SOLAR - VA ROG LAMURIRI!
fetele,frumoasele!
lamuriti-ma si pe mine in legatura cu solarul.n-am fost niciodata dar mi-ar place sa incerc.
ceea ce nu stiu:
1)cu cate minute trebuie sa incep?
2)se poate intra in aparatul ala cu costum de baie sau fara?
3)sa pot aplica lotiuni de bronzare sau de protectie?
4)dupa cate sedinte incepi sa te bronzezi?
mentionez ca am o piele care nu se arde la soare,capat un bronz deosebit de frumos la mare,dar posed multe alunite...asa ca asta ar fi ultima intrebare:este recomandat solarul si in cazul persoanelor cu alunite?si daca da,in ce dozaj?
mii de multumiri anticipate
Raspunsuri
ancadragoman spune:
Mai in general solarul nu este recomandat....
Eu am mers la solar si am inceput asa :2 sedinte de 6 minute,2 de 9 dupa care de 12 minute.
Primele 5 sedinte le faceam o zi da doua nu si pe urma maergeam cam la saptamana.
Este bine sa te dai cu creme ,mai ales de protectie.
Si poti sa intri cu costum de baie daca vrei(eu nu faceam cu el,goala),dar nu o sa fie nimeni cu tine in camera asa ca....
Cat despre alunite nu stiu ce sa iti spun.
Daca mai ai intrebari...
anca
poze nunta
Incercari bb
kamelika spune:
sa ai mare grija!!!!
eu m-am ales cu niste pete foarte urate si nu am scapat nici cum de ele.mai rau:s-au accentuat atat de mult , incat nu mai stiu ce sa-mi fac!!!am folosit TOT ce se gaseste prin farmacie si NIMIK.
in final m-am programat pt un peeling chimic peste 2-3 sapt.
ancadragoman spune:
Am uitat sa iti spun ca eu am mers la solar inainte de nunta si de at nu am mai fost.
La ultima sedinta la care am fost am avut niste dureri f mari de cap...
Pe bune,nu iti recomand...
anca
poze nunta
Incercari bb
Tania21 spune:
Am mers la solar timp de vre-o 3 ani cu regularitate. Dar recent mi s-a interzis caci am o problema la sin. Apropo, sedintele mele frecvente ar putea fi una dintre cauze...
Insa revenind la intrebarile tale:
1. Incepi cu 3-4 minute daca solarul e de tip TURBO, adica vertical. In acest tip de solar te bronzezi in picioare. Daca e solar orizontal - incepi cu 5-7 minute. Insa solarele verticale sunt mai puternice si bronzul e mai evidentiat.
2. Se poate in costum dar nu are rost sa-ti faci semne pe corp. Eu imi acopeream doar aureola sinilor cu un plasture special.
3. Se pot aplica lotiuni insa in nici un caz cele pe care le folosesti la plaja. Cosmetica pentru solar e diferita de cremele pentru bronz obisnuite prin faptul ca cele de plaja apara pielea de raze UV, pe cind cele pt solar le atrag, ba chiar mai mult - le amplifica efectul. Din aceasta cauza si bronzul se ia mai rapid si este mai "auriu". Cosmetica pt solar se vinde in unele saloane unde este aparatul de solar. Din pacate nu stiu cum e cu asta in Ro.
4. Efectul de bronz il vezi dupa a 2 sau a 3 sedinta. Asta in cazul in care nu ai mai mers pina akum la solar. Incepi cu 3-4 minute dupa cum am mai mentionat, peste o zi te bronzezi 5 min, apoi inca peste o zi 6, si tot asa pina ajungi la "culoarea" sau bronzul dorit. Dupa aceasta mergi doar o data pe sapt. ca sa-ti "mentii" bronzul.
Daca alunitele incep sa ti se inmulteasca dupa Solar ai grija. Mai bine opresti sedintele.
Succes! 
ancadragoman spune:
Se gasesc creme speciale la saloanele unde este solarul.
Te poti da o singura data cu ele ca sunt la pliculete.
anca
poze nunta
Incercari bb
IRENE11 spune:
dragele mele,multumesc mult!
o sa incerc si eu,de curiozitate si cu precautiile de care mi-ati vorbit![]()
irlandeza spune:
Solarul favorizeaza aparitia cancerului de piele. Mai bine ramai nebronzata decat bolnava
Noi 2 singurei
andreea81 spune:
Draga Irene, mai bine sa ai o piele sanatoasa, decat una "ultimul racnet", dar bolnava...mai bine cumpara-ti creme autobronzante, cu toate ca nu stiu daca efectul e chiar acelasi...si atentie la alunite!!! Cu ele nu te joci!!! Te pup, Andreea
~Este mai important#259; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vie#355;ii nu este c#259; se termin#259; atāt de repede, ci c#259; a#351;tept#259;m a#351;a de mult s#259; o īncepem.