o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna dimineata mamici,

LA MULTI ANI!!!!!!!pentru implinirea celor 3 lunisoare: Amalia-Ioana, Darius-Teodor, Julia-Maria, Ilinca-Ioana. Va doresc sa aveti o viata frumoasa si sa fiti sanatosi.

Noi am avut o noapte mai linisita. Deea a dormit bine pana la ora 3 cand a mancat, apoi a adormit iar dar a avut un somn tare agitat. S-a miscat continuu si a marait in somn. I-am schimbat pozitia, am mangaiat-o dar se linistea pe moment. Oricum a dormit mai mult decat de obicei.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput