Cum sa fim suple de Revelion?
Raspunsuri - Pagina 2
danavasile spune:
trebuie sa fi foarte motivat pt a te tine de o dieta...sa nu te abati de la ce ti-ai propus
indiferent de program alegi, numai dieta sau dieta + sport, vointa este cea mai importanta
carmen e spune:
Buna Fetelor,
Si eu as vrea sa mai dau cateva kg pana la Craciun cam 5 - 6 kg, dar nu cred ca o sa reusesc , dar incerc nu ma las.
Am inceput sa imi cumpar mancare mai usoara, lapte, iaurturi, pui, fructe, etc., o sa incep sa fac un pic de sport, daca dau jos macar 3 Kg sunt super multumita.
Bafta
Carmen
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by Rodica
Am inceput sa fac muuult sport!
bun sportul asta!

eu am inceput lupta de luni si pana acum sunt ok.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun 

rory76 spune:
Draga CatXo, meniul meu este cam asa:
dimineata, adica pe la 7, mananc pe saturate fructe - mere, ananas din conserva, struguri, pepene, orice. La scoala beau un 3 in 1 sau o cafea nu prea tare si apa la greu. Pe la pranz mananc un mar mare sau alte fructe sau un iaurt. Cand ajung acasa, pe la 4, mananc o salata babana de legume - varza alba, salata verde cu ceapa, rosii, orice, cu ulei de masline si lamaie si sare. tot acum incerc sa mananc si ceva proteine - ou sau carne de pui sau peste, ma rog, orice proteine, eu in fiecare zi incerc altceva, ca ma plictisesc. Apoi nu mai mananc decat fructe pana a doua zi de dimineata. Si nu mi-a fost niciodata foame in astea 6 luni! Am mancat si cate o felie de pizza, sau 2 tablete de ciocolata neagra pe saptamana, dar am avut grija a doua zi sa nu manac deloc proteine. Am observat ca cel mai rapid am slabit cand nu am exagerat cu marimea portiilor si cand nu am mancat proteine animale. Ma cam oftic pentru ca nu am cum sa mananc la pranz ca oamenii, la 12, dar asta e...vine ea vacanta!!! Eu acum ma lupt cu astea 5 kg, si nu ma voi lasa pana nu le dau jos!!! Eu nu zic sa faca lumea ca mine, pentru ca se poate ca aceasta cura sa nu functioneze la toata lumea, dar la mine a avut efecte uimitoare! A trebuit sa imi iau haine noi cu totul, incepand de la lenjerie intima pana la palton, nu mai imi vine nimic!!! A, ce am mai observat: eu cand fac miscare, adica sport aerobic. ma ingrash si am mai multa pofta de mancare :(. De asta nu prea am facut sport...
Succes la slabit!!!!!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"