Mucosolvan sau Ambroxol ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Solutii:
DACA E DIN NAS:
Primul lucru care eu l as face: exudat nazat si control ORL
-Fluimucil.diluat in ceiut sau inhalatii (cum zice medicul);
-inhalatii : flixotide sau flourirunil cu ser fiziologic (vb cu medicul);
-picaturi in nas;
DACA E DIN GAT:
- cartof cu spirt la gat combinat cu AMBROXOL sau ceva similar
DACA E DIN PIEPTUT
-sare calduta pe pieptut?

alte solutii care au dat roade la noi:
-albastru de mitilen;
-propolis
-erdomed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Mai fetelor,eu nu ca sunt disperata dar sunt SOCATA..Virusuriile,de acum nu mai sunt aceleasi ca atunci cand eram eu mica..sunt mult mai rezistente chiar si la antibioticele cele mai puternice..am citit tot ce ati scris,mi-am notat ramane sa ma consult cu d-soara doctora a copiilor mei,care au diagnosticul de Sinuzita..ce nu le-am datDEGEABA,..in 2 zile revine la loc "raceala"..celui de 6 ani de la ospamox,nurofen,erdomed,ketof,plantusin,ceai de patlagina,de scai vanat,am ajuns la ampicilina si rhinathiol 2%,alternativ i-am dat si echinaceea,si tot ii curge nasul si tuseste si rupe..celui mic de 1 ansi4 luni de la ospamox,erdomed,ketof,nurofen,am trecut la zinnat,apoi la plantusin,sirop de patlagina cu propolis,echinaceea cu propolis,sirop,ceai la fel ca celui mare,si nimic..am trecut apoi la keflex{2 sticle} terminate,paxeladine,o jumate de ling de 2 ori pe zi,sumetrolin,curatat nasul si pus mereu marimer..la un moment dat,parea bine,si dr. mi-a zis sa ii dau in continuare doar paxeladine si curatat nasul..dar azi dimineata..ii curg ochii,nasul de nu se poate,tuseste rar dar rupe,si culmea i-a curs si putin sange dintr-o nara..maine vreau sa ma duc iar la dr..aa! sa nu uit..le fac si frectii si ii ambalez seara inainte de culcare..CE SA LE MAI FAC? nu vreau sa ii mai intoxic cu atatea medicamente...ASTEPT SFATURI BUNE...sigur ati trecut prin perioade dintr-astea cu copii vostrii...VA PUP,MULTA SANATATE

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

la noi cel mai bine merge Siropul din muguri de pin cu ienupar si propolis pt tuse productiva!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ligia13

la noi cel mai bine merge Siropul din muguri de pin cu ienupar si propolis pt tuse productiva!

Iti multumesc frumos!Din seara asta incepem cu siropul care mi l-ai recomandat si cu tinctura de echinaceea!Doamne ajuta!sanatate multa!

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Pt. mamy taty
Si noi am trecut exact prin aceleasi faze; eram disperata. Am facut totul la fel ca tine. Pana am plecat din tara si un dr. ne-a recomandat INFLUCID si TONSILOTREN. Sunt homeopate si extrem de eficiente. Se administreaza astfel: primele 2 zile fiecare din ele la 2 ore cate o pastila dar nu mai mult de 8 pe zi din fiecare. Urmatoarele zile de 3 ori pe zi cate una din fiecare. La noi tusea si raceala a cedat dupa 2 zile. Vreau sa-ti spun ca de atunci a facut episoade rare de tuse si mult mai usoare. Stiu ca aceste medicamente sunt si in Romania, dar nu stiu daca sunt recomandate si celui de 1 an. Iti doresc succes! Ai incredere ca si eu am fost ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Noi dupa ce am incercat toate siropurile(am acasa o farmacie intreaga)de la cea mai ieftina la cea mai scumpa si alopate si homeopate niciuna nu a dat rezultate spectaculoase, rapide ca ceaiul de ceapa cu tei si miere. Fetita mea(10 luni) nu a dormit toata noaptea din cauza tusei.Dupa o zi de ceai am reusit sa stopam tusea. Nu exagerez deloc. Nu credeam ca are asa efect.De aceea recomand tuturor veaiul de ceapa cu tei si miere acolo unde se poaye. E foarte urat la gust dar ...beblusul meu l-a baut.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miriama

Pt. mamy taty
Si noi am trecut exact prin aceleasi faze; eram disperata. Am facut totul la fel ca tine. Pana am plecat din tara si un dr. ne-a recomandat INFLUCID si TONSILOTREN. Sunt homeopate si extrem de eficiente. Se administreaza astfel: primele 2 zile fiecare din ele la 2 ore cate o pastila dar nu mai mult de 8 pe zi din fiecare. Urmatoarele zile de 3 ori pe zi cate una din fiecare. La noi tusea si raceala a cedat dupa 2 zile. Vreau sa-ti spun ca de atunci a facut episoade rare de tuse si mult mai usoare. Stiu ca aceste medicamente sunt si in Romania, dar nu stiu daca sunt recomandate si celui de 1 an. Iti doresc succes! Ai incredere ca si eu am fost ca tine.

Iti multumesc...azi am cumparat si inepem..le mai incercam si pe astea..Sanatate!

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

SINECOD ai incercat? A aparut si la noi.
Eu i l am dat fetitei mele acum 2 ani in Grecia si in 2 zile i a trecut tusea. Combinat cu Mucothiol.
Dimineata Mucothiol seara Sinecod....
Acum am racit iar (ufff) ---si ni s arecomandat acest siropel.
La alti copii a mers f bone Bronhicum elixir N (la a mea nu a mers ...)

Mergi la inceput