Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 5
silvi_2005 spune:
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
SILVI ultima postare a lui DANA e cea corecta si cred ca a inclus si votul Biancai cu bulgarasii. Ce statistica a luat Bianca nu stiu
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Exceptand faptul ca l-am schimbat pe Dani de pisu acum 10 minute si acuma de kaka vreau sa va intreb ceva...
Si kk la bebei vostrii miroase asha urat? De vreo sapt a lui Dani miroase de ma taie in cap, nu mai pot sa ii arunc pampersul in gunui fara sa il pun in punga ca mi se face greatza cand deschid gunoiul...
Deci intrebarea e? Si la bebei vostrii pute (e mai corect asha) kk?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Biancas spune:
Mai Moni, eu nu demult m-am trezit deci e de inteles la mine... Pai am luat statistica Danei si am tot sters la mutzunaii aia Nu e bine?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
monica70 spune:
Bine punctat Bianca!
SCONCSI de ian feb 2006
Putin spus puteeee
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
BIANCA normal ca nu e bine trebui adaugat un mutzunache unde iti place nu sa ii stergi lasa ca merg in urma sa corectez
silvi_2005 spune:
http://www.dropshots.com/silvi aici sunt niste poze cu calutul fimlulete au iesit tare neclare ca nu a fost buna lumina, trebuie sa fac altele dar acum imi doarme calaretul
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
BULGARASI
FULGI DE NEA
STELUTE
PUFULETI
CLOPOTZEI
ZBURDALNICI
LUCEFERI
SHTRUMFI
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery,SILVI
silvi_2005 spune:
quote:
Originally posted by monica70
BULGARASI
FULGI DE NEA
STELUTE
PUFULETI
CLOPOTZEI
ZBURDALNICI
LUCEFERI
SHTRUMFI
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery,SILVI
mirela10 spune:
SHMECHERASI
STRUMFI
SPIRIDUSI
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)