Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor, apar si eu pe aici, deh..am avut senzatia ca ma striga Moni..
Am apucat sa vad pe primul baietzel al sectei Razvanel, maaare si frumusel, mi se tot pare ca seamana cu alt bebe din secta, dar pana imi sparg eu capul, poate stiti voi.
BRAVO DIANA PENTRU MERS!!! Mai Moni, dar se repede fata ta, nu se incurca. Cat despre cat e de "cuminte", am vazut eu pe altii, de la niste cunostinte, pe langa care Diana ta e parfum!
Anasol are probleme cu David si cu mucutzii si sa isi revina, Mirela e tot deprimata, nici nu ma mir dupa cate trebuie sa suporte , AnaS spera la un somn prelungit al lui Tibi si Jasy l-a tras de barba reala pe moshulica din Mall.
Maraki, am vazut si eu niste jucarii, dar cred ca o sa caut mai ieftine, ca se satura rpd de ele, oricum sunt faine ale lui Angelos. Poti sa astepti pana la Craciun? Eu de aia nu-i cumpar de acum, ca n-am rabdare sa le tin...
Giova, ma bucur pt voi ca v-ati mutat, astept poze cu noua casutza, dragalashului!
Despre noi: Diana s-a prostit di tat, nu mai suporta nici un animal, cand i le arat mi le arunca cu o ura de neimaginat , vrea papusha, pe care o cheleste fir cu fir. Merge pe toata talpa, dar evident mai dureaza pana la mersul singurica. Azi a mancat cremvursti Forzoso si paine cu unt, a mers unul singur, al doilea a ramas in frigider ca eu nu servesc carne. Tot mai greu e cu somnul, dureaza cam o ora de la frecatul pe ochi si aia-aia cu suzeta in gura, pana pica lata....
De vorbit, a intrat in silentio stampa, rar caraie cate un tata anemic. Misto perioada zic eu. Asta mi se trage de la cat m-am laudat ca stie...chiar stia, dar mai intervin si legile lui Murphy...
Ma uit la The Ring si revin.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

anooooo,ai un vot de la mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AONASL daca tot asa scri cate,juma de rand ,merge rapid treaba
Nu stiam la ce zana te referi...dar m-am prins Las-o mai ca e moldoveanca de-a ta si frumoasa pe deasupra Ca e matzaita,asta e partea a doua...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anasol, daca nu scrii zilnic chestia cu kk...te ajung din urma la mesaje
Inteleapta vorba a zis Moni...trebuie sa ma apuc sa va povestesc de copilaria mea... Vreti?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vad ca v=ati cam colrat pe aici cat pe ce sa nu va mai recunosc.
Maraki, slaba recolta de jucarii

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

dar am zis io ca nu-mi place de zana,chiar o ador

Mergi la inceput

silvi-doarme bb gata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu propun sa se treaca la bulgarasi cand toata lumea a implinit 1 an, doar e totuna unde scriem nu?
Bebelasi de noiembrie decembrie am vazut ca este in alta parte si sigur ei o sa isi puna ceva cu decembrie...cred

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S
Despre noi: Diana s-a prostit di tat, nu mai suporta nici un animal, cand i le arat mi le arunca cu o ura de neimaginat , vrea papusha, pe care o cheleste fir cu fir.

Ingrid S si Diana

ANASOL te-am facut AONASL noroc ca acum nu-ti mai vede nimeni numele real

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

mai imi tre 474 pct,dar pana dim le fac io

Mergi la inceput