**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)
Raspunsuri - Pagina 8
lbelciug spune:
Iri, la mine nu s-a potrivit calendarul chinezesc. Dr. Iosup are monitor separat pt mami ca sa vada cand e intinsa pe canapea. E super confortabil sa te uiti la el.
Am vazut si eu flimuletele, primul mi se pare trucat, al doilea e simpatic foc. Depinde insa si de varsta puiului. Daca mi-as pune acum o masca de genul ala, Matei sigur s-ar speria.
Apropo, sa va zic ce patesc eu cu Matei dimineata cand am greturi. Ma duc la baie si bineinteles scaiul e dupa mine. Ma vede ca scot sunete ciudate, initial ma imita si rade dupa care vede ca se ingroasa treaba si pleaca plangand la ta-su. Saracu' sotul meu incearca sa-l faca sa nu stea langa mine, ii zice ca mami are buba, dar intelege-te cu turcu daca poti. O zbugheste din camera si vine tot dupa mine la baie...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
pauly spune:
poohy is frumoase filmuletele... cat de colorat poate fi rasul unui copil.
iri is superbe pozele,in prima se vede bine de tot.sa-ti traiasca gogosica...sau gogoselul.
10+
Vali5 spune:
petit_ange, felicitari, ai scapat de o grija!
piticasigogosica, am vazut poza copilasului tau. E asa dragut!
Valentina 16+
Poze
piticasigogosica spune:
merci fetelor
Liviana ecograful e 4D?Presupun ca eco de la 20 de saptamani e mai scumpa.Cu cat timp inainte te-ai programat?Ai fost la sediul de pe Decebal?
poze
Iri +13 si Iris
piticasigogosica spune:
Si eco de la 20 de sapt se face la 20 fix ,intre 20-22???
poze
Iri +13 si Iris
poohy spune:
piticasigogosica, ecograf 4D mai e si la medlife - la Chitescu. Pe mine acolo m-a trimis doctorul - deci nu pot sa zic ca eu am ales. Au si ecran pe care sa urmareasca mama, si ecran pe care sa urmareasca tatal :)) Dar stiu ca renumiti sunt Pop, Iosup si Herghelegiu.
La Medsana stiu ca sigur au ecran pe care sa urmareasca mama, dar nu stiu daca au 4D (pentru Herghelegiu). Eu ma duc la medsana si intotdeauna il vad si pe bebe pe ecran - dar la controale obisnuite - la doctorul meu. Deci nu stiu cum sunt ecografiile mai cu mot de pe acolo.
13+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
poohy spune:
M-am uitat la site-ul Diagnosis si la ecografie este si Dr. Iosup Danut-Mihai. Este vorba despre acelasi Iosup? Nu stiam ca lucreaza si la Diagnosis.
13+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
Vali5 spune:
Gata munca pe ziua de azi!
Va doresc o seara placuta si spor la scris
Pupici la toate!
Valentina 16+
Poze
piticasigogosica spune:
Gabiarama ,te salut si de aici!
Se pare ca suntem "colege" de odisee si la copilasii de ian-febr 2004!Eu acum am vazut,nu prea am intrat in ultimul timp.
am fugit acasa
poze
Iri +13 si Iris
lbelciug spune:
Iri, ecograful e 3D, dar mi s-a spus ca e mai bun decat unul 4D dpdv al masuratorilor. Dr Iosup are cabinetul la CMU Unirii. M-a "invitat" la urmatorul eco cand voi avea 20 de saptamani. Nu stiu sa-ti spun preturile caci eu nu platesc, fiind arondata prin firma. Poti da insa un telefon la CMU si iti vor spune fetele de la receptie.
Vali5, o seara placuta!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)