**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sper sa nu va stric seara, dar...
fetelor is f trista, citeam pe Ajutor umanitar si m-a lovit vestea ca Claudiu, baietelul de 13 ani cu distrofie musculara a murit!!
am plans de m-am uscat, de un an si ceva ii urmaresc si m-am implicat in povestea lui, cu suflet si bani, au facut o operatie costisitoare la KIev si era pe drumul cel bun,,,si a facut infarct!
aici e vestea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62906&whichpage=5

poate incurajati familia cu cateva vorbe bune...

va pup si D-zeu sa ne fereasca de tragedii!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata burtici .
Carrie imi pare tare rau de povestea ta. Asta este viata, cu toate ca e foarte greu de acceptat. Dar fiecare om are cate un rost pe lume , de la fiecare avem ceva de īnv#259;#355;at.
Acum sa trecem la lucruri mai vesele: si eu sunt mititica, am 1,58 si 46 de kg, acum cred ca am vrei 47-48, nu stiu sigur, dar hainele nu imi mai sunt bune, iar in hainele de gravi arat destul de ciudat, imi sunt cam mari cu toate ca am luat marimea O. Dar nu conteaza, bebe sa fie bine.
Eu sa stiti ca daca pun mana il simt destul de bine pe bebe ,si e destul de vizibil cand se misca, se vede o umflatura intr-o parte care dupa aia se retrage. Cred ca face tumbe. De abia astept sa-l vad la eco peste doua saptamani.
Fetelor , stiu ca una dintre voi a avut o problema asemanatoare cu a mea, adica un hemotom in afara sacului embrionar, stiti ceva despre asa ceva ca din cand in cand ma apuca aiureala si gandurile aiurea, cu toate ca totul e super ok dar nu gasesc sa citesc nicaieri despre asa ceva.
va pup pe toate. 15+

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata burtici!

Iulia, mi se pare cam devreme la doar 12,2 saptamani sa se vada sexul lui bebe, sau chiar daca il vede, exista o marja de eroare destul de mare. Dar daca e un ecografist extraordinar de bun, este posibil!

Business, Pauly

Ieri am avut niste intepaturi in burtica, care nu mi-au dat pace toata seara. Era ca o senzatie de balonare, dar f puternica. Parca abdomenul meu incerca sa se dilate, sa explodeze. Azi ma simt ceva mai bine, dar sunt somnorici si n-am nici un chef de munca

Carrie... intr-adevar, foarte trista vestea... Dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul lui Claudiu...

Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata fetele,

carrie i-mi pare sincer rau ptr trista poveste la care ai luat parte,dar noua ne ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa nu trecem prin astfel de situatii.sincer nu am citit povestea ptr ca ma cunosc si stiu ca o sa sufar mult si acuma nu cred ca i-mi face bine,nu as vrea sa il intristez pe bebe...dar i-ti inteleg suferinta.

iulia i-ti tin pumnii , mai sti poate,poate se vede ceva.

fetelor eu m-am trezit bine dispusa,am si papat deja...cu o usoara greata dar in rest ma simt bine

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Buna fetelor!

Vin si eu cu o interbare....
Voi cind ati inceput sa luati elevit(sau alte vitamine)?

Eu pina acum am luat doar utrogestan si acid folic.
Toate analizele mi-au iesit bine, bebe e dezvoltat normal pt. virsta lui(14+), iar la ultimul contol doctorul mi-a prescris si elevit(mi-a zis ca e profilactic)si nu stiu ce sa fac.
Mi-e frica ca daca incep de pe acum cu vitamine pina la sfirsitul sarcinii voi fi foarte "dolofana" pt ca nici acum (fara vitamine) nu ma prea pot abtine de la mincare.

Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Inca o rugamine

Ma trece si pe mine cineva in listuta ?

Pun aici inca o data datele:
UM: 06.08.2006
DPN: 24.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor de unde incepe sa se formeze burtica? In partea de jos (sub buric)??

Daca stau intr-o pozitie mai ...inghesuita ( de ex stau cateva ore bune pe scaunul de la calculator cu picioarele stranse, zi de zi) il poate afecta pe bb? Am seri in care simt ca ma doare burtica ( mai ales in zona ovarelor) si as vrea sa stiu daca pozitia in care stau e cauza.

Si ultima intrebare ( pe ziua de azi): poti sa pierzi o sarcina fara sa ai sangerari? Sau poate sa fie o sarcina oprita in evolutie dar sa nu simti nimic? Sa nu te doara nimic?

Vad ca vorbiti despre inaltime si greutate. Asta e un punct care ma streseaza si pe mine la maxim. Eu am 1.69 si 54 kg! Plecasem de la 56 kg , dar am slabit si vad ca acum nu pot sa depasesc pragul asta de 54 kg! Despre haine de gravidute nici nu poate fi vb acum la mine.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna, fetelor!

A mai trecut un week-end... noi am implinit 17 saptamani - nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici... pe bebe nu l-am mai simtit ...

Nicole_Bebe, felicitari pentru baietel! Si eu sunt la fel de nerabdatoare sa ma vad cu burtica mare.

Chowpersa, multumim pentru sfaturi! Si eu mai am din cand in cand dureri de cap.

Madi, si eu am fost sambata sa imi iau haine de gravidutza si mi s-au parut cam mari preturile. Dar, surprinzator, am gasit multe hainute dragute - ma asteptam sa gasesc numai haine stil sac. Mi-am luat o salopeta de raiati si un costumas pentru sarbatori. Dar o sa mai imi iau.

corap, sa-ti traiasca piticu! Ce a ales de pe tava?

Amely, felicitari pentru triplu test!

carrie, ce bine ca ti-ai vazut bebelusul asa frumos! Si eu abia astept sa mai fac un echo.

ralucami, vad ca esti ingrijorata referitor la pierderea sarcinii. Eu nu stiu daca pot fi si pierderi de sarcina fara simptome, dara daca nu ai motive serioase, parerea mea este ca nu ar trebui sa iti faci griji. Ai grija de tine si de bebe!

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna ziua la toate gravidutele.Acum am venit de la spital (a durat cam mult ca eram o groaza de gravidute)si vom avea uneste bine, l-am auzit cum ii bate inimioara si a crescut , ma uimeste din luna in luna cat creste.Noi ne doream din tot sufletul o fetita dar daca D-zeu a vrut sa fie baiat,asta este il iubim de pe acum,este baietelul nostru.i-am spus doctorei de sangele care il pierd pe nas si mi-a zis ca daca nu este abundent , este ceva normal intr-o sarcina, si secretia care o am mi-a zis ca daca nu este mirositoare nu ma mananca si nu ma ustura nu este nici o problema si sa ma astept la o secretia si mai abundenta pana nasc.In rest totul bine.Va pupacesc.

Paula17+
http://community.webshots.com/user/dideip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!
Carrie Dumnezeu sa-l odihneasca si sa le dea putere parintilor sa treaca printr-o asa incercare....
Dideip felicitari pt ! Si eu ma pregatesc sa plec la eco! Abia astept sa-l vad!!

cristina 17+

Mergi la inceput