LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CRISTINA N zgomotul de pe fundal este o BORMASINA.....de pe la vecin.
inchipuie-ti tu ca a dormit vreo 1.5 ore in zgomotul ala....atata era de obosit.

hai va pup si noapte buna

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

EDITARE: ma uit la animal planet

ALINA da chiar ca au dat-o pe spate pe missladena.
nu prea pot zice ca merge programul cu 4 mese...acum ii dau strict cand maraie de foame, nu tin cont ca are 3-4 -5 ore de cand a mancat.
lapte ii mai dau in timpul zileui ca altfel nu adoarme.

ANDA lui vladutu' meu nu-i place cu kk la fund. cateodata face urat, d enu stiu ce are si abia cand bag nasu in fundu lui imi dau seama, cateodata nu trebuie decat sa stau la cativa metri de el si se simte...perfumul.
cert e ca 80% face nazuri si figuri si nu sta cu el acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hai ca nu am somn si mai mi-am amintit ceva :

Madu , unde ai gasit tu vitamina c ?La ce farmacie? Ca mie mi-a zis ca nu se mai fabrica de cativa ani.

Felicia si Noki , ca am citit ca voi dati vit c picaturi, cat timp dati? Ca mie dr mi-a recomandat o fiola pe zi,timp de 10 zile, dar acum cu picaturile nu mai stiu ce sa fac. Oricum luni ajung si eu la ea si ma lamureste, dar vroiam sa stiu voua ce v-a zis dr.

Hai sa ma laud si eu cu buburuza mea :
-saracuta de cate siropuri am tot bagat in ea zilele astea, cand ma vede cu sticla de sirop, o ia si o agita singura apoi pune seringa dozatoare pe dop (vrea sa-si traga sirop singura)
-am in casa un snur de la telefon, dintracela de il pui pupa gat, cum se trezeste il cauta pe la jucariile ei si si-l pune de gat si pana se culca nu-l mai da jos, e foarte mandra de "margelele" ei.

Va las ca v-am plictisit destul,nb

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hi!
iar n-am citit nimic, dar am putut sa intru ca pitiku e in deplasare la mama.
aici sunt poze de la mot
in rest, eu am fost racita o saptamana, acum sunt bine, bbmic-cireshik e bine, intram in saptamana 18
imi pare rau ca nu pota sa intru mai des, mi-e dor de voi toate
dar tot n-am rezolvat cu alimentarea la laptop, asa ca...
la mot a ales cartea, dup-aia ceas si chei de la masina. nu si-a murdarit mainile cu banii in lumanarica n-a suflet (am suflat noi)
la vaccin a fost bine si n-a avut reactii - nimic, nici macar un pic de febra. doar ca acum e un pic mucios- ii curge dintr-o nara mucisor apos.
cam atat deocamdata - incerc sa mai citesc cate ceva

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Uraaaa, a dormit chiti toata noaptea[bis} Insa i-am dat cu Dentinox pe gingie cand a adormit, poate asta o fi fost solutia magica.

Catutza vit C natural ii dau 10 pic mereuptr pofta de mancare. Asa mi-a recomandat vechea pediatra si asa a ramas, ca ii merge bine.
Madau cu placere ptr TT! Sa bagi poze cu mergaretul.

Silvia eu ce sa mai zic, ca am o tanti in piata care aduce body-uri TCM. Sunt mult mai bune ca alea din magazin (pe probate) le-am spalat de le-am innebunit si sunt ok.
Insa de Sf Nicolae am ochit ceva pantaloni frumosi la Z, sa vedem....

Ioana nasa ta a fost foarte inspirata. Masutza aceea mi-a placut si mie Eu am patit exact ca nasa ta, super-jucaria de la Vtech aproape ca nu e bagata in seama.

anda pe chiti nu o prea deranjeaza cand face kk. Mai bazaie dar daca nu o bagi in seama isi vede de treburi

joy cum te mai simti?
BB_alinus unde plange, mai? Ca in film sta missa tare frumos

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy nu merge linkul cu Ainmal planet.
Corap felicitari ptr mot! Mai, mai, c e camasa are Andrei parca se pregateste sa plece la birou.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola!!

Iaca, azi sunt o lady, tati e in bucatarie cu Maria si spala vasele, chiar trag chiulul azi, ca m-am saturat sa vad atatea oale si farfurii in chiuveta. Am un sot

Feli, masuta e din partea noastra, a mea si a lui tati, m-am uitat pe catalogul de la Carrefour si am trimis-o sa o ia, m-am bucurat ca a gasit-o. Oricum a zis ca-i misto ca e pachetul mare Ar fi prins bine la un bb mai mare, ce s-ar fi extaziat de dimensiunea cutiei. A gasit rochita la magazinele alea de unde mi-ai dat link-ul

Corap, mama, ce baiat mare si frumos ai! Tare bine-i shade in camesha! Sanatate multa!

