FIV 91

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Vesti despre Lachi:

Are 11 ovocite. E tare fericita.

Cica a apucat doar sa-i zica lui Marinescu ca e tare frumos si a adormit Nu e sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetelor de Lachi nu stie nimeni nimic ?...eu stau cu pumnii stransi in continuare!
Andreea no news, good news?

Anto

Mergi la inceput

Bravo Lachi! Doamne ajuta sa se fecundeze toti si sa se divida cum trebuie, mai ai un hop.Noi suntem alaturi de tine!
Anca multumim pt. vesti (am scris in acelasi timp!)

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

betty, vezi tu, reactia organismului e diferita, pe mine nu m-a durut dipherelinul, dar menogonul da, nu m-a usturat, m-a durut locul, desi imi puneam comprese dupa fiecare injectie si la inceput nu puteam nici sa dorm pe partea aia de fund e care faceam injectia. Dipherelinul trebuie sa ti-l faci incet, sa nu bagi serul repede. Ce simptome vrei tu sa apara?? In timpul stimularii pot aparea dureri de ovare, dar nu e obligatoriu.

cami, aoleu, ce nebunica ai fost, eu 3-4 km pe jos nu pot sa merg nici in conditii normale!! Ai grija cu pisica ca exact de la pisici se face toxoplasmoza. Oricum, e contagios optimismul tau si buna dispozitie!!!

ciarli, bun venit printre noi si iti doresc din suflet sa nu fie extrauterina, sa vii cu vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

sunt in ziua 8 de stimulare si am endo 11 si 24 de foliculi sper ca totul sa fie ok.

CAMI felicitari pt reusita !sper sa am si eu parte de o asemenea bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Vreau sa mai sparg si eu un mit: injectiile cu progesteron nu sunt dureroase! Conditii: tinute fiolele in apa calda inainte de folosinta si cat mai mult timp de introducere, aproximativ 10 minute la mine, si nu ma doare deloc! Doamne-ajuta sa ma "doara" toate la fel!
Lachi, felicitari de productie, sa se divida toate si sa se umfle si sa creasca mari de tot.
Eu maine voi fi pe aripile vantului...

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Cami! ce bine! sa fii sanatoasa de-acum si sa treci cu bine peste toata sarcina! Optimismul tau a fost intr-adevar contagios! Daca as avea timp as cauta in urma sa vad cum ai reactionat la celelalte FIV-uri! Chiar tu ai zis ca a fost o schimbare majora in atitudinea ta! Ce a determinat aceasta schimbare? increderea in doctori?
Ciarli sa te ajute Dumnezeu sa fie bine!
Iliuta cite emotii ai si tu acum.......
Lachi, Sheri si toate fetele care fac FIV mult mult SUCCES!

Mergi la inceput

Sheri eu iti doresc ca de maine in colo vreo 9 luni tot "pe aripile vantului" sa fi, dar cam asa...!Bafta!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sheri,uite vezi,exact cum iti ziceam,fiecare reactioneaza altfel,organism diferit simte diferit.Ma bucur ca nu doare si sa fie cu leac!Dar de ce spui ca maine esti pe aripile vantului?Spune la baba?!

Lachi,bravo scumpa!Pupam fata si....vineri la fapte!
Ciarli,sa dea DD sa fie bebe sanatos si la locul potrivit,adica in uter!Roaga-te la cel de sus!Simt ca o sa fie bine .
Romaniau,sa va bucurati de voinicelul de 3 luni,sa fie sanatos si norocos!Cateva poze nu ne arati si noua,ca nu-l furam nici nu-l deochem,promitem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Deliut, maine daca decongelarea decurge cum trebuie, voi pluti in bratele lui Pan cu ceva embrionasi la purtator (am patru la borcan)! Sper doar sa nu ma stranga prea tare ca mi-s firava! Dar de fapt la cat am pus pe mine poate-i frang salele !
Anto, merci mult, sa dea Domnul sa ramana acolo si sa nu mai plece. La cate facem pt ei, era sa-mi mai bestelesc si fundul, bine ca am noroc si nu ma doare!
Madalina, multumesc frumos, sa fie!

Sheritra

Mergi la inceput