Bucurii de sept - oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Deoarece cand v-am povestit cum a venit pe lume David eram inca sub efectul durerilor si priveam altfel situatia, m-am hotarat sa astern pe hartie acum povestea nasterii, dar privita altfel, mult mai detatsat, dupa doua luni….Asadar va invit sa o cititi mai jos:

Craciunul pentru mine este o sarbatoare cu totul aparte, toate evenimentele importante din viata mea se leaga de aceasta sarbatoare….
Craciun 1999, sunt singura, tocmai terminasem in vara o relatie mai lunga si nu prea mai aveam chef decat sa ma distrez…Plec la munte impreuna cu prietena mea, cu prietenul ei si cu Dan (actualul sot) dar pe atunci nu aveam nici o relatie, eram pur si simplu vechi cunostinte (parintii nostrii s-au nascut in acelasi sat). In acea seara de Craciun 1999 a inceput relatia noastra, mai mult in joaca, apoi lucrurile au devenit din ce in ce mai serioase.
Anii au trecut, noi ne simteam super impreuna, am calatorit mult, m-am mutat la el si ne traiam nestigheriti si fericiti dragostea. Toata lumea astepta oficializarea relatiei, noi am tot intarziat-o pana cand…..
Craciun 2004, seara de Ajun, ne hotaram sa stam singuri acasa, sa vedem cum e Craciunul in doi(pana atunci numai am calatorit sau am sarbatorit impreuna cu prietenii). Pregatim o masa romantica, facem bradul, impachetam cadouri…superb! Eu sincer ma asteptam la inel, asa ca abia asteptam sa desfacem cadourile dar facem o conventie sa le desfacem dupa 12 noaptea. Ne asezam la masa, Dan pune sampanie in pahare si….urmeaza marea intrebare! Plang si rad de emotii si spun un DA clar. El ma tot indemna sa beau din pahar eu sorbeam cate o picatura, el tot insista....de unde sa stiu eu ca inelul e la fund? (eu credeam ca e sub brad) In fine noaptea ce a urmat a fost superba si apoi am inceput sa facem planuri de nunta!
Anul 2005 a trecut repede cu pregatirle de nunta, cand ne-am intors din luna de miere deja era septembrie, si in mintea noastra incoltea idea unui copilas, dar….el se lasa asteptat datorita unor probleme de ale mele. M-am suparat ca ni se intampla tocmai noua dar am inceput sa iau tratamentul si incercam sa fiu cat pot eu de rabdatoare desi stau f prost la capitolul asta ( ni s-a spus ca cel putin 6 luni va dura, daca nu, incercam alta schema e tratament).
Craciun 2005….l-am rugat pe Mos Craciun sa imi trimita un “globulet mic de aur in burtica” , era tot ce imi doream! Si Mos Craciun mi l-a trimis! Pe 6 Ianurie de Boboteaza, am cumparat un test de sarcina fara sa spun la nimeni(simteam ca sunt gravida desi mai era o zi pana urma sa vina CM), am venit acasa, l-am facut, a aparut o liniuta si atat, m-am suparat…..dar cand m-am uitat din nou peste 10 minute la el se vedea inca o liniuta mica roz…palida, dar era acolo!!! M-am dus la geam, ma uitam ca tampita la ea si inima imi batea mai repede ca a unui pui de gaina! M-am dus la faramacie, am mai lut 2 teste si am venit intr-un suflet acasa dar….negative amandoua(bausem f multe lichide si nu a mai iesit) Cand a venit sotul acasa nu am mai avut rabdare desi imi inchipuisem pana atunci zeci de scenarii cum ii voi spune eu ca sunt gravida, dar nu am apelat la nici unul, i-am arata pur si simplu testul si radeam ca tampita in continuare. Iar replica lui a fost: “suntem gravizi? Pai cum, ca noi nici nu stim daca putem sa facem copii?” (avea un fix sa mergem sa isi faca analiza ca credea ca nu poate face copii….se pare ca poate…..
Am avut o sarcina frumoasa, fara greturi, am mancat tot ce am vrut inafara de carne. Am calatorit mult, am mers de 4-5 ori la mare, la munte, la Vulcanii nororoiosi, la pesteri, am calatorit f mult….Am stiut din prima clipa ca va fi baiat (la fel cum am stiut ca sunt insarcinata), desi imi doream fata, si am spus la toata lumea ca il va chema David. La 16 saptamani am fost la ecografie si mi s-a confirmat ca e baiat, am plans atunci de emotie….Am avut mici probleme spre final dar cu Gynipral si No-spa am ajuns pana in saptamana 41…
….cand deja imi era f greu, imi doream sa nasc…..
Travaliul a fost scurt, a inceput la 10 seara, cu contracti la 6-7 minute dar suportabile, la 11 si un sfert am ajuns la spital, aveam dilatatie 2, mi s-a spus ca nasc sigur si atunci i-am spus sotului ca mi-e frica (pana atunci am fost f viteaza) la 11 jumate dr mi-a rupt membranele, aveam dilatatie 3-4. Nu au mai avut timp sa imi monteze epidurala asa ca am avut parte de o nastere cat se poate de naturala…Grea, dar in urma careia am dat nastere unui “globulet mic de aur”, la ora 3 fara 5, dimneata. Deaoarece am pierdut mult sange m-au dus la reanimare asa ca abia pe la ora 12 mi-am vazut baiatul din nou. S-a repezit la tzitzi din prima de parca asta facuse timp de 9 luni in burtica.
Pe zi ce trece il iubesc din ce in ce mai mult si ma minunez cata iubire poate incape in inima mea! Imi lumineaza ziua atunci cand se trezeste si imi zambeste, simt ca sunt centrul universului si ca detin cea mai de pret comoara de pe pamant!
Bine ai venit in viata noastra David! Te iubim mult!!!
Acum se apropie Craciunul, va fi unul foarte special pentru noi….alaturi de globuletul nostru mic de aur!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

