Caut textul unui decret de lege ... ajutoooor !!!
Mai exact este vorba despre pensii, decretul nr. 46 din 12.02.1982 ... as vrea si eu sa citesc textul acestui decret. Stiti vreun link, ceva ... de unda sa ma documentez? Am incercat deja la CNPAS ... pe link-ul lor, dar nu l-am gasit ... Exclus sa ma duc la biblioteca sau arhiva pt. ca nu sunt in Romania ...
Sper sa ma puteti ajuta ... multumesc anticipat !!!!!!!!!
Petronela
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.lista_interval?dat1=18640101&dat2=19891221&emi=7&tip=1&rep=0&nrc=200
poate te ajuta...eu n-am avut rabdare sa caut.
SIMONA si PATRICIA
Mishulina spune:
Uite-l www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.frame" target="_blank">aici! Daca nu poti accesa linkul spune-mi si iti trimit textul pe PM. Succes!
P.S. Hm...vad ca nu merge sa-ti dau direct adresa paginii cu actul normativ respectiv (text integral),nu stiu de ce....Da clic pe primul link (adica "1924 acte dinainte de 22 decembrie 1989" apoi cauta in jos pe pagina la Consiliul de Stat- Decrete,la pagina 2 gasesti actul). In dreapta ai scris cuvantul "text"! Ramane valabil: daca nu poti sa-l vezi,ti-l trimit altfel!
pet.cost2005 spune:
Wooooooowwwwww ... ce promptitudine ...!!!!!!!!!
Fetelor, multumesc mult, mult, mult!!!!!!
Edit: ina, am reusit asa cum mi-ai explicat mai sus, nu e complicat ... ai explicat destul de clar ... Oricum, am primit si pe PM, merci mult!!!
Petronela
Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.
cool spune:
Drepturile stabilite prin acest Decret 46/1982, nu se iau in calcul pentru recalcularea pensiilor pe motiv ca nu s-a achitat CAS la sumele fixe acordate.
Este o informatie de ultima ora, comunicata de CNPAS si Casele judetene de pensii.
danasonia spune:
draga rest.cost2005,
poti gasi orice text de lege daca intri pe Camera DEPUTATILOR,repertoriul legislativ,indiferent de an.Dar la decretul asta cu carnea deja s-a renuntat la casele de pensii ,nu se mai primesc adeverinte dupa ce oamenii in varsta au alergat atata
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by danasonia
draga rest.cost2005,
poti gasi orice text de lege daca intri pe Camera DEPUTATILOR,repertoriul legislativ,indiferent de an.Dar la decretul asta cu carnea deja s-a renuntat la casele de pensii ,nu se mai primesc adeverinte dupa ce oamenii in varsta au alergat atata
dana
La ce te referi? Adica nu inteleg formularea .... nu ma intereseaza noile reguli. Vroiam doar sa citesc textul decretului, atat.
Multumesc mult pt. raspunsuri !!!!!
Petronela
Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.
pet.cost2005 spune:
Rog un moderator sa inchida subiectul, am obtinut informatiile dorite. Multumesc frumos!
Petronela