Vine barza? (31)
Raspunsuri - Pagina 2
X-ray spune:
felicitari irda!sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!
irlandeza sunt in continuare cu pumnii stransi!
alina 5+
ancadragoman spune:
Salutare la fete si sa fie un capitol cu noroc si cu bb multi.
Pupici
anca
poze nunta
Incercari bb
bibyrox spune:
FELICITARI IRDA!!!
Multumim pentru vorbele frumoase Nana! Sa dea Dumnezeu sa vina si la tine luna aceasta mult asteptatul !
Fetelor.. eu desi sunt Z18.. ma doare burtica ca atunci cand tre' sa vina CM, sanii sunt tensionati dar nu durerosi si ma doare spatele.. cam nasol! Deci eu cred ca am ratat luna asta! Sau oi fi racita?? Ca am mai intrebat de durerile astea si nu mi-a raspuns nimeni! Poate acum ma vede si pe mine cineva... Cand racesti la ovare (n-am racit niciodata si de-aia nu cunosc simptomele) ai dureri de burtica ca la CM si dureri de spate???
Va pup si sa dea Dumnezeu sa ploua cu gravidutze capitolul acesta! Ca doar a inceput bine.. prin Irda!
PS: ROX te asteptam cu vesti bune!!! Sa dea Dzeu sa fie bine! Numai la tine ma gandesc acum!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
CHOWPERSA spune:
Dragele mele la mine testul de sarcina sa pozitivat vag in a 13-a zi de la ovulatie(clear blue), cel facut in a 11-a a iesit clar negativ(sure chek),Iar ovulatia am avut-o in ziua 28 la un CM cuprins intre 29-30 de zile
Va pupici si va astept la ODISEE
15+
DANNA
tzuca74 spune:
Fetelor dragi,la mine nu este cu noroc deloc
Sangerez de aproape 2 sapt.,aseara doctorii mi-ai dat sansa 1 % pentru sarcina...inca nu se stie daca este extra sau intrauterina,ceva se vede pe ovar(ca un chist),trompa nu arata f.bine iar un uter se vede un mic punct care s-ar putea sa fie sacul embrional.Am inteles ca si daca este extra se formeaza sac embtional in uter dar gol.....Sunt f.f. suparata,s-ar fi implinit visul vietii mele,ar fi fost sensul in viata asta un puisor mic
Acum astept linistita ,vorba vine ,sa vedem cum se mai manifesta daca imi fac chiuretaj sau operatie ,daca urmeaza o hemoragie ,of doamne...
Nu vreau sa va intristez ziua,dar a-ti fost alaturi de mine si la bine si la greu ...
ancadragoman spune:
Tzuca imi pare atat de rau si ai toti pupici din lume de la mine.
Eu sper ca pana la urma o sa fie bine
Bibyrox cand esti racita la ovare te doare burta jos .
Eu la ultima racealaaveam dureri mari de burta care coborau la ovare si la inceput nu erau constante,erau mai mult intepaturi....
Pupicei ptr. Irda si sarcina usoara.
anca
poze nunta
Incercari bb
CHOWPERSA spune:
tzuca74 ti-a fost recomandat ceva de sustinere daca ar fi sarcina? daca spune ca se vede ca ar fi un punct si ar putea fi o sarcina cum poate spune ca are sac embrionar gol daca nici macar nu s-a vizualizat? la eco se vede sarcina abia dupa 28 de zile de la ov.Cate zile ai?
Eu zic sa mai astepti si sa iei utrogestan si no-spa(rau nu-ti fac in nici un caz)
DANNA
tzuca74 spune:
Multumesc mult pentru incurajari.Iau Duphaston de 10 zile si ma dor sanii ingrozitor de la pastile.Ovulatia am avut-o in 26-27 oct.Prolactina a iesit aproape 1200 (val normale 127-650) ,analiza facuta joi.Mi-e teama ca din cauza prolactinei s-a intamplat tot.
irlandeza spune:
Alina Am observat azi dimineata ca sanii s-au mai umflat putin , si mi-e cam somn desi m-am trezit la ora 11 iar acum e ora 1.Iar prin burtica mai simt putina indispozitie .Dar nici un semn de urati, de n-ar mai veni. Fertility Friend imi arata ca sunt deabia Z 10 DPO, desi eu am numarat 12.
Fetelor la SEU se pozitiveaza testul? Nu ma doare nimic deocamdata.
Tzuca , imi pare rau de situatia in care esti.
Noi 2 singurei
L5845 spune:
Tzuca, nu fii trista, ca daca e sa fie, va fii, daca nu, poate ca stie DD cum sa faca lucrurile...Imi pare tare rau ce ti se intampla, sunt alaturi de tine impreuna cu fetele si iti doresc din tot sufletul meu sa fie bine. Totul e sa fii cat mai calma, ca daca te superi, nu-ti face bine. Iti tin pumnii si sa fie bine si ai grija in continuare de tine (voi).
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE!
Lau-Meli