Herpes
Raspunsuri - Pagina 2
mira_m spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Iar daca urmezi tratament homeopat poti sa nu mai faci deloc. Eu faceam si de 2 ori pe luna, in functie de sesiuni, examene grele, etc, iar dupa tratament homeopat nu am mai facut timp de 13 ani. E ceva, nu?
Multa sanatate!
Despre ce este vorba? Ma intereseaza. Pe vremuri am facut un vaccin si nu am mai facut vreo 11 ani, dar o data cu sarcina a reaparut!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
NEM75 spune:
in caz ka mai apare, la primele senzatii de usturime-furnicaturi, fugi la dermato si ti- arde cu laserul, pana a doua zi aproape ka nu se mai vede. pe langa krema zovirax sau aciklovir trebuie sa iei si pastilele din aceasi gama, 3 pe zi, sau tot la 4 ore, depinde d ce concentratie au. efectul cel mai bine isi fak tot asa, sa le iei imediat, la primele senzatii. in plus arunka periuta de dinti kand incepe buba, arunko si kand ai terminat ku buba, herpex simplex sta pe ea si 2 saptamani !!!! orikum skimba des peria kiar daka nu e activ herpesu, sau makar pune-o pe kalorifer sa se usuce ka lumea.
denisabia spune:
Aciclovir are 5% , in timp ce Zovirax are o concentratie mai mare.Si mie mi s-a recomandat sa iau primul produs , deoarece al doilea e mult mai scump efectele sunt cam aceleasi.Eu il folosesc cu succes , avand vedere ca am experienta de ceva ani si cand sunt ft stresata imi apar consecutiv si cate 3 herpesuri.Foloseste-l constiincios si vei scapa repede de el!Multa sanatate!
Happiness_4_us spune:
M-am tot chinuit si eu cu herpesul la gura si crede-ma: ca Zovirax nu e nimic. Am incercat orice, pana am ajuns la el.
De atunci am in casa, just in case, si cum simt ca incepe sa ma furnice buza, imi dau cu Zovirax si il stopeaza, nu mai apare deloc. Buna inventie!
Nana,
11+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
XIO spune:
Mie de exemplu nu imi fac bine cremele. Cand imi iese herpesul nu fac nimic , ma dau cu balsam de buze si trece singur. Daca dau cu crema se intinde pe 3 saptamani pana ma plictisesc