Aspirante optimiste > 20 ani (17)
Raspunsuri - Pagina 23
oana_r spune:
ramonella,imi pare rau ca o spun ,dar nu mai am chef de prestat,lunile astea am prestat cat pentru 6 luni.luna asta am prestat doar 4 zile,cand mi-a aratat testul pozitiv.acum iau o pauza ,fie ceo fi ,dar nu mai pot.sotul meu cred ca s-a obisnuit cu ritmul asta ca ma cauta in fiecare seara,aseara i-am spus ca luam o pauza si nu a mai vorbit cu mine.
http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RAMONELLA spune:
Pai nu mai stiu ce sa cred.S-o zapacit de cap si temperatura asta a ta.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
ancadragoman spune:
Oana eu aseara nu am mai facut test ptr ca ala de alaltaieri a fost negativ si eu cred ca am ovulat in Z13.
anca
poze nunta
Incercari bb
maria08 spune:
Oana_r: Nu esti singura care pateste asta cu sotul...... Eu cred ca ai ovulat in ziua 12. Tin pumnii sa fie bine!
Anca: In ce zi esti? Ma apuc de galerie...
Eu sunt in ziua 11, TB = 36,6.....astept....
Va pup!
ancadragoman spune:
Maria sunt in Z17 si cred ca am ovulat in Z13.
Pupici si multumesc ptr galerie
anca
poze nunta
Incercari bb
catty spune:
ROX, la uter retrovers ai grija sa te asezi pe burtica dupa ce faceti plostioare si sa ai o perna sub tine. Ai scapat de stat cu picioarele de pereti ca nu se surpe pe tine. Pt ovarele polichistice poti face tratamernt naturist. Intra la subiectul dedicat ovarelor polichistice si vezi ce anume iau fetele de acolo.
OANA, ma bucur ca sarcina este ok.
Fetelor, z21, nu am dureri de sani, ceea ce la mine este suspect ca trebuiau sa inceapa de duminica, doar de dimineata cand mi-am pus sutienul pret de cateva minute m-am usturat si ars sfarcurile. Durerile vin si pleaca, am dureri de duminica de coloana, si la mine astea sunt de obicei cu 1 zi inainte de CM, sunt balonata mereu, chiar daca beau ceaiuri la greu, si aseara am avut cateva minute dureri exact ca la CM. TB am luat-o dimineata cu 1 ora inainte decat de obicei si era 36.9 la ora 6, iar ieri la ora 7 era 37.0. Asa ca.... Rabdare si tutun.
Sa aveti o zi buna
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Happiness_4_us spune:
Neata, fetelor!
Si eu am facut la fel, Z13 s-a pozitivat testul si am prestat inclusiv Z14, ieri Z15 am facut test de ovulatie si a iesit negativ, deci probabil am ovulat in Z13-Z14.
Mai are sens sa mai fac teste de ovulatie? Eu zic ca nu mai are nici un sens, ca am ovulat atunci, nu?
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
ancadragoman spune:
Catty iti tin pumnii si poate este bb....
Mie mi-a spus ca am uteru "autoreversie aparent flectat" si mi-a explicat mai pe intelesul meu ca este semi intors.
Stiti ceva de asta si ce pozitii sa adopt?
anca
poze nunta
Incercari bb
Laura Ioana spune:
Anca io zic sa stai asaaaa, mai pe-o parte, cu perna doar sub o buca
Oanabbb sa stii ca poate fi o problema greutatea in sarcina si-ti poate dauna si tie si lui bebe! Ai grija mare, ca deja ai luat mult 2 kg! Mananca sanatos: fructe, legume, cereale, bea cel putin 2l de apa (lichide) pe zi, ca bebe isi tot schimba apa din piscinutza, sa stii Treaba cu "mancatul pt doi" e neadevarata! Sarcina usoara, iubita!
Biby inca mai curge, dar mai putin si mai maro, ca pana acum era rosu inchis la culoare
Poze Laura
ancadragoman spune:
Laura pe buca stanga sau pe buca dreapta.
Eu stau cam 15 minute pe spate si 15 pe fata.
Nu de alta dar amortesc
anca
poze nunta
Incercari bb