Prajituri de weekend... rapide

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu am facut zilele trecute www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10440" target="_blank">prajitura cu ananas
O recomand e simplu de facut, ieftina si buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Asa e, Louisea, am facut-o si eu, e tare buna si pufoasa!

azi am facut melcisori cu lapte pt strumfi si desertul cu frisca si zahar ars al Nataliei pentru urmtoarele zile de sarbatoare.

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

traiasca budincutele!

bundinca de orez cu mere caramelizate,budinca de gris cu mere ,budinca de gris cu diverse (caramel,sirop de fructe,fructe confiate)si cel mai simplu de facut:budinca de paine!

poti sa incerci budinca de paine cu dulceata(e o reteta simpluta peste care am dat pe net cautand ca si tine un desert rapid,iese foarte foarte buna):

Ingrediente
1 franzela, 2-3 oua, 150g unt, 1 litru lapte, 200 gr. zahar, fructe din dulceata
Mod de preparare
Se taie franzela felii. Se unge forma cu unt. Se asaza un rind de felii de franzela, se ung cu dulceata de visine sau alta dulceata si se continua astfel pina se termina franzela. Se bat ouale intregi, apoi se adauga putin cite putin lapte indulcit si fierbinte si se toarna peste franzela. Se da la cuptor sa se rumeneasca. Nu trebuie sa se umple forma, deoarece piinea isi mareste volumul si poate da afara din forma.

Daca folosesti paine mai veche,poti sa o insiropezi ,poti adauga si stafide,iese chiar f buna si nu se simte gustul de paine
Chiar daca la inceput ar putea sa iasa nu foarte estetica,te asigur ca papilele gustative vor fi incantate!!!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu fac prajitura cu mere sau cu branza(reteta aceea turnata, care merge repede si usor), sau tarta cu fructe. Am o reteta foarte usoara, sau ca sa mearga super repede, uneori cumpar blatul din comert, crema pentru tarta de la dr.Oetker si gelatina tot de la "el". Uneori mai fac crema de zahar ars sau lapte de pasare.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu fac cel mai des : crema de zahar ars, salam de biscuiti, placinte (mere, branza sau dovleac), alba-ca-zapada ,fursecuri de casa si cam atat.

Teodora, cum faci tu rulada cu gem? Am si eu o reteta de la o colega si ma enervez rau ca nu-mi iese, adica nu se ruleaza, se rupe foaia, ultima oara cand am facut-o asa rau m-am enervat de am taiat blatul in doua si am facut prajitura cu foi. Care e secretul? Si mai da-mi te rog reteta ca nu stiu pe unde am pus-o,.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu te rog Teodora !!!! Rulada cu gemmmmmmmmm.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput