Sarea in cap la gravidutze.... :-P

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Elyanne, tatal tau ar trebui sa deschida cabinet...ar face bani frumosi...hihihi...mi-a placut.

Nicole, sanatate multa pentru tine si bebe!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La mine s-a adeverit. Mi-a pus sora mea si a iesit baiat desi la eco de 13 saptamani zicea ca este fata apoi la 24 saptamani Dr Pop a vazut la eco ca e baiat si baiat este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La noi s-a adeverit cu fetita mea.Colegele mele de servici erau mai curioase ca niste mate si au complotat si una din ele mi-a pus sare in cap fara sa stiu si radeau si isi dadeau coate si eu nu stiam ce le-a apucat.La vreo jumate de ora dupa asta mi-a zis sa apuc un ac de cusut,cu ureche,si sa il tin intre degete.Acul era infasurat in miez de paine facut ca o coca.Si am luat bucatica aia de miez-coca de un capat si imediat colega mea a dat coca la o parte si apucasem de parte cu urechea acului,adicatelea cu gaurica...si s-au pus iar pe dat coate si ras,pana m-am enervozat si le-am zis sa nu mai rada de mine...Si uite asa am aflat eu ca imi turnasera si sare pe cap si toate,unanim de altfel....au concluzionat ca o sa am o fetita...Si fetita este...
La baiat n-am avut parte de experiente cu sarea si acele,in schimb toate se uitau la burtik si spuneau ca fac baiat....de unde isi dadeau seama?!Habar n-am,probabil ca erau posesoare de ochi cu raze Gama....
Nastere usoara Nicole si sa ai un bebelush sanatos!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacam spune:

salut, si felicitari ptr bb din burtic, si eu tot in ianuarie nasc.La mine , cu primul copil s-a adeverit.Mi-au pus niste prietene sare fara sa stiu si eu am dus mana la nas, si asa a fost, am nascut un baiat,cu toate ca am sperat pana in ultima clipa sa fie fetita.Acum nu au mai procedat asa, dar cumnatul meu , care este spaniol,si aici sunt alte obiceiuri, de cand eram gravida in 2 luni mi-a spus ca eu voi avea baiat, iar 2 luni mai tarziu la eco am aflat ca va fi baiat.Iti dai seama ca am fost putin deceptionati,ptr ca vroiam iar fetita,dar asta este ,acum il iubit si mai mult ca inainte si ni-l dorim foarte mult.

Mirela 34+ si Alexandru 4 ani

Mergi la inceput