microdermoabraziune
Raspunsuri - Pagina 6

capra cu trei iezi spune:
of, eu tot nu m-am lecuit si sunt patita! am facut trei sedinte de peeling chimic( nu mai tin minte substanta), am rezistat eroic pt ca ustura tare.si nu vreau sa-mi aduc aminmte mai departe
...acum sunt la fel ca inainte
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

clyo spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
of, eu tot nu m-am lecuit si sunt patita! am facut trei sedinte de peeling chimic( nu mai tin minte substanta), am rezistat eroic pt ca ustura tare.si nu vreau sa-mi aduc aminmte mai departe
...acum sunt la fel ca inainte
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
te rog, nu ne lasa asa in ceata

cum adica esti la fel ca inainte?

Bebe Beca spune:
Nu am reusit sa ajung... Si am discutat cu o persoana care a lucrat asa ceva si mi-a spus ca in cazul cicatricelor de acnee, nu prea da rezultate. Mi-a recomandat phytopeeling...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

mama lia spune:
eu folosesc de pe 18 decembrie crema Glycon si am impresia ca mi s-au estompat niste pete si ca tenul meu este mai luminos...sa vedem ce se va intimpla mai incolo...

tasia spune:
Eu am facut luni bune microdermabraziune cu cristale la Katasalon, cand am ramas gravida am renuntat. Pot sa zic ca in acele cateva luni in care a facut microderm. tenul meu sa schimbat vizibil, spre bine bineinteles. Cremele au si ele efect dar de scurta durata daca ai un ten cu probleme, de orice natura, trebuie sa apelezi la microdermabraziune, la lumina pulsata sau laser. de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre

mama lia spune:
tasia, ce inseamna luni bune??? tradus in sedinte....si cit costa o sedinta????
ce schimbari au fost???? dar inainte spune si care erau problemele tenului, ca sa putem aprecia ....
multzam!!!

marzecarmen spune:
Bebe Beca
Cine ti-a recomandat sa faci phytopeeling ?
Am citit pe un alt forum ca in urma tratamentului de phytopeeling ramai cu arsuri urate.

mama lia spune:
vreau sa va spun ca dupa aproape o luna de folosire a Glyconului, fata mea este mult mai luminoasa...pina si sotul meu mi-a zis "ai fata mai alba, ce ti-ai facut?".
au inceput sa se estompeze petele si fata practic s-a luminat..tenul imi era cam tern....
so, pina in prezent ii dau nota 10 acestei creme!!!

marzecarmen spune:
Nu stiu ce sa mai cred si despre aceasta crema Glycon care tot pe baza de acizi este. Daca exista fete care au ramas cu arsuri de pe urma tratamentului de phytopeeling eu nu sunt dispusa sa risc. Cred ca toate produsele care exfoliaza pielea au un anumit grad de risc. Nu mi-a raspuns Bebe Beca de unde stie de tratamentul de phytopeeling. Nu a avertizat-o nimeni cu privire la riscuri ?