PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
adina nicole spune:
Lakioana si eu am patit la fel cu Alexia.Eram disperata, nu stiam ce sa ii mai fac.Am crezut ca nu ii mai place laptele meu , dar intr-un final s-au dovedit a fi doar colici.Totul a durat de pe la o luna jumate pana la 2 luni jumate cand au trecut colicii.Acum are 3 luni jumate si e foarte bine inca e alaptata exclusiv la san.
Sa cresteti mari si la cati mai putini colici!
Adina
bebe Alexia (06.08.2006)
SimonaU spune:
Dariana, nici la mine nu a mers cu mangaiat de aia am aplicat metoda cealalta cu luatr in brate si linistit si apoi pus jos.
anasia spune:
simonau, superbe camera, m-ai lasat cu gura cascata!ati facut mobila la comanda sau e de-a gata? oricum sunt frumos integrate si culorile le ador! iar copii sunt niste dragalasi!
fetelor, poate ma ajutati, Alessia a facut langa gurita iritatii de la regurgitat probabil (desi o sterg cu servetel umed), nu stiu cu ce as putea s-o dau?
ieri seara am avut iar circ, cand credeam ca si-a format un program de somn (pe la 10.30), mi-a adormit pe la 1 noaptea, dupa ce mi s-a zbatut in brate ca un peste pe uscat, desi murea de somn; vi s-a intamplat sa faca asa, sa se incordeze ca un arc, am crezut ca o s-o scap?
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
adas spune:
simonaU
ai nota 10 la amenajari.
si unde ai tinut-o ascunsa pe micuta mara cu ochii ei superbi?!? 
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de
stefi (08.07.2006)
Tweety7 spune:
Letitzia, Oncicu, Mali
pentru piticii vostri voinicei!
Fetelor, m-am indragostit. M-a
Maria a Iulencai. A fost aseara la mine... sa vedeti mandrete de piersicuta... atat de cumintica... atat de frumoasa... Se tinea batzoasa foc. Deja se ridica in picioare daca e tinuta de manutze. Ce mai tura vura m-a incantat la maxim. Si ii spuneam Iulencai cat e de tacuta a mea. Ei bine, ca sa-mi dea peste nas, dupa ce au plecat ei, Clara mi-a dat o reprezentatie de zile mari cu gangureli, zambete si ras... adica, tot tacamul. Si asta nu-i tot. De dimineata s-a trezit cu acelasi chef de vorba si vesela ca niciodata. Oare s-au terminat perioadele de mutenie? As fi tare fericita.
Pupam toate piersicutele si toate mamicile de piersicute!!!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
MissJJ spune:
SimonaU super camerele copiilor
normal si posesori sunt niste scumpi! Sa cresteti mari si frumosi in continuare!

Anasia si a mea are cateodata momente cand chiar daca e rupta de somn se agita de numa, numa de zici ca aluat energizante.
Si f greu reusim sa o calmam. Macar nu se intampla f des.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
anasia spune:
Alexandru Andrei, Robert Cristian, Matei
mada_mxm, chiar ma gandeam ieri ca n-am baut capucino, sa zici ca e agitata de la mine;am pus-o pe burtica si miorlaie ca nu-i place;
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
she_wolf spune:
SimonaU, imi plac tare mult camerele copiilor
, iar ei sunt niste frumosi. 
La multi ani sarbatoritilor de astazi! 
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
Consi spune:
SimonaU super copii si super camere! Nu ma saturam sa le privesc!
Anasia incearca sa-i dai ceai atunci cand e prea obosita si nu poate adormi. La noi functioneaza.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
dariana spune:
Simo, camere de designer, ce sa mai, super, ca-n reviste!
O sa incerc si metoda cu luatul in brate, insa cand o sa fiu ceva mai odihnita ca altfel cedez, nu pot.
Nu-mi vine sa cred? cum se ridica in picioare fetita iulencai? aql meu nici in fundulet nu se prea ridica daca il tin de manute, de cumintenie ce sa mai vorbim!
Oncicu, ai gasit?
Voi ce dati bebeilor contra vomei ca nu mai stiu ce sa mafac, vomita rau de tot!!!!!!!!!!!!!
Dariana si Darius (30.07.2006)