Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by pufymic

[orange]Beatrix multumim de site!Eu sunt cu cutiutele muzicale....acum cu colindele....la plac toate.....dar Nicolas doarme cel mai bine pe tzipetele lui Alesio!

si noi tot cu cutiutzele muzicale! cant prin casa de zici ca-s nebuna! mi-au ramas toate in minte si alexia se uita taaaare mirata la mine!
mai ascultam cu mare succes albumul cleopatrei staratan care e suuuuuper! are niste cantece fetelor.... zice un vers dintr-o melodie:
"stai sa vada acum si tata
ca-s cea mai cuminte fata
de pe globul pamanteeeeeeesc
tatiiiii, te iubesccccc!"
mereu ii cant lu' tati la tel cand e la sv! il facem varza de fiecare data!
tre' sa-l luati neaparat!

eu le am in format mp3, si chiar am incercat sa le trim pe mail-ul comun, si nu a mers! ca n-ai voie pe mail sa trimiti decat 10mega, parca, si astea au mai mult!
o sa incerc sa le fac arhiva, sa le trimit, dar va trb dezarhivator (poate aveti, win.rar de ex).

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aa, si ascultam si noi colinde cantate de hrusca! eu de vreo 2 sapt am intrat rau de tot in febra sarbatorilor! m-am hotarat ca pe 7, cand face alexia 3 luni sa decoram si casa! si bradul bineinteles! oricum eu in fiecare an il fac pe 17. ca nu gaseam brad mai devreme, nu de alta! dar de anul trecut avem artificial si il acum nimic nu ma mai poate opri....

ignatica, m-ai facut praf cand ai zis ca te face fata mea sa te gandesti sa faci si tu o printesa! la treaba, deci!

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Ro-ANA, si eu ies tot prin IOR, poate reusim sa ne vedem intr-o zi, cand e mai frumos afara
eu stau la Policlinica Titan si mai merg prin Titanel

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

USORLILI, bine ai venit in familia Bucuriilor de septembrie-octombrie 2006

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nicol, vazut pozele. Mi-au placut cadourile pentru Alexutzu.
Cred ca s-a simtit tare bine in parcul de distractii.

Ignatica, David e un frumos si un grasunel!

Eloise, la mine a functionat Activia cu musli. 5 pe zi. In 2 zile m-am rezolvat.

Acai, tare scump e Gruia!

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

UsorLili si Floricel79, bun venit alaturi de noi!

Floricel, si eu am perioade cand imi pleznesc sanii de plini ce sunt, dar si momente in care sunt atat de goi, incat ma intreb cu ce se satura...

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Si eu raportez niste hemoroizi cumpliti. Dupa ce ies nici macar nu mai pot sta in fund. Aici am gasit doar niste creme pentru calmarea durerilor. Cred ca am sa rog pe cineva care vine din Romania sa-mi aduca crema a carei reteta a dat-o (cred ca) Inni aici.

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetelor, eu sunt din Bucuresti (mai precis din Berceni). Mi-e asa de tare dor de zona unde am copilarit. Cand va 'citesc" ca vorbiti de parcul Tineretului ma ia un fior si mai ales un dor nebun.

Venim si noi in tara (dupa 1 an si jumatate) in februarie, pentru botezul lui Tudor. Doamne, cum numar zilele...

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by mephala30
Eloise, la mine a functionat Activia cu musli. 5 pe zi. In 2 zile m-am rezolvat.
Albumul nostru[/url][/i][/center]

5? !!! Ok, incerc si asta...incerc de toate...numa' sa scap, ca tare-i nashpa[/b]

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara!

Hop si noi pe-aici. Azi am fost si m-am cosmetizat si-am luat pruncul cu mine ca n-aveam cu cine sa-l las. Fireste ca fetele de la salon s-au grabit sa-l pupe si sa-l ia in brate, iar eu nu stiu ce sa fac sa evit chestia asta. Si pe strada mi se intampla sa se opreasca oameni langa mine si sa-l ia de mana pe bebe...nu se gandesc ca poarta atatia microbi pe maini pe care i-i transmit si lui bebe, iar el isi baga manutele in gurita sau la ochisori si se poate imbolnavi. Spuneti-mi cum ii tineti la distanta pe doritorii de-a pupa si lua in brate copilul, mie mi se urca sangele in cap cand pune cineva mana pe el. Sa nu zic ca de cate ori ies cu el in marsupiu ma opreste lumea sa ma intrebe daca bebe sta bine acolo, iar babele imi tot zic ca-i imbracat subtire. Ohhhhh!!!!!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput