test ovulatie
Raspunsuri - Pagina 2
amik spune:
clearblu test de sarcina am luat si eu de la sensiblu, dar de astea de ovulatie nu stiu.
am intrebat la un HelpNet de astfel de teste si s-au cam minunat farmacistele...
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
greierash78 spune:
Shi eu caut astfel de test......dar in orash la mine, farmacistele se uitau lung..de parca nu au auzit de asha ceva!Dar am sa insist!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
amik spune:
mi-am luat teste de ovulatie Minut- nu imi amintesc ce firma- 45.000 lei cutia cu trei bete.
Happiness_4_us spune:
Fetelor, din experienta prin care trec eu acum, cred ca este indicat sa aveti mai multe teste de ovulatie.
Eu am inceput sa fac teste din Z10, asa cum scria la mine, la un ciclu de 27 de zile, si abia la al 4-lea test, respectiv Z13, s-a pozitivat testul ca as fi sau urmeaza sa fiu la ovulatie.
Probabil de-aia in cutia de teste Clear Blue, sunt 7 teste de ovulatie, ca altfel nu imi explic. E clar ca se folosesc aproape toate.
Bafta multa!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui bebe
didi-anda spune:
amik ma bucur c-ai gasit testele. nana motoc are dreptate.trebuie sa-ti mai iei cel putin o cutie. eu am avut o cutie cu 5 teste si la al 5 lea mi-a iesit pozitiv< am inceput din ziua 11>. daca ai gasit mai greu, eu zic sa-ti mai iei, sa n-ai surprize ca nu-ti ajung alea 3 teste ce le ai si sa nu gasesti sa-ti iei altele la timp..
ancadragoman spune:
Mai fetelor eu am cautata sambata in tot cartierul si nu am gasit,abia duminica am gasit ...
Asa ca sa va faceti provizii
anca
poze nunta
Incercari bb
amik spune:
eu cred ca o sa fac Nspe teste.
sa va spun cum sta treaba.
e a doua luna de cand am intrerupt anticonceptionalele.am avut ciclu sa zicem regulat, in sensul ca in ultima luna de antiBB mi-a venit pe 18, iar acum pe 19 spre 20. marea mea dilema si teama este cand sa incep sa fac testele de ovulatie astfel incat sa nu ratez momentul?
daca incep de azi o fi prea devreme?ca ma gandesc ca nu e ceas ovarul meu si pierd outzuuuuul!!!
ce ziceti? any advice?
edit: mi-am luat doua cutii! dar nu cred oricum ca o sa imi ajunga!www . minut . ro de-astea am.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)![]()
akella spune:
amik, si eu sunt din Bucuresti. Te rog sa-mi spui la ce farmacie ai gasit testele minut.
ancadragoman spune:
Amik pai daca ai CM regulat incepi sa faci teste cam din Z12 si cand se pozitiveaza inseamna ca o sa fii ferila in urmatoarele 24-48 de ore.
Bafta
anca
poze nunta
Incercari bb
amik spune:
farmacia este pe strada maria tanase, in tineretului, langa piata norilor, daca stiti...daca nu cunoasteti zona, va pot da mai multe detalii.