Cresa in Iasi?

Cresa in Iasi? | Autor: Lala26

Link direct la acest mesaj

Salutare la mamici si la bebici! Sunt mamica unui de 1 si 6 luni si as vrea sa-mi spuneti - daca stie cineva o cresa buna in orasul Iasi. Pe la toamna ar trebui ca eu si cel mic sa ne separam activitatile si as vrea sa gasesc o solutie buna pentru el: cresa, bona...Daca are cineva informatii despre cresa/bona, il/o rog sa-mi raspunda si mie aici la forum.

Multzam fain si s-auzim de bine!

, mama lui Raducu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Buna, Lala.
Iti pot da informatii din surse de incredere despre doua crese in Iasi.
Una este in Copou, cea mai buna, in spatele Liceului Negruzzi. Este si cu program de 12 ore, de la 6 dimineata la 18, dar nu te obliga sa il duci asa devreme daca nu vrei si nu te obliga sa il duci zi de zi. Se plateste pe zi (24.000 lei), deci daca nu il duci nu platesti. Acum chestiunea importanta: au in jur de 3 - 4 ingrijitoare pentru 30 de copii. Mancarea este buna si au grija de ei, ii schimba daca este cazul, ii pune la olita, ii hraneste si se asigura ca mananca, au program de masa la 8.30, la 10,30 desert, la 12.30 masa si somnic, la 14.30 iar nu stiu ce gustarica, la 16.30 alta masa. Mancarea este buna, gradinita curata, au medic pediatru, asistente, psiholog etc. Acum, eu totusi am ales sa o las pe Andra cu o bona, acasa. Ea se trezeste in jur de 9 - 10 dimineata, iar noi plecam la 7. Cum s-o trezesc, s-o hranesc si sa o duc la cresa ?????
Alta cresa, in Alexandu, la fel buna, cu oameni de treaba. Pretul cam la fel. Sper sa te ajute informatiile.

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala26 spune:

Multumesc mult ymellda! O sa facem o vizita acolo as soon as possible. Apropo de bona: cu cat se mai plateste zilele astea?
Sanatate maxima mamei si lui ! PS: Andra ta ce varsta are?

, mama lui Raducu

Mergi la inceput

Felicitari pentru site! Ce prezenta tanara pe web

, mama lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Lala, scuze pentru intarzierea raspunsului.
Andra are 1 an si 6 luni pe 17 iunie.

Preturile la bone (asa cum am auzit eu):
10000 lei/h pentru bebe 3 luni - 1.5 an
8000 - 7000 lei/h pentru 1.5 - 2 ani
6000 lei/h pentru bebe mai mare de 2 ani.

Eu ii dau 1500000 lei/luna, pentru 20 zile lucratoare, cu cate 8 - 9 ore. Iese in jur de 9000 lei/h, dar este o doamna cu care ma inteleg foarte bine, in care am maxima incredere si care cred ca ii este mai mult decat bunica Andrei.

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna lala,

Si eu as opta pt. bona, ptr. ca de la cresa se imbolnaveste de nu stiu cate ori pe an. De fapt eu am si acum o bona si pana la 3 ani cand va merge la gradinita cred ca tot varianta asta voi alege. E drept ca la cresa e cu copii, se integreaza altfel la gradinita in primul an, dar depinde de fiecare copil in parte.
Baiatelul meu cel mare, tot cu bona a stat pana la 3 ani cand l-am dus la gradinita si nu iti mai povestesc de cate ori a racit si etc...
Tot tu hotarasti pana la urma...

Sanatate si pupici la BB,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Salut din nou ymellda! Salut Gabriela!
Scuze ca raspunsul vine asa tarziu, insa n-am mai intrat aici de o vreme..Merci de informatiile despre bona. In ceea ce priveste imbolnavirile si eu cred la fel. Pe de alta parte contactul cu copii l-ar mai modela un pic, in sensul ca incepe sa se simta printul casei si se rasfata taaare mult!

