Grup de suport pt.slabire 5 Kg.
Raspunsuri - Pagina 29
Moira spune:
Salutare fetelor, 
Va doresc o saptamana buna si o zi de luni usoara! Si cat mai multe floricele pe prima pagina!
Eu raportez stagnarea greutatii si inceperea unei saptamani de regim vegetarian pentru ca vreau sa tin post.
Fetelor, trebuie sa facem tot posibilul sa nu renuntam saptamana asta la regim iar de Craciun si Anul Nou sa mancam "cu masura".
Aaaa, era sa uit. Zilele astea am fost la cumparaturi "la greu" si am observat ceva foarte ciudat: desi am slabit doar 1,5 kg, mi s-a modificat masura la pantaloni cu un numar. Cred ca e de bine.![]()
Va pup si mult spor.
Moira
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, raportez si eu 59 kg vad ca incet incet cobor la kg si asta ma bucura.Eu am revenit la stilul meu de a manca salate cu legume si ceva carne la pranz, in rest fructe si lapte.
Meniul de azi,
Dimineata cafea cu lapte( nu pot renunta la ea)
Gustare o cana de lapte
Pranz: salata din piept de pui afumat+castravete+rosie+porumb+fasole verde+ o lingura iaurt gras( in loc de maioneza
)
Seara: masa de fructe.
Pupici si spor la treaba tuturor!!!Si eu am observat ca f greu scad sub cifrele rotunde si imediat dupa ce am scazut urmeaza o perioada de stagnare.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
olim spune:
felicitari tuturor pentru flor

eu cum vine craciunul merit un porc maaareeee
ca am 85 de kile, si de azi am intrat la daneza.Asa ca cine mi se alatura.Am inceput si pillates si dieta-Sper sa am rezultate.![]()
O zi frumoasa tuturor
country girl spune:
Hello ambitzioaselor!
E luni, vin si eu la raport, chiar cu o mica intarziere: 49 kg. Se pare ca aici s-a oprit acul cantarului. Iar joi plecam acasa la Cluj pentru o saptamana, ceea ce nu cred ca va avea urmari dintre cele mai pozitive pentru silueta mea ![]()
Ciugulesc in continuare boabe de orez, ca o galinacee.
Luna75, multumesc pentru incurajare, daca tu spui ca are efect inghitirea boabelor si asupra kg nu numai a psihicului, cu atat mai bine. Vedem pe 6 februarie cand termin cura de orez.
Edit ca sa scriu ca in ultima saptamana, cu toata luna in descrestere am cam retinut apa. Ma gandesc sa profit de luna noua de maine seara si sa tin o cura de doua zile de dezintoxicare maine si poimaine. Joi tin cura oricum ca sunt pe drum intre doua avioane.
olim spune:
drum bun si distractie frumoasa la cluj.
Eu de cate ori ma duc acasa, manac enorm de mult si slabesc

Eu ma duc sa manac spanacul, ouale si rosia![]()
o zi frumoasa in continuare
country girl spune:
Olim, multumesc pentru urare. Sper ca ai rezolvat si tu ce aveai de rezolvat la Cluj.
Lasa ca trec si zilele de daneza si vine Craciunul. Ramaneti in Spania? Faceti pregatirile traditionale?
Intrebare pentru toate fetele: cum impacam dorinta noastra de mai putine kg cu meniul de Craciun, Revelion etc?![]()
janini spune:
servus fetelor!
din pacate eu stagnez
tot 59kg am si spre marea mea rusine stau de 2 saptamini tot la 59 de kg.![]()
imi e groaza sa ma gandesc ce o sa se intample de Craciun si Revelion....
.
bafta multa fetelor cade au in continuare ambitie si sper ca o sa rezistam cu brio tuturor tentatiilor![]()
pupici
acina spune:
Buna gagici,
eu stagnez 60,5 kg , recunosc ca am facut prostioare dar mici(am baut cola).
M-am hotarat sa incep o cura serioasa dupa sarbatori , pe bune.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
cezarine spune:
Felelor, si eu la raport, insa faimoasa stagnare se manifesta si la mine. Sa fie de vina "micile" scapari din ultima saptamana? (ba o felie de pizza, ba o napolitana...
). Partea buna e ca o dau inainte cu sala zilnic, poate de aia nu am surprize neplacute la cantar.
Chiar voiam sa incep un subiect nou, country girl, despre cum am putea minimiza kg in plus de sarbatori. Stiu ca nu e prea "ortodox" sa recurg la astfel de metode, ideal ar fi sa ne abtinem cat mai mult, insa poate au fetele ceva solutii salvatoare dupa serile de orgii culinare
Eu ma gandesc la ceaiul verde, baut cu consecventa in fiecare seara si dimineata. MAi stiti si alte portite de scapare?
Ceva sa ajute la digestie sau chiar un sfat de genul "a doua zi numai apa plata" poate m-ar mai trezi din letargia asta a curelor de slabire...
No, va pup, eu mai am 3 zile pana ajung acasa si pana cand incepe, OFICIAL, "marea destrabalare culinara" ![]()