LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 15
felicia74 spune:
Te-am prins Lavi daca tot esti prin preajma, zi-mi, te rog, de masina de paine - asta e?
http://www.domo.ro/produs.php?id=P:3309
Vreau sa iau cat mai repede ca m-am saturat de paine proasta (asta ca tot i-a marit salariul lui tati)
Si cum functioneaza, faci tu aluatul sau pui doar ingredientele?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
simona mie chiar mi-a placut mesajul tau cu rezumatul!
feli in genul ala, a mea e Melissa. Eu m-am lasat pe moment de facut paine pentru ca am tot avut probleme (ci drojdia cred) ca nu-mi crestea. Am folosit-o un an si mai bine. Ar trebui sa ma reapuc.
ionikka super-artista! Vad ca esti din generatie cu sora-mea, in 98 ai terminat liceul? Sora-mea a facut liceul de arte la Timisoara si o parte din colegii ei s-au dus la facultate la Cluj. Ai fost cumva pe la Olimpiade de arte? (nationale, internationala?) Ca poate o stii pe sora-mea.
Madutza10 spune:
Mai fetelor da' mult mai scrieti ,nu ma mai pot tine dupa voi:)
Noi am fost plecati azi toata ziua la mama ,ca n-am avut curent ,au facut astia niste reparatii si ne-au lasat ,,pe untuneric'' iar al meu baiat nu sta fara Tv sau muzica ,ii place galagia la nebunie !N-am timp sa citesc din urma ,poate dupa ce culc bebeu',pupici!!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
felicia74 spune:
Melissa e in Cora. Bleah, m-am cam dezumflat
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cristinamh spune:
daaa, elefantul are si versiune calut, cel pe care mai apare fi-mea. eu l-am luat din niro (in sam expo, la intrare) cu 60 roni, acum 2 ani... era 70 ultima data cand am trecut pe-acolo. mai sunt niste modele fara placa jos, direct cu balansoar, cu roti rabatabile. ala mi-a placut si mai mult, dar nu se gasea cand l-am luat eu pe-al meu.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mara95 spune:
cristina negara, multumim, asteptam
roxi, mersi de retete, la vom aplica, ca e mare jaaaaale pe la noi.nu mai vrea nici mar cu cereale, pur si simplu il scuipa.le+am copiat.m
anda, aseara i+am dat orez cu lapte si l+a scos cu degetelul din gura, iaurt nu mai vrea,i+am dat almette cu magaliga facuta cu lapte...pass....nu cred ca are vreun aliment favorit
joy, multumim
bubamara, bine ai revenit, sau nu te+am mai vazut eu pe aici
lavi02 spune:
Am pus in lista DPN-ul gravidutelor la care stiam (Corap si Ina, dar la Ina nu sunt sigura ).
Gandacel si mimi-dummy va rog sa ne ziceti si voi DPN-ul sa-l trecem in listuta, nu de alta dar sa stim cand sa va facem galerie
joy04 spune:
LAVI...chiar ma ingrijoram si eu de ce nu apari.
mai fetelor nici eu nu pot sta la calc. tot timpul. acumde ex, dau cu piciorul in minge....
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
alondra25.2006 spune:
Buna seara,
Renovari peste renovari,de abia astept sa termin apartamentul de facut.
La ora asta inca pun parchetul,Alice doarme chiar daca e galagie in cealalta camera.Super.