Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

intrai s-o edit pe dna pasarike: COLTZAROI ii spune la treaba aia lunga lata:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei, dac-ati sti ce misto se doarme pe el, de dragoste nebuna nu va poci spune nica deocamdata ca`stem in perioada in care ne revenim cu somnu`

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nora, !! Beyy, intrai pe linku lu matale asa, cu juma de desht, ca ma gindeam ca iara vizionez cine stie ce poze smechere cu bucatarii, sufragerii si alte mobile de sa ma oftichez si pa ziua de azi, dar nu a fost asa, so, admirai doua bucatele noricei una mai frumoasa ca alta plus una bucata sotz verificator ( de bikiniii !!), apoi vazut si poze de Roberta cu Mateiul cel devorator de mamaliga, si la fine scumpetea Ioanei cu coditz si mustatza !! Pupici tuturor !
Si am vazut ca scrise si Doamna Papadie, ma bucur ca sinteti ok cu toatele acolo, mare distractie la voi !!
Cit despre discutii cu sotzul personal vizavi de masini, io una nu ma bag unde nu cunosc, dar cind vine vorba de lucruri logice, nu ma pot abtine, ca nu l-am contrazis ca stie mai multe ca mine, dar cind nu ii iese ceva, parca se blocheaza si refuza sa gindeasca logic !! Si asta ma calca pe nervi si incerc sa ii arat ca degeaba se oftica el, ca asa nu o sa repare masina mai repede !! Si hahaha, tocma ce a recunoscut asta la telefon, adineauri ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai voi nu intelegeti, cred eu... Stefan NU ROSTESTE absolut niciun cuvint, nici bine, nici stilcit, pur si simplu niciun cuvint! Asa ca asta e motivul pentru care am ajuns la disperare...si cind mai citesc si aici despre ai vostri, va dati seama cam ce e in sufletul meu...Dar cum nu am ce face deocamdata, sufar si eu in tacere (sau nu...) si astept sa vina si ziua aia cind gurita lui va spune un cuvint, oricare ar fi acela!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Gabriela Eu cred ca Stefanutz va incepe brusc sa vorbeasca si bine pe deasupra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Poze :Mielu & Macu

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, pasa are un var acre pina la 4 ani nu a scos un cuvint, niciunul! si acu e ditamai chirurgu` in tg.mures...
edit ca vazui gagicile lu` papa, ce mistoace poze, aia in care melu` o sterge pe aia mica la gura e supeeer

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

pentru papusile cele frumoase ale Doamnei Papadie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by carmenp

brei, dac-ati sti ce misto se doarme pe el, de dragoste nebuna nu va poci spune nica deocamdata ca`stem in perioada in care ne revenim cu somnu`

Carmen, Ilinca, Ionut

ete na...de parca de abia acum,pe coltzar,dormiti .Pana acum ce ati facut,a?Deci dragostea nebuna a fost pe patul vechi...ehhh...plin de amintiriPana va reveniti voi cu somnul,schimbati iar mobila
Dar io propun altceva.sa dormiti voi numa' pe otomana aia lunga,fara sa desfaceti aptul,atunci sigur va gasiti

alice,ma bucur ca nu te-am dezamagit...again
Deci ai avut satisfactia recunoasterii punctului tau de vedere!dar ca sa te 'consolez'...sa nu crezi ca data viitoare va face altfel
Ar fi si culmea sa spuna ei ca nevasta are dreptate mereu

Gabi...stiu o familie cu baietelul cel mic,de o seama cu ai nostri...si nu spune nik...doar maraie cand vrea ceva.Foarte rar,spune:ma-maaa.A zis ca si cel mare la fel a fost si apoi...a naucit-o.Deci nu dispera.Si eu as vrea sa faca fraze,dar nu ma agit tare.Vad ca pricepe tot ce ii zic,executa comenzile,ii vad reactiile,stiu ca va vorbi pana la urma bine.Probabil ca este mai puturos la vorba.Cica dupa 4 ani se verifica la logoped,care e problema,daca pana atunci nu zice nimic.

Olivia...ca uitai...vreau si io reteta de pui Milano...pliiiizzzz...arata bestial

Frumosi fluturashii papadiei..si ghidushe...ca mama lor

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Doamna Papadie, sa va traiasca fetitzele, ca doamne tare-s dragalasheee !!! Io mor dupa ochii migdalati ai Mielushelei !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput