INTREBARE...FARA RASPUNSURI..
Raspunsuri - Pagina 2
emee spune:
Am si eu un mesaj pentru prietena ta:
NU TE DA BATUTA CHIAR ACUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te gandesti sa renunti?Viata e plina de momente de renuntare.Dar daca abandonezi in lupta mariajului tau vei regreta pentru tot restul vietii.Doar ramanand in cursa vei da ocazia Domnului sa te intareasca si sa te faca invingatoare...
Casatoria constituie o institutie divina:Domnul Dumnezeu a facut femeia si a adus-o la om"(Gen.2.22)Domnul Isus s-a ocupat de problema casatoriei.Si a inceput lucrarea prin participarea la o nunta in Cana Galileii(Ioan 2.1-12) si a mai vorbit ulterior despre casatorie(Mat.19.4-9)
Apostolul Pavel s-a referit si el la casatorie si familie(1Cor.7.3-4;Efes.5.22-23;Evrei 13.4_,la fel si petru (1Petru 3.1-7).
Casatoria are aspectul divin prin faptul ca Dumnezeu binecuvanteaza pe cei doi care se casatoresc.
Celor doua parti li se pune in vedere atat drepturile lor cat si datoriile lor.Actul casatoriei cuprinde doua parti dintre care voi mentiona doar una:angajamentul solemn al celor doi de a pastra casatoria curata pana la sfarsitul vietii lor!Renuntarea nu cladeste caracterul,rabdarea DA!
Parerea mea e sa te inarmezi cu multa rabdare si dragoste pentru sotul tau...Dragoste pe care ne-o poarta si noua domnul nostru Isus Cristos...Gandeste-te daca domnul ar da "divort" de noi de fiecare data cand ne facem ceva ce nu-i pe placul Lui....!?Gandeste-te unde am fi noi daca el nu ne-ar ierta de fiecare data cand calcam stramb?Cateodata tre sa mai induram si chestii d'astea in casatorie chiar daca nu-i corect.Domnul Isus a inghitit atatea din partea noastra....Si ce a facut?A RABDAT....A rabdat in drumul spre cruce,cand i-au smuls barba,cand i-au rupt carnea cu biciul,cand a fost rastignit pe cruce,cand a fost batjocorit,cand insusi Dumnezeu si-a intors fata de la El,cand iadul s-a ridicat si a strigat:"Renunta!"Dar nu!El a rabdat...
Apropie-te de Dumnezeu...El e singurul care poate face o minune in viata ta si a sotului tau....
Biblia spune:"...Ma veti cauta,si Ma veti gasi,daca Ma veti cauta cu toata inima."Aceste promisiuni ti se aplica si tie!Testeaza-le!Cand vei face lucrul acesta vei descoperi ca acel moment de renuntare nu era asa solid cum parea....Nu era cimnet ci doar hartie....
Parerea mea e sa nu renunti asa usor...Domnul are un plan si cu voi...El nu vrea sa suferim cu atat mai mult sa impreuneze suflete care nu au nimic in comun...Plus ca din cate am inteles aveti si copii...Roage-te mult Tatalui...El e cel care-ti poate salva casnicia.Nu trebuie sa faci nimic mai mult decat sa-i ceri Lui....Caci ce a impreunat Dumnezeu,omul sa nu desparta...
Ridica-te,scutura-te si mergi mai departe....Cu multa rabdare si dragoste pentru sotul si copii tai...Si cand o sa cazi iar uite-te-n sus la Domnul...El mereu iti va intinde o mana sa te ridici...Numai asa vei avea parte de o viata linistita!!!!
Domnul sa binecuvinteze casa ta si familia ta in vecii vecilor!Amin!