Aspirante optimiste > 20 ani (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

a, am uitat sa intreb ceva, desigur...nu va suparati mai fetelor pe asa o necunoscatoare ca mine...da ma cam mananca sa fac un test de sarcina, oare se vede ceva daca-l fac??? multumesc din inima, anticipat. na, tre sa ma intelegeti ca tare-mi doresc un bebic mic si scumpic! si uneori am impresia ca trece timpul repede, de obicei, da cum se apropie Cm-ul mama-mama ce greu mai trec secundele...

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da ca mai ai 2 zile pana trebuie sa vina ,teoretic ar trebui sa se vada.
Daca te mananca destele asa de tare fa unu maine dimineata cu prima urina.
Eu incep galeria

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata fetele!

Nu am mai scris ca nu am avut net, dar am tot citit cand am apucat. Vad ca aveti mare spor la scris....

Noi suntem in 5 sapt si 2 zile, avem mici greturi dimineata dar trebuie sa luam pastilutze (duphaston, no spa) pana in saptamana 20, ca sa fim ok.
In rest...am reusit sa ma mut in casa noua, sa il internez pe tata cu un inceput de infarct.....deci nu prea bine. Speram ca in zilele ce urmeaza sa avem vesti si mai bune! Aveti grija de voi si spor la 2 liniutze!

Va pup!

Andra
5+

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg
http://new.photos.yahoo.com/andra_zaharia2004/album/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra pupici pe burtici si imi pare rau ptr tatal tau.
Pupicei

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Buna fetelor!
Si eu ca RAMONELLA z7 si ma apuc de treaba luna asta. Din ziua 1 imi iau si eu temperatura (oral) si imi trec datele si pe fertilityfriend sa vedem ce zice.
IRLANDEZA si eu am un termometru electronic, cel mai ieftin si banal si scria in instructiuni ca e bun si la BBT. Nu cred ca al tau sa nu fie.
Eu nici luna asta nu sunt asa de optimista. Am avut atatea necazuri anul asta, ca nu mai sper la nimic bun de la el. Poate anul ce vine sa fie mai bun pentru mine. Si anul trecut de Craciun am visat sa dau un cadou deosebit familiei si atunci nici nu a vrut sa auda barbatul meu de bebe. Anul asta am sperat la fel si m-am apucat deja de o gramada de vreme, dar tot nu am ce cadou sa le dau. Si ca sa fie Craciunul cat mai frumos cred ca nu putem merge nici acasa sa fim cu familia Asta e.
Va tin pumnii voua fetelor sa vi se implineasca toate visele si sa vina Mos Craciun cu tolba plina de teste cu 2 liniute la toate aspirantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Selina, fii optimista! Atunci cand te astepti mai putin, atunci va veni minunea!
Pupici.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

'Neata, fetele.
Nushulica, ma pentru Ingrid, o sa vezi ca o sa insanatoseasca.
Irlandeza, luna viitoare cand n-o sa mai vina n-o sa mai fie dereglare
Ramonella, bafta ca inteleg ca incepi distractia

toate fetele.

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Aa, am uitat sa va spun. Mi-am printat cartea de pe Fertility Friend "Fertility Charting For Conception". M-am uitat prin ea si trateaza totul: Tb, mucus, pozitie cervix. Ma apuc s-o studiez.
Gabitzu, citatele de ieri despre cervix, erau din ea, nu?

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor am si eu o intrebare stiti cumva pe cineva care a facut FIV cu donor?Daca stiti dati-mi si mie un pm daca nu puteti scrie aici,va rog.la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor imediat ma duc la doctor.La 2,15 am programare.Si am emotii.daca imi gaseste ceva?Va spuneam ca mama mea n-a putut avea copii,dar din cauza ca a avut uterul in forma de inima.la mine cred ca-i normal,s-ar fii vazut la eco,nu,daca era ceva problema.Dar imi fac probleme de eco vaginala,n-am mai facut niciodata....

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput