chistul in timpul sarcinii

chistul in timpul sarcinii | Autor: theadarra

Link direct la acest mesaj

am 10 sapt si la ecograf am descoperit un chist de 7 cm.mi s-au recomandat punctii.cine a mai trecut prin asa ceva? dati-mi va rog o alternativa ca mor de frica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mie mi-a fost descoperit la primul echograf de sarcina (cam pe la 6 saptamani) un chist de 8/9 pe ovarul stang. Medicul meu ginecolog mi-a prescris pastile de mentinere a sarcinii (alilestrenol daca nu ma insel) pentru a preveni orice probleme (era clar ca ovarul stang nu functiona bine si trebuia ajutat...ceva de genul asta mi-a explicat). La urmatorul echo....pe la 14-16 sapt, nu mai tin exact minte, chistul imi disparuse complet, se resorbise.....totusi medicul a considerat ca ar fi bine sa continui cu alilestrenolul pana in luna a 7-a de sarcina (si cu acidul folic la fel, spunand ca e un foarte bun reglator al sarcinii). Evident ca asa am facut, si acum am o fetita sanatoasa de 2 anisori si nici eu nu mai am probleme.
Cam asta a fost, nici vorba de punctii....mai cere sfatul altui medic pentru a fi linistita.

Iti urez multa multa sanatate si sarcina usoara....ai sa vezi ca totul va fi bine!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu la inceputul sarcinii am avut un chist de 3 cm pe ovarul drept.
medicul mi-a prescris tratament cu utrogestan si gravibinon, pt. sustinerea sarcinii.
dupa 3 saptamani, nu a mai aparut la ecografie.
tratament cu gravibinon am facut pana in sapatamana 18, iar utrogestan am luat pana la 24 saptamani.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput