Aspirante optimiste > 20 ani (17)
Raspunsuri - Pagina 30
RAMONELLA spune:
Anca eu sunt in Z9,aseara am inceput cu prestatu.Ma gandeam ca din 2 in 2 zile e ok,nu?Azi ma duc la doctor dupa rezultate.Am uitat sa va spun ca mi-au dat vitamine Elevit sa iau inainte de a ramane,eu stiam ca se dau in timpul sarcinii,dar mie mi-a dat acuma.Sunt destul de scumpe,425000.Dar pt un bebe sanatos,pardon,pentru gemeii sanatosi fac orice.
Simo si eu sunt micuta si slaba,am 1.64 si 48 de kg.Dar totusi ,dupa ai stat intr-o pozitie anume???Intreb si eu doar.
Si mai fetelor,dupa am observat ca gigeii cam ies afara,are inauntru mai raman???Adica curge,,intelegeti ce vreau sa spun???Si gigeii astia unde merg,merg in sus,si asteapta acolo cuminti sa intalneasca ouletul????
Sa nu radeti de mine
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
ancadragoman spune:
Ramo eu nu rad si stai linistita ca mai raman pe acolo si astepata outul,si vb aia unu trebuie sa razbeasca...
Nu decshide nimeni cap nou ca eu nu stiu cum.
anca
poze nunta
Incercari bb
Olivia26 spune:
Ancutza, poate are loc implantarea si de-aia te inteapa. Ca parca ai 5 zile de la ovulatie, nu? sa fie asa!
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
simo_al_jaafari spune:
RAMONELLA draga mea, nu am stat in nici o pozitie, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa nu sar imediat sub dus, am mai stat un pic la orizontala cu o pernuta sub fund si am dezbatut soarta lumii cu iubitul meu care a fost 100% alaturi de mine si a facut dragul de el tot i-a stat in putinta sa nu ma stresez in legatura cu "subectu`"
adica imi spunea din 5 in 5 minute ca daca vreau ceva de la el, el face dragoste cu mine, nu copii, nu sex
si imi ofera toata linistea de care am nevoie acasa, nu stiu, poate din cauza ca suntem inca la inceput, avem 1 an de la casatorie si inainte ne cunosteam tot de vre-un an....
gata, ca ma ia cu romantism
p.s. scuze tuturor sarbatoritelor si puiutilor Andrei Andreea, din cauza euforiei mi-a scapat ce e azi
pupici
PRIVILEGE
Olivia26 spune:
Poftiti la un nou capitol
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare