Aspirante optimiste > 20 ani (17)
Raspunsuri - Pagina 3
bibyrox spune:
Corinuk bine ai revenit! Lasa ca si eu am tras un mare chiul! Dar am revenit si sper sa nu mai plec de aici decat !
Anca la fel ca mine.. nelamurita cu temperatura asta! Nici eu nu inteleg!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
ancadragoman spune:
Mai dar nu inteleg nimic...zici ca sunt batuta in cap...
anca
poze nunta
Incercari bb
brabe spune:
buna fetelor! eu am insomnii.
uita-ti ce am gasit despre temperatura si ovulatie:
Graficul temperaturii. Din ziua imediat urmatoare ovulatiei, temperatura matinala creste la peste 37 garde C si ramane la acest nivel si pe durata primelor doua luni de sarcina. Cand temperature corpului creste brusc inseamna ca a avut loc ovulatia si corpul tau a eliberat oul.
Perioada cea mai fertila a unei femei incepe cu 2-3 zile inainte sa-I creasca temperatura corpului si dureaza alte 2 zile dupa ce a avut loc ovulatia. Este recomandat sa iti iei temperature in fiecare dimineata timp de cateva luni, ca sa stii perioada exacta cand ai sanse maxime sa ramai insarcinata
ce ziceti? e OK?
RAMONELLA spune:
Neata fetelor cucuiete!!!!Ce-ati facut in weekend???Ati prestat din greu????
Rox Dox da-ne un semn de viata!!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
ayna spune:
Neata buna fetelor!
Sa dea DD sa fie o saptamana cu vesti bune.
oanabbb te asteptam cu vesti.
Eu sunt Z8 si fac injectii cu menogon iar joi fac pregnilul. Sper sa ne aduca Mosii la toate cel mai frumos cadou la care visam de atata timp si anume un
Va pe toate.
Corina
ancadragoman spune:
Neata fetele
Brabe multumesc ptr raspuns...
Ramonella ce faci ?
Cum iti este?
anca
poze nunta
Incercari bb
Olivia26 spune:
Buna dimineata, fetele
In we sunt a sotului si el al meu de-aia nu prea am scris.
Rox, hai cu vesti.
Oanabbb, iti tin pumnii sa fie bine.
Cat despre temperatura...cand creste inseamna ca ovulatia a avut deja loc. Aa, si, cred ca stiti, am inteles ca oral se tine termometru sub limba (eu nu stiam). Oricum cele mai concludente sunt cele luate vaginal sau rectal.Personal o prefer pe cea orala. Totusi ideea e sa fie luata la aceeasi ora si in aceeasi maniera.
Va doresc o saptamana prolifica.
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
ancadragoman spune:
Olivia eu iau temp vaginal si azi a mai crescut cu o unitate fata de ieri....
Nu mai inteleg nimic
anca
poze nunta
Incercari bb
Olivia26 spune:
TB mult influentata de o serie de hormoni. Printre ei, un loc important īl are progesteronul. Sub actiunea lui, temperatura la trezire va creste cu 0,20 - 0,50 Celsius, cam de la 36,20 - 36,50 la 36,80 - 37,00 Celsius, suficient pentru a putea fi observata cu un termometru obisnuit, daca se respecta minime conditii de masurat:
-dimineata, la trezire, īntr-unul din cele trei moduri (rectal - 3 min, vaginal - 5 min, oral, sub limba, cu gura īnchisa - 5 min)
-īntotdeauna la aceeasi ora (se accepta intervale de cel mult o ora īntre masuratori)
-īn acelasi mod de fiecare data (nu ieri vaginal, astazi rectal si māine oral)
-cu acelasi termometru.
Anca, ma gandesc ca trebuie sa creasca un pic mai mult ca sa stii ca ai ovulat. Pana atunci prinde ovulatia
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
ancadragoman spune:
Trebuie sa stau 5 minute cu termometrul?
Ca eu stau putin...
anca
poze nunta
Incercari bb