al meu urla in disperare,de obicei la ora asta ieseam dar azi ploua cu galeata si nu l-am scos inca.acum 5 min l-am aburit cu trapezul acela sa se uite la el si vad ca este inca interesat.
am intins hainele cu el urland in camera,dar mi-am luat inima in dinti si l-am lasat acolo.am si de calcat dar o fac diseara cand sta taica-su cu el sau daca adoarme,si mai am si chiftele de prajit.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by alessia80

ELOISE- Lui Vladutz a inceput sa-i cada parul?

Nu-i cade, Alessia, de ce sa-i cada? Ti se pare ca-i cheliutz? Am auzit si eu ca bebeilor li se schimba parul asta pufos de la inceput (dar naravul ba), e cazul sa le cada parul asa repede?

Am mai pus si eu niscaiva poze noi daca aveti rabdare sa va uitati...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Poze cu Vladut
Cum a venit pe lume Vladut
Varsta lui Vladut

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Flori, sa va traiasca globuletul mic de aur, sa creasca mare, sanatos si fericit! Foarte frumoasa povestea si romantica!

Gripo, abia azi de dimineata mi s-a parut ca ar incepe sa rupa tusea, dar cam putin. Cred ca trebuie sa mai avem rabdare...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am uitat sa va spun: azi l-am sunat din nou pe seful meu si l-am luat un pic mai tare, l-am intrebat clar "pot sa ma intorc pe 5 la servici sau nu?" Si mi-a raspuns ca da, cum sa nu, ca ei au cumparat mobilier si computer nou special pt. mine, etc. Mai sa fie, de unde atata atentie pt. mine pe capul lor???

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by eloise

quote:

ELOISE- Lui Vladutz a inceput sa-i cada parul?

Nu-i cade, Alessia, de ce sa-i cada? Ti se pare ca-i cheliutz? Am auzit si eu ca bebeilor li se schimba parul asta pufos de la inceput (dar naravul ba), e cazul sa le cada parul asa repede?

Poze cu Vladut
Varsta lui Vladut

[green]EU

[b]ARMAND a ramas doar cu puf in fata! Am auzit ca pana la 6 luni tre' sa cada! Sau numai baiatul meu cheleste?

Am vazut toate pozele! E mortal Vladutz! Mi-a placut ce fata avea pe masa de infasat!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:

'Neata

MEXXA- mi-ai luat-o inainte...si eu am vrut sa-mi mut semnatura in dreapta, da' acu' nu mai pot ca tre' sa-ti dau drepturi de autor! Nici pe mijloc nu mai pot ca tre' sa-i dau lui INNI. Sus pot?

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">[maroon]saitu' lu' ARMAND

[font=Century Gothic]uite cum cresc...

[b]auzi..adica de ce nu iti poti pune si tu in dreapta semnatura?? ...si o poti pune cum vrei si unde vrei tu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia cum te mai simti? A cedat infectia?

Poze cu Vladut
Varsta lui Vladut

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

FLORY- mi-a placut povestea voastra! Sa va traiasca globuletul si sa straluceasca mereu!

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Floricika frumoasa poveste..sa iti traiasca "globutelul mic de aur"si sa creasca mare mare.
Eloise..ce poze super..e tare dragut Vladut. pentru amandoi
Fetelor si lui Seby a inceput sa ii cada pufuletul din cap...am observat astazi...

Mergi la inceput