PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Dragi mamici de piersicutze probleme cu caderea parului am si eu, dar pot spune ca s-a ameliorat cat de cat. Uite ce am folosit eu:local am folosit o solutie capilara Hairgrow(la fel de buna este si Alopexy- contine aceeasi substanta de baza si e un pic mai ieftina).Pe cap m-am spalat cu sampon Anaphase pentru caderea parului si este din ce in ce mai bine, parca nu mai cade asa de mult.Asociat am luat si vitamine Miss Vitaal care sunt bune si pentru unghii si nu numai.
Puncte negre are si bb meu.Eu o spal zilnic pe fata cu apa fiarta si racita si dus gelul de bebelasi care il folosesc si la baita.A fost un timp cand avea chiar cosulete cand era mai mica si i-am dat cu Fucidin si i-a trecut.
Anasia cred ca am reusit in sfarsit sa imi pun PM.
Pupici la mamici si piersicutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Feteleeeeeeeeeeee NE IES 2 DINTISORI
S-a trezit maraita asa ca m-am uitat din nou in gurita si ce vad,jos 2 liniute albe.Se simt la atingere,aproape ca au spart gingia.
Ieri cand am masat cu Calgel nu am simtit nici vazut nimic,ce rapida a fost!
Febra nu are,maraita nu mai e sper sa scapam usor.
Mai sunt piersicute cu dintisori sau spargem noi gheata?

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Alexandra, Michael, Rebeca
tweety, e bun baby drink, dar vezi ca are menta si constipa, poti sa-i mai pui putin musetel, si exact, putin mai multa apa;
dariana, am incercat cu pasta, dar trebuie din aceea cum a fost cristal (sau oricare romaneasca), care ramane si nu e trasparenta cum sunt cele din comert; mi-a venit alta idee, sa iau un tub de tempera alb sau alta culoare, cred ca o sa mearga;
ccc77, ti-am trimis un pm cu parola;
iulenca, am vazut pozele, e frumoasa printesa ta;e o idee f buna cu cardul, incerc;
mamaluidavid, spuneai de jucarii de la eBay, ce site au?
emiliapop, chiar ca e o poza de felicitare!
roxanya, ptiu, sa nu-l deochi, ai grija, ca avem o fata, punem ochii pe el!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Anasia pentru parola.
Noi am inceput sa papam de cateva zile suc de mar ca de la morcov ne durea burtica si am renuntat la el. Dar am observat ca are scaune mai dese (adica 2-3 pe zi, inainte avea 1 la 2 zile) si de culoare galben verzuie si un miros mai pronuntat. Si voi patiti la fel?
Pana acum nu i-am dat ceai deloc fiind hranita doar la san, dar acum primind si completare as vrea sa-i dau totusi si ceai. Voi cum ati facut l-ati introdus treptat(adica cateva lingurite lka inceput si apoi mai mult cu biberonul sau nu are importanta)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Buna dimineata!
Larissa noi ne chinuim asa de cand avea colici( adica de pe la vreo sapt), in fiecare seara e prog de maraiala, tb sa-i scimbam locatia din 10 in 10 min pt ca se plictiseste si incepe sa devina nervos: ba in leganush, ba in patut cu jucariile, ba pe burtika, ba in brate etc. F rar mai adoarme vreo 30 min in intervalul 7-10. Oricum de pe la 6 seara nu mai poti face nimic tb sa-i acorzi lui toata atentia.
Tweety eu ii faceam Baby drinkul in 100 ml apa, iar in zilele cand nu prea vroia sa bea ceai ii dadeam cu lgt. Robert nu s-a constipat de la Baby drink, ba din contra facea mult mai usor dupa. Acum ca ii dau suc de mar si morcov face zilnic si este mult mai moale( el facea bilute si carnatei pana atunci)
Roxanya pt grasunelul zambaret
Mamaluidavid felicitari pt cele 2 liniute (nu zic dintisori deocamdata), acum o sa aiba si Patricia cu ce sa mestece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Anasia uite am dat sa caut pe eBay jucarii pentru bebei
aici
Daca gasesti o jucarie care iti place,trebuie sa licitezi ,sunt unele care au optiunea Buy it now,deci nu trebuie sa astepti ca licitatia sa se termine.
Sa fii atenta sa alegi un vanzator care trimite si in Romania,nu toti trimit in afara US. Ca sa vezi cat costa transportul,la lista dai click unde scrie shipping si alegi Romania.
Sper ca m-am facut inteleasa si daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

mamaluidavid m-am uitat la filmulet si m-am amuzat...ce dulce e PAtricia...cum scuipa ea repede din gurita mancarica..da' si tu ambitioasa...e o scumpa...si oau...felicitari pt viitorii dintisori..cred ca sunteti primele....sa faci poza si sa ne arati...e o dulcica si o grasunica si are un par superb...

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ccc77, daca i-ai dat suculetul cu lingurita, da-i la fel si ceiutul,desi in parc tot cu bibe o sa-i dai; ei i-am dat din bibe(cate putin) si formula tot asa ii dau;
mamaluidavid, mutumesc, ma uit acum;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata mamicute,
am venit si noi de la al patrulea control oficial. La 3 luni si 10 zile Robert are 7690 de g si 68 de cm, circumferinta capului 41. Fontanela mica este deja inchisa ceea ce dr spune ca este ff bine, altfel spune ca trebuia verificata toroida. Vaccin facem lunea viitoare sper pentru ca-s ceva probleme la livrarea pachetului de 6 vaccinuri. De anul acestea se mai face si al 7-lea vaccin, un pneumococ ceva asa ca vom face vaccinem in ambele picioruse A spus dr ca parca fornaie un pic la plamanul drept dar sper ca totul este OK.

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Tweety si Iulenca, cum a fost intalnirea? ceva poze? hai, fetelor, nu fiti sfioase...ca vrea sa vedem si noi bebeii frumosi...

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput