Cum sa fragezesc carnea?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uitasem sa spun ca marinez carnea in frigider, o las acolo peste noapte - de cite ori e posibil. Sigur iese buna!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

pentru carnea de vitel folosesc intotdeauna cimbru. fragezeste foarte bine carnea tare (de orice fel). adaug cimbru atunci cand marinez carnea si mai pun putin si la pregatit. important este sa fie cimbru din gradina (nu din cel la pliculet) pt ca folosesc si betisoarele. (in fiecare toamna imi fac provizii de la taranii din piata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

La mine functioneaza fragezirea daca pun carnea intr-o marinata facuta in blender, din condimente (piper, boia, cimbru), cca o cana de vin, o lingurita de sare, o lingurita de zahar, o capatzana de usturoi si o lingura de otzet de vin. Frec carnea bine cu crema asta si o las infasurata intr-o folie de aluminiu cam pana a doua zi. Iese foarte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Dar cred ca data viitoare am sa incerc si reteta cu kiwi, suna interesant!

Mergi la inceput