http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/article_print.php3?article_id=2148&page_nr=1
ce parere aveti despre aceasta dieta?ati mai auzit,da rezultate?va multumesc.
Foarte interesanta abordare.Ramane sa incerc.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Si mie mi sa parut interesanta.ati facut si testul ce e in josul pagini sa vedeti in ce categorie sunteti?daca va apucati si da roade sa spuneti.
am facut si eu testul si mi-a iesit cam aiurea
cf testului reiese ca sunt innebunita dupa hamburger, pizza si alte chestii pe care eu chiar nu le consum, adica DELOC
Cam simplist testul..........
Eu sunt o "Venus", dar m-am regasit si in alte raspunsuri.
Succes tuturor care incearca si sa ne tineti si pe noi la curent! 
Anka
si Ubitu
Athina
Si mie mi se pare super simplist testul. Si la unele raspunsuri chiar a trebuit sa dau cu banul pentru ca nu ma regaseam.
Iar regimul pe care l-am citit... una la mana ca nu suport dovlecelul, doi la mana prefer pentru masa de pranz un bol mare de salata, trei la mana nu stiu daca mananc asa consistent la cina cum scrie in dieta, in schimb micul dejun conteaza foarte mult.
e destul de interesant.
Poate una dintre diete va fii asta
Sper sa le duc pana la capat ce am inceput acum
o zi buna
Interesant..dar cum n-am stabilit exact in care categorie intru...ce-ar fi sa tin 2 regimuri odata? Adica 2 mese ce strica?![]()
Pai de unde sa cumpar eu in Simleu Silvaniei creveti?!!!!!O fi un regim pentru unii, dar nu toata lumea isi permite, sau pur si simplu nu are de unde sa le procure!!!!