Vine barza? (31)
Raspunsuri - Pagina 10
tzuca74 spune:
Tuturor fetelor multumesc din suflet ,conteaza atat de mult ca sunteti alaturi de mine!
Felicitari din suflet fetelor celor noi cu cate 2 liniute!!!
Azi am mai trecut printr-un soc ,am aflat la eco tiroidian ca am 4 noduli pe lobul drept /cel din stanga a fost extirpat anul trecut...
Va dati seama ca am tras un plans de s-au cutremurat peretii dar acum m-am mai linistit.Oricum totul este in mana lui D-zeu orice am vrea noi sa facem...Miercuri hotarasc impreuna cu ginecoloaga ziua curetajului.Mi se frange inima de durere dar gandul ca sotul meu nu respinge ideea infierii unui copilas peste cativa ani ma mai linisteste.
simo_al_jaafari spune:
tzuca, imi pare tare tare rau de ce se intampla. sa iti dea DD putere sa treci cu bine peste asta, si incearca sa iei zilele una cate una, pe rand, la fel ca si deciziile...multa sanatate
SimoJ
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by brabe
Irlandeza daca te vei duce la spital iti vor face teste dar nu cred ca iti vor da nimic pt provocarea CM-ului. mie mi-au zis ca trebuie sa astept cel puitn o luna si daca nu vine apoi sa fac m multe investigatii. din fericire a venit exact dupa o luna de intarzieri
Asa m-am gandit si eu, ca nu-mi vor face nimic. Sper sa nu trebuiasca sa astept o luna pana imi vine ciclu.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by simo_al_jaafari
buna seara fete cucuiete...stiu ca nu prea scriu, dar va citesc cu sfintenie in fiecare zi!
mai intai felicitari noilor burticutze
eu sunt in Z26 dintr-un CM de 26 de zile....nici un semn de nimic, in afara de tensiune in sani....nu indraznesc sa fac un test, mai astept pana la sfarsitul saptamanii
nu stiu ce sa faaaaac...sa indraznesc sa sper???CM-ul meu e de obicei ffffffffff la fix
SimoJ
Si al meu ciclu e f. la fix si uite ca prima data in viata am intarziere de 5 zile si testele sunt negative. Probabil e o dereglare hormonala, asa cum au mai avut si zilele trecute alte 2 fete parca. Poate la tine e bebe, tu sti ce simptome ai.
Noi 2 singurei
maria08 spune:
” Neata!
Alinutza, Camelia: FELICITARI !!!!!! Sarcina usoara si bb -ei sanatosi! Dati-ne si noua reteta!!
Tzuca: imi pare rau....nu stiu ce sa zic....trebuie sa gasesti cauza si sa o elimini. Bunul Dumnezeu te va ajuta sa ai bb-ul tau.....sa nu-ti pierzi speranta!
irlandeza: ce TB-ul ai? Stii ziua in care ai ovulat? Eu zic sa gandesti pozitiv.....mai ales ca e prima data cand intarzie CM-ul!
Pupici!
camelia1 spune:
neata fetele...o zi superba va doresc
Biby in afara de faptul ca ma dor sanii de innebunesc alte simptome nu am avut
nunta noastra
noi
camelia1 spune:
neata fetele...o zi superba va doresc
Biby in afara de faptul ca ma dor sanii de innebunesc alte simptome nu am avut
nunta noastra
noi
RAMONELLA spune:
Neata fete cucuiete!!!Ce mai faceti???Azi ma duc la doctor.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
ancadragoman spune:
Neata fetele si inca odata felicitari ptr mamici.
Ramonela iti tin pumnii.
anca
poze nunta
Incercari bb
Alinutzaa spune:
Neata fetelor! Va multumesc tare mult!!!!!
Camelia felicitari si tie!!! Iti doresc ce imi doresc si mie: sa ai parte de un sanatos, voios, voinic.
Hai fetelor pe cine mai luam cu noi la odisee?