Slabire rapida prin electrostimulare!
Slabire rapida prin electrostimulare!
http://www.supereva.ro/info.asp?id=992
La salonul respectiv veti gasi persoane care va trateaza cu multa atentie. (si le place forumul DC )
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Raspunsuri
Artemis1578 spune:
Suna interesant. Multumim!
M-ar interesa insa si parerile unor fete care au incercat electrostimularea, ce rezultate au avut, etc.........
Anka
si Ubitu
Athina
RaluD spune:
Eu am facut.
Rezultatele au fost foarte bune.
In combinatie cu alte tratamente (vacuum, masaj anticelulitic, impachetari la inceput, o minima dieta) am scazut 4 masuri la haine (de la 46 la 38 si deja 38 imi sunt largi).
Cand vad pozele "before" si "after", mi se ridica parul pe ceafa cat de "uriasa" am fost. Acum arat f bine (zic eu si sotul e de acord
), desi nu am ajuns inca la greutatea ideala.
Stiu ca o sa am parte de critici. Ca nu se poate slabi prin electrostimulare etc etc. Ca americanii etc etc. Pai da, daca bagi 5 hamburgeri extralarge pe zi, nu slabesti cu nimic, frate.
Dieta pe care am tinut-o eu (Monti nu foarte strict) a ajutat, ca n-am tinut-o degeaba. Apropo, in vacanta am mancat la restaurant, respectand regulile Monti si ne-am simtit f bine.
Dar era imposibil sa dau jos atata doar cu dieta in timp atat de scurt si sa se remodeleze corpul in asa masura.
In ultima luna am facut electro cu un aparat de care sunt ff multumita. Maseuza (independenta, nu e de la cabinet) mi-a spus ca imi recomanda sa continui, pentru ca am slabit si se simt muschii la masaj, mult mai tonifiati decat inainte. Si eu vad ca sunt muschii mai puternici, shunca a scazut si prin urmare, voi continua.
Parerea mea este ca aparatul pe care faci conteaza. Te sfatuiesc sa cauti pe net pareri in acest sens. Eu am facut ultima serie pe un Ultratone Futura Pro.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/
J G spune:
RaluD, daca ai timp poti sa-mi dai si mie mai multe detalii? Eventual sa-ti scriu pe PM? Ma intereseaza rutina, aparate, costuri... merci mult!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
RaluD spune:
Sigur, scrie-mi pe PM.
Subliniez din nou: voi descrie strict experientele mele personale. Nu ma pot referi la saloane unde nu am fost.
O seara placuta,
giani spune:
Am avut vreo 12 sedinte electrostimulare pentru fund si aripioare, m-am gindit sa le micsorez. Nu cred ca le-am miscorat, si a mai costat o gramada de parale. In schimb, am simtit posteriorul mai ferm si am continat acasa cu exercitiile cu greutati si ridicari de picioare, le fac de jumatate de an. Sint chiar multumita acum, fundul s-a ridicat, aripioarele s-au mai strins, cu alte cuvinte, mi-am sculptat corpul, nu imi vine sa cred.
acina spune:
Giani bravo tie ,
eu nu as avea rabdare atata timp sa vad rezultate.
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Witchie spune:
Stiti cumva daca in caz ca suferi de hipotiroidie e interzisa electrostimularea?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Artemis1578 spune:
Am sunat si eu la salon, ma gandeam sa incep de luni. Mi-am facut programarea, toate bune, pana cand am ajuns la contraindicatii. Avand sterilet "metalic", nu se poate!
Asta e!
Tipa a fost foarte amabila, asa ca, Witchie, poate ar fi bine sa suni si tu sa intrebi direct acolo.
Anka
si Ubitu
Athina
RaluD spune:
Nu este interzisa, din cate stiu eu.
Edit: insa steriletul metalic este una dintre "contraindicatii". Se poate deplasa.
Artemis1578 spune:
RaluD, daca ai avea mai multe detalii ti-as fi recunoscatoare. 
Maine dimineata imi sun si medicul, sa vad ce zice, insa daca riscurile sunt atat de mari nu mi-as periclita sanatatea...........
Anka
si Ubitu
Athina