Sanatate maxima la bbei si mamici!

& itzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

De unde ati facut rost de bone?
Eu caut o menajera de o luna si imi pun problema ca as avea in curand nevoie si de o bona - asa peste cateva luni, vreo 4-5 - dar deja incep sa ma descurajez nu cred ca mai exista cineva care sa vrea sa presteze asa o munca.
Iar preturile despre care vorbiti mi se par infime fata de ce am gasit eu pana acum:

25.000 lei/h plus masa si transport...

Si aproppos despre menajere ati auzit unde se gasesc?

Carmen

Mergi la inceput

Draga Carmen,

E f. mult 25 mii pe ora. Noi ne situam la un 9-10 mii.
Daca vrei incerc sa ma interesez ptr. cineva care sa te ajute la curatenie, sau ce intelegi prin menajera? Vrei sa vina zilnic?
De bona nu stiu deocamdata ce sa zic. Tipa cu care sta baiatul meu cel mic, da bacul acuma (* a 2-a oara)si eu am fost multumita de ea. Nu stiu cam ce va fi in viitor cu ea.
La baiatul cel mare am avut o tante mai in varsta, (nu stiu daca a implinit 60 ani) si ma ajuta f. mult si la gospodarie. S-a mutat de langa mine, dar cred ca pot da de ea.Depuinde ce te intereseaza, si nici nu cerea mult si statea cat aveai nevoie. (nu era deloc pretentioasa)
Sanatate si scrie-mi pe ggasner33@yahoo.com , daca te intereseaza amanunte.
Si mi-am adus aminte ca asta toamna cand cautam disperata o bona, a venit o tante care zicea ca ea ar fi interesata sa ajute la gospodarie, nu sa stea cu copii asa mici(avea 4 luni baiatul meu atunci). Mai am nr. ei de telefon.
Pupicei,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Multumesc Gabriela,
Eu am o situatie mai deosebita sa zicem adica trebuie sa stau in pat pana ce voi naste si de aceea voiam pe cineva sa ma ajute la curatenie si calcat... Asta intelegeam prin menajera si aveam nevoie de ele doar 2-3 zile pe saptamana. Dar prin cunostinte si prin primul anunt in ziar nu reusisem sa gasesc nimic. Cand le spuneam sa vina acasa sa stam de vorba ori nu apareau ori veneau cu niste scoruri - ca acelea in discutie!!
In cele din urma am cedat psihic si am dat inca un anunt in ziar in care nu specificam decat ca veau menajera. Am reusit chiar sa vorbesc cu cate cineva si chiar am gasit ceva... Problema mea era ca eu nu ma prea pot misca de acasa - teoretic ar trebui sa stau doar in pat - dar practic am reusit sa ies din casa si le-am dat intalnire la o terasa (ca sa nimereasca din prima )sa am si o toaleta pe aproape (!!) chiar am stat stat pe "poponeata" cateva ceasuri si am stat de vorba cu ele. Cand am pomenit de copii persoanele respective chiar nu au avut nimic de obiectat... Sa mai vedem cand vor trebui sa o si faca. Dar oricum se pare ca asta era solutia de moment. In fine sa speram ca dupa ce ieri si azi am iesit din casa nu voi avea probleme sa nasc mai devreme... si sa am timp sa le vad si cum se descurca... ca eu sunt cam neajutorata la capitolul copii - noroc de voi ca am sa pot intreba tot ce imi trece prin cap...

Multumesc mult si daca nu indraznesc prea mult in cazul in care nu va fi OK pot sa folosesc adresa pe care mi-ai dat-o si sa te rog pt numarul acela de telefon?

Multumesc si numai bine.
Carmen

Mergi la inceput

Cu cea mai mare placere, Carmen.
Sanatate multa si ai grija de tine si de Bb din burtica.
Pupicei,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput