Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ca norocul ca Diana e ocupata cu papusa ciunga,ca l-am vazut si pe Razvan!
Ioano chiar ca seamana un pic cu Diana mi plce poza unde doarme cu omida Ghitza Cine era fetitza aia ?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, fetita aia e Ana, vecina si prietena noastra. E cu 2 saptamani mai mare decat Razvan si e o miscacioasa umblatoare (merge de la 10 luni), povestitoare si pupacioasa (de fapt s-a vazut cum l-a luat si pe Razvan la "pusi", numai ca asta, baiet serios si fidel Ilicutei nu s-a lasat deloc). Cristi s-a socat cand am mers la ziua ei ca s-a apucat sa-i spuna "Tata, titza apa,Ana bea apa!Consortu meu era pe spate, ca Razvan in afara de "dei-dei" si "dta-dta" nu zice altceva.
...nu vrea do'mle sa zica nik!

Ioana si Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni am vazut noile achizitii. sper ca nu i le dai acum, numai de Craciun, nu? Va fi incantata Dia de papusa umblatoare.
Ioana ce mare e strengarul!!!!Frumos foc. azi-maine face 1 anisor, vai ce emotii ma cuprind!!!!

Marco mi-a mancat vreo 8 lingurite de spanac cu painica si 100 gr iaurt de fructe.

Am pus si eu in filme (3), cateva filmulete de azi dim., cum danseaza el pe Ghita.
Scuzati dezordinea, nici patul nu l-am facut, dar ne mutam......

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

IOANA nu mai zic nimic ca p-orma iar sare Andiaroro pe mine
GIOVA nu i le dau evident,dar abia astept sa ii vad reactia la papusa! Cred ca pe asta i-o dau mai devreme, de Mos Nicolae,ca de Mos Craciun o fi prea preocupata sa rastoarene bradul probabil

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

GIOVA acu observ ce te-ai rozit Am vazut elefantul ala,ce stie sa faca de banii aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

moni m-am portocalit. Elefantul...trebuie sa merg in magazin sa vad. este cu gauri pt. forme, canta parca cand ai nimerit, dar vreau sa vad cu ochii mei. Oricum trebuie sa dau o tura pe la mag. de jucarii.

fug sa-mi intind parul.
la 18.30 merg la dentist si pe urma la noul ap.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

GIOVA mi-am sucit gatul ca sa il vad pe dansator
Merg sa vad in ce culoare ma imbrac si eu

Mergi la inceput

No ca m-am facut Craciunitza
Dar la mine se vede scrisul abastru inchis,culoarea ciclamen Iar Giova e roz bombon ! Imi amintesc eu ca pe PC de la birou era portocalie,acolo poate ma vad si eu rosie cum trebuia! (si scrisul negru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetelor, va multumesc mult pentru sfaturi.
Din pacate, sebi nu vrea mameloanele de silicon...le-am luat azi de le chicco...si ma mai dat si o gramada de bani pe ele...nu stiu ce sa ma fac...pompa nu-mi mai merge...nu stiu s-a cam stricat arcul...pe el nici gand sa-l mai pun ...la unul dintre sani am rana...iar la celalalt cand l-am pus a inceput sa muste....m-am dat si cu gliceina si cu miere..nu mai suport nici un sutien sau bluza pe mine..ma jeneaza total!!!!

dana, multumesc mult ca mi-ai publicat si mie povestea nasterii...o sa-ti transmit pe mail poze pentru ultimele luni si o sa te rog, daca se poate, sa le si rearanjam, ca nu prea corespund in primele luni...iti multumesc anticipat...multa snatate printeselor...

o sa ,a duc la dr. de fam sa vad daca imi zice ce sa fac....ce ma fac?!

bumbita si sebastian(03.01.2006)

aceasta este povestea noastra sebastian

poze noi sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, ce dulce e Marco. Super danseaza ! Si ce bine merge, smecherasul. Bravo, mamico, sa iti traiasca.

Deea, mersi pentru site . Ma uitasem, dar ma gandeam ca vreuna a vazut ceva deosebit in Carrefour si furam pontul ca sa stiu direct ce caut.

Monica, am vazut achizitiile. Pianul ala e simpatic. Cred ca si alor mele le-ar placea.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput