Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Pt Daria aducem si Chipandelii,home...iar pe sotz il trimitem cu cercurile,dupa bere la Chisinau,sa aiba fata timp sa se maseze si sa se delecteze cu brunetzii.Sa vezi ce big smile baga ea dupa un dantz de al lor

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eeee, sa nu ma intelegeti gresit nici pe moa, poa sa fie si negri, si galbeni si mov, ca daca Nora aduce pastrama si Daria da beutura, io una sint multumita de culoare !! Da musai sa aiba 1.90 !!!!! Nu de alta, dar sa se "ridice" la inaltimea asteptarilor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ADELA ! Superba poveste iar faza cu trezitul lui Tudor m-a emotionat si pe mine peste poate!
Abia astept sa ne spui cum a fost "intalnirea'!
Mey...sunteti de coma cu beutele si chelnerii de 1,90, ma bag si io, da' tot asa, sa-mi vopsesc radacinile ca se vede parul alb (eu tot la 1,60 si un pic)Dar stiu ca sunteti antidepresive rau!

Mergi la inceput

alice....pai daca bagi pastrama si baccardi...ai sa-i vezi tu in toate culorile curcubeuluiDar cu ridicatu'....nu garantam,ca doar nu-i testam inainte.Numai sa nu le dati voi baccardi,ca 'asteptarile' vor cobori sub nivelul marii

roberto...la aia cu antidepresive...vb lui joxy,transformata:suntem batrane,dar ne taram...pe scena....suntem depresive,dar ne ridicam...Uelcam in da clab!!Facem 'club 1.60'...plus ,minus ceva

Nora

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Nora
bey...nu stiu de ce,dar io ma picur pe mine de ras cand vad masculi la streap-tease...mi se par asa caraghiosi cum isi arata ei tricepsii pe scena...si cum se misca ei languros cu zambetul ala fixat pe dinti...cred ca mi-ar zbura aluna din gura sa-i vad cum fac pe sexosii

si eu la fel. nu pot intelege cum naiba ii poate percepe cineva ca "sexi". e ca la doamnele pe bani.....tot artificiala e treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oahahaha, Nora, pai cum sintem noi de inalte, "nivelu' asteptarilor" o sa fie caaaaaam la ochiu' nostru vigilent, if iuuu get mai drift !!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alice2004

Oahahaha, Nora, pai cum sintem noi de inalte, "nivelu' asteptarilor" o sa fie caaaaaam la ochiu' nostru vigilent, if iuuu get mai drift !!!

Alice si Andrei

hahahahaha....si-o sa ne intre fix in pupila...'drift-ul'...putem zice ca mergem la oftalmolog.Sau ne punem ochelari de protectie,sa nu orbim

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

si eu la fel. nu pot intelege cum naiba ii poate percepe cineva ca "sexi". e ca la doamnele pe bani.....tot artificiala e treaba.

Mi-am amintit de duamnele din reclamele sexy....parca-s niste pisici trase de coada...rad ca toanta numai cand imi amintesc...daca as fi barbat,mi s-ar ridica parul de pe maini ,nu altceva.Si ce priviri de drogate baga in obiectiv...pffffaaaaaaiiii...

Dar sa ramanem la kelnerii cu muschi...ii vreti epilati sau asa...mai natur?

Hmmmm...apropo de muschi...daca bea alice ceva si ii vede ca pe niste pachete de pastrama....au pus-o,frate...ne dau ei bani,sa scape

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci trupa respectiva de sexosi e de penibilosi, dupa parerea mea

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Deci trupa respectiva de sexosi e de penibilosi, dupa parerea mea

Daria & Giulia (2004 08 16)

Clar...deci ramanem la chelneri,ca-s mai naturali

Nora

Mergi la inceput