Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Eu sper ca anul asta sa nu fac revelionul acasa.
Vreau sa plec undeva, la cineva.
L-am si atentionat din vreme pe Cosmin sa nu ajung sa fac iar acasa, sa organizam tot noi petrecerea.
Imi doresc sa fiu si eu musafir, nu iarasi gazda.

Anul trecut l-am facut doar noi trei si burtica. Era prea complicat sa plecam undeva fiindca eu aveam durerile acelea mari de burta.

Dar acum sper sa planificam ceva.

Voi ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La noi au venit mami si tati de Revelion,bine ca n-am vrut sa merg eu la ei,ca ati vazut dimineatza ... nu mai apucam sa imi iau nici bagajul in cazul ala

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Eu nu-s un fan inrait al petrecerilor de Revelion(cand eram la liceu si facultate eram, acum....). Prefer sa stau acasa lnistita cu familia.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Eiii, Moni, oricum voi anul asta aniversati pe cel mai important membru al familiei.
La tine, la Raluca... nu se pune !

Mergi la inceput

De Craciun mergem la mami,de Revelion vin ei,probabil,daca nu (in caz ca o sa chemam ceva prieteni) vin pe intai la noi oricum, ca doar e ziua Dianei

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

HA HA ... L-am trombonit pe fratelo sa bage si el de vanzare jucarii macar acum de sarbatori si acum a depistat un depozit de jucarii in Arad,asa ca acolo o sa gasesc si mai ieftine

Mergi la inceput

Are magazin fratele tau ?
Ce jucarii ? Ce jucarii ?

Mergi la inceput

Nu stiu inca ce a luat,dar aia cantatoare cu lumini ce am luat-o eu cu 24 a vazut si mai ieftin inca,nu stiu cu cat,ca la telefon doar m-a intrebat cu cat am luat-o eu. El are magazin de alimente gen ABC si acum mai are un punct de lucru unde a bagat chimicale,detergenti,plastice si i-am propus sa bage si jucarii.Dar e in cartier,lume mai saraca,o sa ia doar ce e ieftin probabil.

Mergi la inceput

Pai tot e bine. Acum ca vin sarbatorile sunt cautate jucariile, in special ieftine, nu crezi ?

Mergi la inceput

Asa i-am zis si eu,dar el nu vrea sa ramana cu ele nevandute In plus e si piatza alaturi,unde e plin de dughene si cu jucarii,chiar,pe acolo n-am bantuit

Dar va avea el grija sa le dea mai ieftine si atunci ... merge treaba!

Mergi la inceput