Alinush, ce fain ca se organizeaza sarbatori din astea la comun!

Lavi, cum mai merge cu laptele praf? Ma bate si pe mine un gand sa iau deja o cutie de la Nestle, sa-l bag in menu.

Ina, asteptam poze de la petrecere!

Cred ca am descoperit cauza agitatiei si nemancatului Mariei, ii iese un canin, cel din stanga sus!!!! Iar incisivii nici nu se zaresc la orizont, asta mai are putin si sparge gingia. Hehe, ce pui de vampirita o sa avem noi in casa.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi!

Am intrat si noi in clubul nedormitorilor...E deja a nu stiu cata oara cand se scoala noaptea si nu mai poate adormi la loc -sau nu vrea???? - si pana ce nu-i dau laptic nu se culca si plange.
Foooarte fericita sunt din acest motiv. Super progrese ce facem: nici cand avea o luna nu se trezea sa pape ca aseara, la 3 ore dupa ce am culcat-o!

Dar io totusi sper ca sunt dintii, adica se trezeste ca o papa gingia si nu poate adormi la loc, dar d ela laptele cald se linisteste si adoarme. SPER. Adica nu cumva sa fi facut vreu obicei rau din a papa noaptea ca mooooooor!

Mai, copilul ala mie mi s-a parut ciudat per ansamblu privit si din povestirile parintilor. Nu poti descrie in cuvinte senzatiile pe care ti le produce cineva. Sper totusi pentru el ca e ok.

Negara- scumpa foc Elise cu datul ei din fundic!

Anda- la Sarah cand face kk mai mult NU pare decat pare deranjata. dar depinde de ce fel d ekk e . Daca e acid, cam plange.

Tania- hmmm...nasol moment cu renovarea. Da-i inainte cu proces, daca esti hotarata! Iacata galerie![galerie]

Alinush- ce figura a fost Amalia la serbare! la noi in timpul mesei asa e mereu, iar alea nu i le-am dat io, ci erau toate in portmoneul meu - ultima solutie in caz ca nu prea vrea papa - si le-a insirat ea pe toate pe jos. Deci aia e o mica parte din ce am io in portmoneu.

Corap- misto pozele si extrem de matur fii-tu! E baiat in toata regula. Care denumie de bebelush?

Ripley- Ecaterinei scumpe!

Ioana- off...spor la erupt caninul!vampiritei dragi!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Io-te link-ul lui Joy: Ma uit la animal planet
Elise nu e deranjata cand face kk. Oricum nu o las ca imi impute toata casa. Se simte de la o posta cand face.
Ioana, Maria mai e mucioasa? Sa-ti traiasca sotiorul cel harnicutz.

Despre trezitul noaptea: eu tind sa cred ca fetei mele ii este frica sa doarma singura in pat. Povestea cu trezitul s-a repetat si azi noapte, numai ca nu asa tragic. A inceput sa planga si s-a ridicat in picoare. Am luat-o binisor si am pus-o la noi in pat. Nici nu am asezat-o bine in pat ca a si adormit. A dormit pana la 9.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Io-te credeam ca numai noi nu am putut dormi!
Noki, Cristina Negara ma alatur si eu voua. Dupa ce am stat pana la 1 noaptea cica sa invat ( vorba vine ca mai mult v-am scris voua) abia m-am pus in pat ca pe la 2 si ceva am auzit-o pe miss in babyfon, cum eram franta m-am dus sa o insfac sa dormim iar impreuna dar minune am adormit-o la ea in patut, pana pe la 4 cand iar s-a trezit si atunci am luat-o cu mine...Dar stiti ce face pungasa? Ma ciupeste!!!!!! De nu mai pot, imi ia bratul si in timp ce doarme ma cipeste de vreo cateva ori mi s-a intamplat asta pana acuma. La 6 eram cu nervii pe bigudiiuri si i-am pasat-o lui ta-su, asa am dormit si eu ca omul pana la 10!

Cristina Negara am vizionat aseara filmulete cu Elise care danseaza mortal, cu codita ei in vant iar ce m-a amuzat teribil e cand se cearta ea cu un puisor in patut! Sa-ti traiasca guraliva!

Feli, stai ca nu am pus filmulete cu ea cand plange!
Joy nici eu nu am putut sa vizionez cum te uiti la Animal Planet.

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna si de la noi!
ma pregateam sa ma plang ca n-a dormit bine Serban asta noapte, cand vad ca se inscrie de fapt intr-un curent... saracii de ei, la noi e sigur ceva legat de dinti, asa umflat e in gurita, vai de el!
va doresc nopti macar bune daca nu super, ca eu deja ma multumesc daca nu se trezeste des...
TANIA, si eu stau la 4 si nu as vrea mansardare, te sustin!
astept cu nerabdare ziua micutului,va pup si mai intru cand pot!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput